Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 969
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
  • Сливен
Мерси,Есме.Образува ми мисли за кой номер съм,преди да забременея бях 38,крак 24,5см,След като родих крака ми стана 25см и започнах да поръчвам 39н.

# 391
  • Пловдив
Мерси,Есме.Образува ми мисли за кой номер съм,преди да забременея бях 38,крак 24,5см,След като родих крака ми стана 25см и започнах да поръчвам 39н.
и аз така Simple Smile ама ще чакам следващите кодове Wink Едни сандали харесах.

# 392
Oesi, бих те посъветвала да вземеш номер по-голям, т.е. 40 номер. Те са си умалени, на Бест сикрет дори видях, че за техните модели си пише, че са умалени.

Сега се замислих, ако родя, ще се наложи да сменям всичките си обувки? Anguished

# 393
Подарявам код за над 100лв може да се ползва еднократно.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:14 от Анонимен

# 394
  • Пловдив
Oesi, бих те посъветвала да вземеш номер по-голям, т.е. 40 номер. Те са си умалени, на Бест сикрет дори видях, че за техните модели си пише, че са умалени.

Сега се замислих, ако родя, ще се наложи да сменям всичките си обувки? Anguished
нали стелката е 25см? Начи 39 ще са ок...моят крак е 24,5.

# 395
Не е задължително да ти се случи след раждане, но като че ли след някоя и друга годинка започват да падат сводовете и стъпалото да се променя. Аз преди носех 37 номер, сега 38 а ботуши поръчвам 39.

# 396
Здравейте, трябва ми код за маратонки, някой да има излишен?
15% за обувки?

# 397
Много "изчерпани" вчера неща днес отново са налични Simple Smile

# 398
Много "изчерпани" вчера неща днес отново са налични Simple Smile
Мдаа.. още онзи ден като си пусках поръчката и бях сложила една тениска за ММ на Том Тейлър. Докато сваря да пусна и вече беше изчезнала.. днес е налична, че даже и във всички цветове .. Confused Същото важи и за няколко дрешки, които бях харесала но бяха оснали уж само хс и хл

# 399
  • Mostly in my mind
Имам извинителен имейл, че ще се забави поръчката. Без код. Не бързам, но дано дойде.

# 400
Няма да ползвам следните два кода за якета 20% qfewk7kv  и about you 25%.  Ue4wkyar

# 401
Имам извинителен имейл, че ще се забави поръчката. Без код. Не бързам, но дано дойде.
Същата работа, вече даже не помня кога съм я пускала, но от 17-ти беше със статус "очаква предаване" в Еконт. Днес е в офис вече.
Едит: сега погледнах, на 14-ти съм поръчвала.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 13:32 от oldbgmamma

# 402
Много интересно един суичър ми изписва, че е в промоция и намален, слагам го в кошницата и излиза на редовна цена, няма да го поръчам пък! Случвало ли ви се е?

# 403
  • Mostly in my mind
Същата работа, вече даже не помня кога съм я пускала, но от 17-ти беше със статус "очаква предаване" в Еконт. Днес е в офис вече.
Едит: сега погледнах, на 14-ти съм поръчвала.
Охо, твоята е от отдавна. Моята е от миналия ден с whatsapp кода.

# 404
Аз да питам и тук. Някой има ли код за отстъпка на пуловери (или за Only или Vero Moda)?

Общи условия

Активация на акаунт