Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 470
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
NBM, с тоя код веднага след моя пост, направо ме призова да поръчам 😂 Благодаря!

Дай да видим все пак какво поръча Simple Smile

# 541
Благодаря от сърце, но някой го е използвал вече.

Здравейте, някой може ли бързо да ми услужи с код за отстъпка?
Заповядай

# 542
NBM, с тоя код веднага след моя пост, направо ме призова да поръчам 😂 Благодаря!

Дай да видим все пак какво поръча Simple Smile
Бугатито, което тъкмо dance сподели, че си нямам маратонки 😀

https://m.aboutyou.bg/p/bugatti/niski-maratonki-yuki-8666145?utm … _campaign=product

# 543
Да не би някой да ги поръча от CCC Bugatti черни? Точно щях да поръчам и ми исписа, че са купени.

# 544
И аз търся код, някой ако има, за якета или за всичко

# 545
Не е честно! Тия белите и мен ме блазнят! И още едни на Бугати си харесах , ама нямат номер!
Та в тази връзка - отговарят ли си на номерата?
И някой да има код за под 100лв? Joy

# 546
Бугати не ставаха за по-широко стъпало, нали?
Азалия, много си права, направо съм изключила за китайските молове. Но все си мислех, че като се правени в Китай, но за някоя марка, са по-качествени.

# 547
Отговарят си на номера. Аз съм малко над 80 кг и са ми добре 40ти номер. Не бих казала, че съм с широко стапало. Мога да измеря ако има нужда

Не е честно! Тия белите и мен ме блазнят! И още едни на Бугати си харесах , ама нямат номер!
Та в тази връзка - отговарят ли си на номерата?
И някой да има код за под 100лв? Joy

# 548
Здравейте, имам спомен, че четох, че номерацията на Ragwear отговаря, дълго зимно яке заглеждам и се колебая между S и M. Може ли мнение, ако някой има Simple Smile

# 549
BrightT Дай по-добре модел. Според мен зависи от модела е. Аз имам и S и М.

# 550
  • Варна
Да споделя, че получих моя пуловер от онези дето бяха по 10 лв.

Размер С отговаря, но деколтето е толкова дълбоко, че става за носене без друга дреха отдолу само ако искам да съм мис "секси стар"!

Пише ,че е 100 % памук, което на допир изобщо не ми се вярва да е истина.

# 551
Благодаря! Този е

https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-palto-natalka-8727253?utm_ … _campaign=product

# 552
  • Пловдив
Моите Бугати, ония бежавите сет всите поръчахме, са 39 и са ми точно, отговарят...имам леко място, ама аз така обичам. С широк крак съм и са ми ок...меки са.

# 553

Пише ,че е 100 % памук, което на допир изобщо не ми се вярва да е истина.

Е, ама той защото е " памук от Африка "....Grinning....
И аз днес си ги взех...Благодарности за Копчето, която постна линковете...Аз много си ги харесах , а и за 8 лв ( колкото ги докарах) са си супер...
И да , деколтето е голямшко, но аз като ги пробвах.бях с потник, който не се вижда.... така че не ми е проблем...въобще не изглежда вулгарно...Това за мен...на другите може да стоят по различен начин....

# 554
  • Sofia
Благодаря! Този е

https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/zimno-palto-natalka-8727253?utm_ … _campaign=product

Много е хубаво, ще чакам и аз някой да се включи с ориентир за размера. Тези якета хващате ли ги на цени с по-голямо намаление от 20%?

Общи условия

Активация на акаунт