Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 472
  • 821
  •   1
Отговори
# 585
Да, различните цветове са от различни материя. Моето в милитъри цвят не е от най-тънките и не прозира.
Дънките ги имам в бяло и милитъри от миналата година. Белите са малко по-тесни в талията. За гумената емблема отзад не се притеснявайте, не се съсипва при прането.

# 586
Аз сега им звънях да си заменя wild dreams ruffles роклята със същия принт, ама bodycon, че на ruffles роклята колана не мога да го закопчая, иначе много ми хареса как стои, малко ме е яд 🤦🏼♀ Че сега по празниците да имам 4-5 нови варианта какво да облека, че и да ги съчетая с бежовото палто, което още не съм сефтосала, та ги питах и за парката. Уж другата седмица щели да я изпратят…. Което значи, че ще получа и кубинките, силно се надявам да са хубави и всичко да ми стане 🫣 Че барабар с тази поръчка, колкото и да не исках мечета, си пуснах пуловера в екрю, та и шала, и роклята в екрю, която снощи са пуснали…

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 11:25 от posh95

# 587
На мен ми писна с тази парка.Някои дами са я получили,а други си чакат.Мислех,че само определен размер са пуснали,но видях дами с С-М-Л.Явно за клиентите от 9-10 години не е проблем да чакат отгоре.

# 588
Тази парка добре че не я поръчах, вече 1000 пъти щях да съм изхарчила парите. Аз тези дни коледни подаръци купувам вече.

# 589
Явно не смогват с поръчките .

# 590
Е то е ясно защо го правят, в началото помня, че нямаше такова чакане. Но и доста модели от стари колекции им стояха налични. Помня на първото намаление, което пуснаха, имаше модели от преди 3-4 години, да не са и повече.. А сега почти всичко е със статус “изчерпано” и то от нови колекции и не се налага да правят големи намаления, за да изчистват стари артикули. И все пак, колкото и разбираемо да е, е гадно да те карат да чакаш 2 месеца. Айде, 2 седмици - ок. Мисля, че ако просто се задействат малко, могат да решат и този проблем… Аз лично чакам за парката, само и единствено защото тази зима ще ми трябва нещо по-спортно, което да нося с кубинки, и да е удобно, и защото единствената такава парка, която имам е другата им зелената. Да е палто или нещо друго, от което имам над 5… изключено.Дано да си заслужава чакането.

# 591
Аз отказах кубинките с мечето. Няма смисъл. 2 месеца ги чакам, а всички други си ги получиха.

# 592
Аз поръчах кубинките само че с емблемата, явно съм била от по-първите и бяха готови за изпращане, но им казах, че си ги искам с парката.. Нямам с какво друго да ги нося просто. Някъде засякох коментар, че били доста топли, ако ги получа живот и здраве другата седмица с парката, ще се включа с коментар 😁

# 593

Да не е декември? 😁

# 594
Aз чакам този модел в екрю. Бароковото лого много ми харесва!

# 595
Момичета, искам ги тези ботушиииии! Ама 300лв е луда работа просто....трябва да си намеря втора работа, та да си ги купя, хаха!

# 596
Аз получих тази седмица лилавия пуловер, не пуснах снимка защото вече бяха пуснали и знаете какво е на живо. Върнах го. Стоеше ми супер, колегите също одобриха как стои, но всички (включително аз) отбелязаха, че материята изглежда много евтина и изкуствена и също изглеждаше леко захабена. Не говоря за топчета, които могат да се махнат с машинка, ами едно такова леко протъркано като че ли, не знам как да го обясня. И то щом още докато е нов иглежда така, какво остава след носене и пране. Иначе наистина седеше супер, аз отслабнах доста последната година защото започнах да се храня премерено и започнах редовен фитнес и сега искам дрешки по мен, та ако материята беше една идея по-хубава, щях да го нося с удоволствие. Като се обадих да го върна (понеже нямах опция от сайта) ме питаха за мнение и аз си казах в прав текст, че материята не е качествена, изглежда изкуствена и захабена вече и не е редно за това нещо да искат 110 лева.

Иначе с малко закъснение по темата, аз също съм против естествения пух и за мен лично е проява на лош вкус да се носят пухени палта/елеци предвид, че е ясно как едно животно е одрано само за едната суета. Не знам каква е тая мания на повечето хора да се покажат кой колко може да си позволи да похарчи, като че ли само това ги определя в живота. Казвала съм и преди, марковата дреха не е еталон за финансово благосъстояние. Майка ми има магазини за по-луксозни (за България) стоки за дома и има хиляди истории за това как влиза някой облечен отдолу до горе с марки, пък 60-70 лева за качествен тиган от европейски производител, който ще му издържи минимум 5 години без да се захаби незалепващото покритие и без да му се огъне дъното, му е скъп и си взима китайския за 20 лева.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 15:19 от lidiya92

# 597
Как реагираха като го каза  ?
Ами , те повечето неща са с много увеличена цена , защото са Алеса , нормално е да има нещо , дето да не е с много скъп плат , но заради  техния дизайн  да е с висока цена .

# 598
Ами как реагираха, момичетата по телефона са винаги мили, предполагам не и станало приятно, но каза, че се радва за честността и щели да се стараят да го вземат предвид. Така е, марката винаги има роля в ценообразуването, но има едно правило в бизнеса, че връщащия се клиент за по-ниски суми, но редовни, е по-добър от този, който купува 1 път по-голяма сума. В момента масово Алеса се купува от млади дами, предполагам в диапазона 16-25 защото като си малък те интересува да е атрактивна дрехата, материята не ги интересува много. Само че в повечето случаи млад човек не е стабилен финансово и не може да прави “големи” покупки. Тук таме да си вземе блузка Алеса след 2 месеца заделяне на пари примерно. Целта би трябвало да е да задържиш клиент след 25 годишна възраст - 30, 30+ Дами, които вече са по-стабилни финансово и нямат проблем ако харесат и блуза и дънки и парка и им трябват за новия сезон, да ги купят на 1 път, пък после ако са харесали и друга блуза - и нея да вземат следващия месец. Да са доволни, да кажат на колежки и приятелки и тн. Само че по-узрелите мисловно дами са по-опитни, искат парите им да се дадът за качество. Не можеш да ги задържиш с име и атрактивност, поне не в дългосрочен план. Малко като с мъжете Grinning Grinning като си на 20 искаш гаджето ти да е красив и с готино тяло. Ама като си на 30 вече искаш мъжа до теб да е амбициозен, да участва наравно в домакинството, да може да му се има доверие, да бъде мил и грижовен и тн. Да е красив остава на по-задни позиции Grinning

# 599
Аз се надявам да качат скоро и останалите модели , най-вече дънки .
Би трябвало и празнична колекция да има преди нова година може би ...

Общи условия

Активация на акаунт