Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 46 025
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
V3b9erkv - 15% рокли
afge44nn - 15% за всичко
Бих искала отново да вметна въпроса си- биха ли приели артикул за връщане без етикет?

# 286
Според мен ще го приемат без етикет

# 287
Може на бланката за връщане да се опише, че етикета е загубен.
Редовно им пиша бележи - уголемено с два номера,  несполучлив калъп,  връщам заради по-изгодна цена на същия продукт, тази пратка е с номер.... и разни такива

# 288
Аз да се оплача че тази година не ми пратиха код за РД.(За разлика Answear пак дадоха 25лв в точки). По сагата с мишосивия сиитчър още чакам развитие. Писа ми друга служителка, да пратя номера на товарителницата на върнатата пратка , за да ми генерират код за компенсация.
Сега обаче си влизам в приложението и виждам че отново имам пратен код за забавяне на последната поръчка.Преди няколко дни пак ми бяха пратили.Пускам го тук, защото няма да го използвам.

Кодът за TAMARIS за 20%, който ми се падна от рулетката го проверих сега и той не е ползван още  3BJWBFXQ

# 289
Теда, теб са си те харесали, аз имам вече три имейла с извинение за забавяне, но без код 😄
Отделно, че вече седмица три пъти им пиша с искане да ми закрият другият профил, но получавам само автоматични отговори.
А сега пък с тази лудница с кодовете, съвсем няма да смогват с нищо. 🙄

# 290
Задължително ли е да има описана причина при връщане?

# 291
Имам код за абаут ю марката, тамарис и последния не запомних ....

# 292
Вчера като видях, че горнището ТН е последна бройка, нямаше такава паника. Та сложих ето този спортен сутиен в кошницата. В бързината го планирах за горнище като ходя на йога, но се чудя с тези регулируеми презрамки дали не си е баш долно бельо, какво мислите? Иначе и за баш бельо накупих, но за йога си ходя с бюстиета специално за йога, не с потници или фланелки:
https://www.aboutyou.bg/p/etam/sutien-24-hours-8460979
Ето такива са ми за йога иначе (и това ми е в поръчката):
https://www.aboutyou.bg/p/marika/sporten-sutien-7187029
Споделям пак, понеже се надявам на някакъв страничен поглед 🍀 ако питам дружките йоги, направо и по бански или бельо може йога 😂 само че понякога ходя и в непознати групи 🤗

# 293
А при мен защо няма рулетка.. аз бях 67 номер в WhatsApp с 50% 😁 поръчах почти веднага и никаква рулетка.. явно ние с големите кодове сме алчни и не заслужаваме повече 😁😢

# 294
Вчера като видях, че горнището ТН е последна бройка, нямаше такава паника. Та сложих ето този спортен сутиен в кошницата. В бързината го планирах за горнище като ходя на йога, но се чудя с тези регулируеми презрамки дали не си е баш долно бельо, какво мислите? Иначе и за баш бельо накупих, но за йога си ходя с бюстиета специално за йога, не с потници или фланелки:
https://www.aboutyou.bg/p/etam/sutien-24-hours-8460979
Ето такива са ми за йога иначе (и това ми е в поръчката):
https://www.aboutyou.bg/p/marika/sporten-sutien-7187029
Споделям пак, понеже се надявам на някакъв страничен поглед 🍀 ако питам дружките йоги, направо и по бански или бельо може йога 😂 само че понякога ходя и в непознати групи 🤗

Според мен може без проблем да го ползвате за йога, въобще не прилича на обикновен, стандартен сутиен.

# 295
Здравейте! И аз намазах с 43% отсъпка с код спечелен от WhatsApp 😁. Накупих доста дрехи на G star 😀,  съжалявам само, че не оставих в кошницата една раница на Desigual , цветна 😁....
За две тениски се колебая и може би ще ги върна... Като дойдат..
Рулетка нямах аз 😁😂..

Сериозно ли ще се отеглят от Бг пазара? Не намерих линк в темата за това?

# 296
  • Варна
Spring blossom,
И на мен не ми прилича на сутиен, все едно тренираш само по сутиен.

# 297
А могат ли да се ползват кодовете от рулетката в приложението заедно с кодовете от whatsapp промоцията? /в сайта сигурно не става, но в приложението възможно ли е да се комбинират? /

# 298
Рулетката е само  през мобилното приложение. Ако сте поръчва ли през сайта, няма я там.

Само 1 код на поръчка.

# 299
Как се получава известие, че са получили върната поръчка, по имейла ли или се отразява някъде в профила

Общи условия

Активация на акаунт