Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 457
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, дами!
Разрових се в темата ви, понеже си харесах от сайта яке на NAVAHOO. Тръгнах да издирвам кодове за отстъпка, но сега разбирам, че явно рядко се предоставят такива. Къде другаде, освен тук или в сайта, следите за такива промоционални кодове?
Искам и да попитам, тези, които са си поръчвали яке на тази марка, отговарят ли си на размера и имат ли забележки по отношение на качеството? Не съм поръчвала нищо до сега от този сайт или на тази марка..

# 571
Записвам се за код, моля 😊

# 572
Здравейте, имам код за 10%, ако на някой му трябва

# 573

А аз може ли да помоля за реални снимки на ботушките?

# 574
  • Mostly in my mind
Още на 21.10 ми е опакована пратката и имам товарителница. Вече 10 дни нищо! И при вас ри е така? Това за кодовете от уатсъп

# 575
  • БГ
И при мен е така 😃 надявам се днес да се раздвижи и утре да е при мен 😃

# 576
  • Пловдив
Тръгнах да издирвам кодове за отстъпка, но сега разбирам, че явно рядко се предоставят такива. Къде другаде, освен тук или в сайта, следите за такива промоционални кодове?
Пращат кодове по мейл - понякога на категория, друг път на определени марки, а понякога без условия, както и за РД.

# 577
В приложението дават ли още кодове след поръчка?

# 578
И моята първа поръчка от кода от whats app не е дошла, а в събота взех тази пусната 2 дни по-късно!
Имам само едно попадение, едни боти за детето, пуснах ги ей така, но те й станаха и тя ги хареса, та за сега ще ги оставим Simple Smile https://www.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/boti-chelsea-6916691

тези дънки, ми стоят добре, но не ги закопчавам https://www.aboutyou.bg/p/only/danki-jagger-6933040 малки са мми, но и единият шев е крив Sad

https://www.aboutyou.bg/p/only/pletena-zhiletka-cora-7652546 това не ми хареса като материя, но се очакваше...

# 579
  • София
Още на 21.10 ми е опакована пратката и имам товарителница. Вече 10 дни нищо! И при вас ри е така? Това за кодовете от уатсъп
Имам две поръчки, едната е с код от уатсъп, а другата с промо за суичери и двете ми седят опаковани и пред доставка с Еконт и така от 24.10.22 г. И аз ги чакам с нетърпение дано скоро пристигнат.....

# 580
https://www.aboutyou.bg/p/only/pletena-zhiletka-cora-7652546 това не ми хареса като материя, но се очакваше...
Това и аз съм го връщала.

# 581
Ееее много съм ядосана. С кода от WhatsApp бях поръчала няколко неща за подаръци и чак днес съвсем случайно видях, че са отказани 2-3 продукта. И то точно за рождениците в началото на ноември. Даже и мейл не съм получила, че няма да ми ги пратят. И за капак е станала някаква грешка и без да натискам каквото и да било са пратени до някакъв друг офис на Еконт, който изобщо не съм посещавала.

# 582
И при мен 2 пъти се случва да ги пращат на грешен адрес. Обаждам се и Абаут ю ми ги пренасочват за тяхна сметка.
Аз чакам две пратки. Първата от петъка с кодовете и втората от неделя. Неделната е тук от събота, ама не ми я доставиха тогава, ами ще дойде днес, че била посочена като дата за доставка 31.10 - голяма тъпотия. Дано поне да си заслужава чакането.

# 583
Ейй отказали са ми якето дето пуснах с отстъпка, само напразно дето замина кода за него Rage  Някой има ли останал код за отстъпка да го поръчам ново? (Ако някой има код да ми го прати на ЛС, много ще съм му благодарна ❤️ ) Аз мога да дам код за тениски за 20 %, ако на  някой ще му е от полза.

# 584
Ейй отказали са ми якето дето пуснах с отстъпка, само напразно дето замина кода за него Rage  Някой има ли останал код за отстъпка да го поръчам ново? (Ако някой има код да ми го прати на ЛС, много ще съм му благодарна ❤ ) Аз мога да дам код за тениски за 20 %, ако на  някой ще му е от полза.
Ако якето го има налично им пишете имейл, да ги питате защо са ви го отказали, след като го има и ако могат да ви изпратят друг код, за да си го поръчате на същата цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт