Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 474
  • 821
  •   1
Отговори
# 570
Харесва ми тази парка. И аз имам зелената, затова не участвам в боя във фб групите за тази.😁 иначе определено са я изпипали.

Имаше и снимка от една дама как стои облечена. Сигурно защото беше така набързо за снимката, но беше съчетана със сини дънки с кантове отпред, черна блуза и колан със сиво и чернобели обувки. И с парката в бежово и екрю, се беше получил тотален миш маш и въпреки, че беше цялата в Алеса, не изглеждаше добре нито една дреха.

Та мисълта ми е, че ако нямаш стил и харизма, нито една дреха няма да изглежда нещо особено и не-average. Също и обратното- ако една дама излъчва класа и харизма, и чувал да облече, пак ще изглежда добре.

Изводът ми от целия роман е, дайте да крачим по-уверено и със стил и да не даваме луди пари за тези Алеси 😄

# 571
Я споделете за негативните коментари , аз за скрънчи бях писала , че не ми допада плата и ми се обадиха да ме питат какво не ми допада , аз го отчитам като внимание към клиента Grinning
За сега имам един топ от новата колекция и няколко върнати неща ,и рокля . Чакам още няколко .

# 572
Аз нямах представа ,че ако напишеш негативен коментар си го виждаш само ти .За зелената парка не мисля ,че топли чак толкова ,ако сравним с парка на north face.Българските брандове сякаш не правят палта ,които да топлят а то това е целта + това с естественоя косъм въобще не е тренд вече ,а те то го изтъкват като нещо супер .Световните брандове отдавна спряха с естествените пухове ,използват текстилни материали които топлят също толкова и са много красиви + плюс българските брандове не отбелязват произход и сертификат на естественоя косъм .Има черен пазар от Китай с животни които се пласират на черния пазар изтезавани и натъпкани котки и кучета по 20 в малка клетка преди да ги убият .Как мога да зная от какво е този естествен пух на качулката ми ?Всяка себеуважаващ се бранд упоменава произход и сертифициран  материал от части от животни.

# 573
Напълно съм съгласна, само за уточнение, че това не важи само за Алеса. Те поне не парадират с това, докато един от другите брандове преди няколко дни имаше анкета, за това новото палто да има или да няма елементи от ест косъм, и отдолу 50 коментара "за". Имаше и по-фрапиращи неща, но да не ги споменавам, че като цяло много ги харесвам. Просто в бг пазара е такъв... Даже гледам станал цирк с някаква мис българия, която се изтъквала нещо, че носи палта от естествен косъм, защото може да си го позволи Thinking ... И сега природозащитни организации искали да и се отнеме титлата. За мен лично няма значение, дали животните са драни във ферма или не, навсякъде ги мъчат зверски. Преди не се замислях, но последните години имам приятелки, които много обичат и се грижат за много животни, и покрай тях си промених мисленето. Даже мисля, че докато съм жива, месото ще е забранено за комсумация, въпреки че аз ям, а без яйца и сирене не мога да живея. Много дълго стана, но мисля че е хубаво да се замислим, да естествения пух е много красив, но поне да не се парадира с него, че вече отстрани изглежда и малко "провансалско" това за доста хора.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 12:23 от Pavlina83

# 574
  • Варна
Аз нямах представа ,че ако напишеш негативен коментар си го виждаш само ти
Влез в инкогнито моуд или просто излез от акаунта си и ще видиш, че не се вижда.

# 575
Понякога оставят някои   негативни коментари,но е рядкост.

# 576
Добавили нови модели , ако не беше полото почти нямаше да разбера , че са добавили нещо , направо са си същите , с леко по-различен нюанс на цвета .

# 577
Дааа, нищичко ново няма. На мен само това ми хареса, но като знам тези блузи от каква материя са, няма да си поръчам. Протрива се и става на топчета за нула време. И е супер тънка.

# 578
На мен ми харесва полото в този цвят и го поръчах. Тънко е, да, но не не съм забелязала да става на топчета. Имам в цвят милитъри от миналата година и с го нося и тази година с удоволствие.
Този цвят е страхотен обаче. Сега май искам и дънките, които бях отказала.

# 579
  • Варна
Style Practice е изкуствена, лъскава материя, тънко е. Имам го в графит от лятното намаление. Не бих го купила на редовна цена.

# 580
Да, изкуствена е, обаче много добре ми стои, така че мисля да го видя и в новия цвят.
И синьото палто ми грабна окото. Както бях отказала почти всичко, защото не ми се чакаше, пак почнах да се заглеждам.

# 581
  • Варна
Аз не мога да разбера защо различните цветове са различни цени.

# 582
Ако става въпрос за style practice, едните са микрофибърни, другите полиестерни. Аз лично съм по-доволна от полиестерните 😐

# 583
Имаше вчера отзив в една от групите за новото style practice в синьо, което изкараха преди няколко дни. Една дама го беше получила и написа, че сега са с малко по-плътна материя от стандартните такива.

И на мен ми харесва този цвят и ако днес ми харесат бежовите дънки (алелуя пристигат най-накрая), ще си го поръчам и него.

# 584
  • Варна
Мда, сега обърнах внимание. Всичките са микрофибър, ама на едните пише в скоби полиестер, еластан, на другите полиамид, еластан. Никва идея нямам каква е разликата, но не е това ключът към различната цена явно. Графит и нюд и на двете пише полиестер, еластан, но имат 5лв разлика.

Общи условия

Активация на акаунт