Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 487
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • Mostly in my mind
Аз от 4 дни имам товарителници създадени, но и днес нямам пратки. 2 чакам от уатсап кодовете, ама тц

# 511
Януари месец имаше много хубави, големи намаления, но тогава важаха и кодове и ваучери, после  махнаха добавяне на още кодове при промоция.

# 512
  • Пловдив
Момичета, да се допитам до вас Blush
Тоя тип боти стават ли за панталоните тип цигара Thinking или са прекалено груби...?

# 513
  • Сливен
за мен са супер

# 514
Не важи за всичко, трябва да се пробва

# 515
  • София
Момичета, да се допитам до вас Blush
Тоя тип боти стават ли за панталоните тип цигара Thinking или са прекалено груби...?

Мен малко грубички ми идват за панталон тип цигара, особено ако сте със слаба фигура.

Моите неща също се бавят доста от 5 дни имам създадени товарителници, но уви......както изглежда доставките ще са следващата седмица, иначе докато се усетя докопах само код -35% и веднага поръчах едно преходно яке на Марикоо, много ми допадна и отново едни Скечъри на безсрамно ниска цена /36 лв/. Направих и втора поръчка имах код за -34 %, обаче нещо ми бъгна и поръчах само с - 20% няколко суичера, та сега чакам 2 пратки и двете се бавят.
Някой случайно да има код за Майкъл Корс, харесала съм си една чанта, но ще ми трябва код, че иначе скъпичка ми идва Simple Smile

# 516
  • Бургас
Имам код за 20% за Levi’s , ако на някой му трябва да пише.

# 517
Момичета, моята поръчка от големите  намаления пристигна. Скечърса май не си отговаря на размера, винаги купувам 40ти номер, но в случая са ми малко големи, а няма от този модел 39. Мисля да си ги запазя все пак и да подпъхна нещо на петата Grinning Искате ли да кача реални снимки?

# 518
Има същата промоция с кодовете като миналия петък за хърватския сайт... уви за нашия не мога да намеря някой инфлуенсър да е пуснал такъв пак Sad може би е по държави

# 519
Искате ли да кача реални снимки?

Дааа. много готино изглежда всичко Heart Eyes

# 520
И моята поръчка с код за 50%, направена на 21-ви, пристигна днес Simple Smile Беше с наложен платеж, явно наистина обработват на случаен принцип. От преди имам едно връщане по тяхна грешка, бяха ми изпратили 1 артикул, който не съм поръчала, а този дето бях не беше изпратен 😁 Писах им имейл, заявих куриер, който взе пратката от вкъщи, писах някакви формуляри.. а парите по спомен ми ги възстановиха доста бавно, май беше около месец, но все пак са коректни.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:36 от ForestFairy13

# 521
Едната ми поръчка дойде, тази раница нещо не ме кефи на живо
Ако някой я иска на тази цена...

# 522
И аз получих едната поръчка с кодовете.

Оуснах 28 и 29 номер. Оставям си 29, другият ще пътува обратно.

Другата поръчка никаква я няма - пак с код от уотсап, пусната същия ден, даже в по-ранен час. Очакваната дата за доставка беше 27-28.10. За първи път ми се случва да не пристигне в указания срок.

# 523
Предните дни бях с същата ситуация. Писах мейл и ми изпратиха нов промо код.
Бързо ли ти върнаха отговор?

# 524
Едната ми поръчка дойде, тази раница нещо не ме кефи на живо
Ако някой я иска на тази цена...

И аз я поръчах тази. Цвета или друго не ти хареса?

Общи условия

Активация на акаунт