Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 149
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Код за CONVERSE

Междувременно реших да пиша на About you и на Фейсбук страницата им, макар че там няма активност от миналата година. Е там ми отговориха вече, като комуникацията щяла да продължи, цитирам "по имейл, или там където си ни писала"(много е дразнещо това фамилиарничане да говорят на "Ти").
Тоест дори не са стигнали да прочетат и моят мейл, аз дотогава ще съм им върнала мишо сивия суитчър и ще съм забравила.Но пуста скорпионска природа, като реша да се захвана с нещо и аз самата не мога да се зaпра 🤪🦂
*Ъпдейт: Получих окончателен отговор.Пращат ми формуляр за връщане  на сгрешен артикул, и след като го върна да им пиша, за да ми пратят ваучер за нова поръчка

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 19:20 от teda mars

# 121
Открих, че като напиша България в търсачката и ми показва само дрехи, които са произведени в България.  За мен е важно да си подбирам къде са произведени, може и на някой друг да е от полза.
ПП: Интересно, че марката "Abоut you" има доста дрехи от България, както и няколко други марки.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 22:11 от steli4ka s

# 122
Пращат ми формуляр за връщане  на сгрешен артикул, и след като го върна да им пиша, за да ми пратят ваучер за нова поръчка
Казах ти, че си длъжна да пробваш 😎👍

# 123
alayne
Скрит текст:
Joy те пък разлика между България и Румъния не правят ли Joy
На мен до сега са ми слагали ваучери за отстъпка в Нотино, към 5 бр.общо, не че ми трябват.

Момичета, ако на някой му се намира код за отстъпка за обувки, който няма да ползва, или някой инфлуенсърски код, бихте ли споделили?

Аз пък въобще не бях наясно, че има рулетка, като се пазарува през приложението Confused обикновено пазарувам през браузер. Само преди да свършат намаления, пуснах една рокля през приложението, че ме мързеше да включвам лаптопа, и така разбрах за рулетката.

Имам 15% за обувки, ако го искаш
Благодаря много за предложението! Simple Smile Hug Една мила съфорумка вече ми изпрати код на лични Simple Smile Heart

kopche
[/quote] Другият път, просто влез през телефона си в браузъра. Не е нужен лаптоп за това. 😊
[/quote]

Идеята ми е да не влизам в браузер през телефона, или приложение, а въобще да не ползвам телефон при пазаруване, или разглеждане на онлайн магазини Simple Smile Обичам през браузъра, да си наотварям 100500 страници, да разглеждам и сравнявам Simple Smile Въпрос на удобство и лично предпочитане Simple Smile През телефона пазарувам, когато съм в движение, но не ми харесва въобще.

Да споделя мнение относно ботушите, които получих преди няколко дена, и ще ги запазя:
https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/botushi-s-vrazki-6960019
и да ги сравня с почти същия модел, който поръчах по-рано, но ги върнах, заради дефекти.
https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/botushi-s-vrazki-8397406

Много си приличат, и двата чифта си отговарят на номера, поръчвах 38. Ок са по-широк крак. Подметките са им идентични, и удобни са. Разликата е в кожата - първите ботуши, които ще запазя, кожата им е една идея по-твърда, а на вторите е по-мека. Първите ботуши една идея са по-ниски от вторите, които при мен стигаха почти до коляно, а първите са една педя под него. На първите ботуши има платка за подсилена пета, което за мен е плюс, защото в процес на носене, точно от двете страни на петата, дори и с платката, кожата ще се гърчи, а това вече се забелязваше при по-високите ботуши, защото бяха пробвани преди мен.

# 124
  • BG
Здравейте, извинявам се, че не съм по темата, но някой поръчвал ли е от factcool? Интересува ме има ли проблем с връщането на пратка, по-точно въстановяването на сума?

# 125
  • гр. София
Имам код за -20 % за Converse. Валиден е днес.

20BRANDS

# 126
Май са влошили работата си по връщанията, а преди бях много доволна от бързината. Продуктът е постъпил при тях преди 5 дни, а няма никаква информация за статуса на връщането, нито ми отговарят на мейлите.
Проблемът е, че не запазих стикера от поръчката и генерирах електронен формуляр и етикет и сега стоя и ги чакам да се натуткат. Явно ще си отчакам. При вас как се движат връщанията?

# 127
Бавят се връщанията , но стават все пак преди 14 - дневния срок. При мен също дълго време нямах отразено никъде връщането . На десетия ден се отрази и на следващия си получих парите.
Относно factcool - връщат се парите , но изпращането на пратката се заплаща. Това е разликата.

# 128
Като се позамотат им пращам номера на товарителницата от обратната разписка от Еконт, и после бързо ми отразяват връщането и парите. Не мисля че има значение за бързината дали е с оригинален стикер или принтиран.

# 129
Здравейте,
Да, колежката до мен си купи рокля от factcool.
Голяма драма с връщането на пари. Повече от месец писахме имейли, обаждахме се по телефона. Върната стока пътувала, така месец и нещо се измъчихме за 60 лева.
Да питам нещо. Дали някой е поръчвал обувки, сандали на марката Bullboxer?
Интересува ме дали си отговарят на номера или са уголемени

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 12:27 от SIA A

# 130
  • Варна
Сандалите според мен си отговарят. Обувки не съм пробвала.
Получих тези пуловери

Ще задържа само OVS много хубаво и стегнато плетиво, отговаря си на размера
Втория го връщам, отново уголемен и раздърпан на места.

# 131
  • София
Миришат ли ви странно? Аз поръчах от FD и миришат много странно. Не съм поръчвала преди и се чудя дали има възможност да не са оригинални

Аз преди седмица си поръчвах Скечъри също, но през друг онлайн продавач. Междудругото и там доста често има супер намаления и находки Simple Smile. /Fashion Days е/

Никога не съм усещала някаква странна миризма, при все че съм с супер обострено обоняние откакто родих Simple Smile. Според мен са си оригинални аз за себе си и за детето само от там поръчвам, определено цените им са много добри, пускат промоции. Нямали сме досега никакви проблеми с поръчаните от там обувки.

# 132
  • София
Здравейте,
Дали някой е поръчвал обувки, сандали на марката Bullboxer?
На Bullboxer имам маратонки и боти. Като качество са супер, но са малко уголемени, в смисъл 1 номер са ми на мен.

# 133
Здравейте,
Дали някой е поръчвал обувки, сандали на марката Bullboxer?
Отговарят си, поръчвах на дъщеря ми.

# 134
Моят опит с два чифта Bullboxer е, че са точни към леко умалени.
Качеството е отлично!

Общи условия

Активация на акаунт