Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 914
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • София
аз пък поръчах летни неща - пола и блуза Есприт, едни Вански (за проба, мисля ще са ми широки), рокля, чанта Десигуал и един суитчър, за който не се класирах и ми изчезна под носа. Напоследък 90% от нещата връщам.

По-нагоре някой питаше за s. Oliver: имам боти  - отговарят си, подходящи са за тесен крак. 40 номер съм и са ми тамън. Имам и едни сникърси обаче на марката и са умалени.

# 196
И аз много връщам напоследък. Мислите ли, че ще е добре преди да върнем неуспешните покупки да ги предложим на съфорумки тук или в специална тема? Повечето от нас пазаруваме на намалени цени, но не винаги уцелваме номерата. Има такава тема за размени от Амазон.

# 197
За мен само едни очили, то срамота, имам от всичко по много. Иначе мъжко, с 41%
Скрит текст:

# 198
За мен само едни очили, то срамота, имам от всичко по много. Иначе мъжко, с 41%
Скрит текст:
]
Може ли линк за това?

# 199
За кое? Аха, видях, ей сега. Имам ваучер за 30% на рокли, ако го иска някой да пише.
https://m.aboutyou.bg/p/urban-classics/suichari-s-kachulka-50166 … _campaign=product

# 200
Намерих го.
Аз имам няколко различни ваучера от рулетката, обаче в имейлите не пише кой за какво е и е мазало, единствено успях да снимам тези, ако някой иска да пише:

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 19:42 от Lemy

# 201
  • София
Юхууу да се запиша отново. И аз опуках 280лв сметка с 45% кода. Имам два ако не успее снаха ми да си поръча ще ви го пусна. Яд ме е много миналата седмица поръчах оксфордки на Майкъл корс с 15% код, ама май нямаше да сработи сега кода че май не хваща премиум нали?

Скрит текст:

Между другото дочувам слухове че се изтеглят от България ,още преди тази промоция и ще разчистват складовете

# 202
Първо като видях за тия ваучери и викам - всичко си имам, после обаче едва се спрях. Поръчах няколко по-значими неща като якета, обувки, дънки.  Някой по-дребни или не толкова желани ги пропуснах, най-вече защото се притесних, че ако поръчам десет неща и едно не е налично, може да ми откажат цялата поръчка и ваучера да гръмне. Не знам дали е реално това?
Иначе намалението работи и върху вече намалени неща и цените стават наистина изгодни.

# 203
Аз се сдобих с още един код за 45% от приложението на ММ и пуснах още една поръчка с дънки, два номера от един модел. Всички неща от двете поръчки бяха намалени. Дано не ги анулират.

Каква е тази рулетка?

# 204
Чудех се каква е тази лудница с 50 нови отговора в темата.Това само при промоции го има 🙂Благодаря че споделихте! Успях да взема код за 39% и поръчах боти и пуловер.Шаренийки, да ми е цветна зимата

От рулетката ми се падна код за - 20% за Tamaris.Някой ако го иска ще изпратя на ЛС.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 20:42 от teda mars

# 205
  • Пловдив
Не желая да ползвам What's up. Има ли друг начин да получа код?

# 206
  • София
Няма, помоли някой с уатсап да ти изтегли

# 207
И аз съм готова с поръчката :

Имах още няколко неща в кошницата , но някои ми ги отмъкнаха под носа, а други се наложи да махна , за да не надвишим максималната сума.
Сега следва дългото чакане.

# 208
Тази рулетка къде е? В приложението ли? След поръчка ли се появява? На мен нищо не ми излиза😢

# 209
  • София
Да, в приложението след поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт