ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 400
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Божееее,хаос имало не само у нас,мислех,че грешката е при мен и някъде съм изпуснала фронта.
Класните не го трогват,ама хич ,и са преди ваканцията,ей сега ще се изтъркулят.Пак ще опъвам гласни струни......за капак е с темп. и кашлица.

# 541
  • Бургас
И аз се включвам към отбора на Хлебарките 😂😱
Стаята е кочина,дрехи по земята,в леглото,по столовете,чинии и чаши,къде ли не,бюрата им са натрупани с учебници,тетрадки,хвърчащи листи,и куп джунджурии. Не им пречи!
Аз беснея,ама все тая.
Лятото мъж ми и набора се запознаха официално с Бошка (пералнята) и се уважават 😂 и простират.
Много рядко,след като го помоля ще пусне прахосмукачка и ще измие чинии. За пазаруването много ми помага,че не мога да нося,болят ме ръцете.
За чорапите,бих ви 😂👻 имам 30 самотни чорапа,които си търсят половинките 😂😱

# 542
Karzz, сипвай по чашка 🍸
Идвам на разпознаване на чорапи💃💃💃
Може да съберем сродни души🤣🤣🤣

# 543
  • Майничка
Ихаа! Една тематична коледна тлака за чифтосване на самотни чорапи...🥧🍷

# 544
  • София
Относно чистото му бюро, моля ви само не си мислете, че е защото е прилежен. О, не! Това е защото не иска нищо да му пречи докато играе! Angry Специално го държи подредено, разбирайте без нищо освен компютърните джажи, за да бъде геймърско. Scream

По повод чорапите - купувам еднакви по 7-10 чифта, та после лесно да се сдружават, когато хванат липса. След няколко месеца вече са редуцирани на 3-4 чифта, но поне са по двойки. Blush
Нещо говорите за класни, да не би да им дойде времето вече?! Бррррр .... тръпки ме побиват при тази мисъл.

# 545
Последните страници ме задавиха от смях. Не съм очаквала, че липсата на ред ще извади наяве такова чувство за хумор при нас.
За протокола: с две кучета сме, но са по- послушни. Когато науча едното да пуска пералня, а другото да простира, ще си отдъхна, че не съм се провалила поне в тяхното възпитание. За кучетата става въпрос.

# 546
  • Mars Hotel
Предлагам да направим конкурс за най-разхвърляна стая. Много ме сърбят ръцете да изтипосам стаята на моята на снимка, но умирам от срам - това не може да е човешка стая...

# 547
Светлица, и на мен ми е минавало през акъла 😈😈😈 Ама ще ни съдят гадните хлебарки, за уронване престижа хлебарков 😱😱😱
Анра, ако успееш с кучетата давам 2 хлебарки барабар с татко им🥵🥵🥵
Таткото... като ни няма по 2 месеца винаги си оправя, пере, чисти, готви и мие съдове🤬 Дойдем ли си (т.е. Аз) рязко забравя всичките си умения🤔🤔🤔
Има нещо гнило у Хлебарково🤣🤣🤣

# 548
Ирчик, с хлебарки няма да ме спечелиш. Моята кауза с кучетата и децата е пердута.

# 549
  • в очите на дъщеря ми
Мдамм..мен ме е срам, да Ви кажа/покажа "находките" в стаята на прекрасната 🤦...ма аз тЪз битка, съм я прежалила 😂...

# 550
  • София
Е, нищо не показвате....само ни плашите 😀😀😀

В детската стая се подвизават при нас две деца и по-малкото държи нещата в ръце. Ходи и прибира на батко си боклуците и ги хвърля в кофата, че и му се кара, защо не си е прибрал. А, като стане въпрос за нейните неща казва, нямам време, та идва чистачката ( мама) да сложи нещата в ред. 😀

# 551
  • Бургас
Забавлението ни,ще бъде пълно,ако им изтипосаме тук кочинките 😜🤣 хлебаркови 😡
Набора преди малко гледа чорапите на баща си,които съм струпала за пребиране и ми казва ,,А! Това е мой чорап! А,още един! ,, 🤔
Ами,че аз ли да ви знам чорапите,бе ,младежи 😂😂😂

# 552
Набора преди малко гледа чорапите на баща си,които съм струпала за пребиране и ми казва ,,А! Това е мой чорап! А,още един! ,, 🤔
Ами,че аз ли да ви знам чорапите,бе ,младежи 😂😂😂
Ти пък, това е бял кахър💃
Нашия малчо, 8г. - 32номер обувки... Беше обул на баща си чорапите (плавници номер 46-47) и се радваше, че са от онези дългите, до коленете  🤣🤣🤣

# 553
Пюрче, благодаря за подаръка, мноу убав. Та си спомних как един зимовен ден, забравила къде ми е ключа, който трябваше да ми виси на вратлето, седя отвън с премръзнали и посинели ръце, чакам мамичка да се прибере за да отключи. Да но женицата като се прибра, ко да види, щерка и премръзнала отвън, питаше ме защо, а аз виновно и отговарям, че съм си изгубила ключа, на въпроса, къде е брат ти, аз - не знам. Като побесня, като се разфуча, отваря вратата, влизаме в салона, аз мятам чантата с учебниците, а тя през туй време грабнала пръчката, кат видях и побягнах. Обиколихме половин село ( по туй време живеехме на село ), тя реши по някое време да се прибере, преровила ми всичко де що има, намерила ми ключа в джоба на якето. Аз пък вече решила, че се е отказала да ме гони, тръгвам да се прибирам, все пак трябва да стане и туй, няма да мръзна още я. Като се прибрах, майка ми с ключа в ръка ми задава въпроса - помниш ли къде си го беше оставила, аз викам - не. После ми каза къде го намерила, и боя ми съ размина. Аз като малка бях мноу зле зимата, не знам какво е да си болен, но ръцете пък ми се вкоченяваха, не можех да ги мърдам пръстите, трябва поне 10 мин. на много топличко да поседят, за да можех поне малко да ги помръдна.

Момичета, направо паднах от смях. Мноу забавно стана с тез кочинки. А за терен на хлебарковчиците ( включвам и нашето фемили ), има много, колко изоставени и колко забравени и затрити села и махали има, ще има къде да съ дянем. А за чорапите, моето диване, хич му не дреме на шушулката, един скъсан, друг затрит, все и тая, кот хване такова слага, вечно ходи с два различни. Днес да и взема, уж ги мери за да види как и седят, и докато се изперат и изсъхнат, са тъй, после отново са различни. Туй гащи, блузи, че имало дупки или леко скъсано, хич не и дреме, новите са за красота, тези са любими и само с тях. Дано не съ наложи да съ съблича някога за нещо, ша мъ посрами, дано мине скоро тоз период. Скоро и виках да идем да и вземем нови чорапи, гащи, блузи, ми диване, не искала, имала си. Какво имаш бе дъще мамина, тези дето ги имаш са скъсани а другите вече не съ твоя размер. От две - три седмици забелязвам как поотслабва, взех и дънки, които беше мерила преди да ги купим, уж тъм таман, след седмица какво се оказва, дънките като чувал, хлопат та дрънкат, ся ни ще дъ ги носи.

Светлица, идеята не ти е лоша. Обачеее, Ирчето нъ спира навреме. Не щъ да ходя на съд.

Направиха днес класното по Лит., по точките които е изкарала е 5, две точки я делят от 6. Вторият час Мат., таз шъ я одера ако я видя, от 9 задачи, 6 решени вярно, без грешка, и и писала 3 - ка, дала им да си ги видят и подпишат 5 мин. преди края на часа. Толкоз са успели и да си ги огледат, тя като им ги раздаде, е само за да се подпишат и върнат. Всеки час я карат да им обясни по някоя задача, ама таз не та не, нямало да им я обяснява, ко кът не я разбират и не са я решили. Не стига, че д.р. рядко дава, не стига, че когато им даде е макс 3 зад., ми за капак, вместо да обясни и обсъди, тя си преподава новият урок, и то така, че нищо не можело да се запише или разбере. Пишела задачата, казва по две изречения, и докато я допише пита записахте ли я и почвала да  бърше задачата, за да почне другата. А, че децата и казват, че не са я записали, още малко и т.н., въобще не я интересува.
Говорите за класните, при някой от вас ще са този месец, поне ще съ отървете по - рано, нашата едната е другия месец, дупе да ни е яко, точно след празниците.

Ради, не се отчайвай, знаеш ко съм ти казала преди време. Не се предавай и не си мисли и представяй лоши сценарии. Като мине скенера, пиши ни, ще чакаме вести от теб.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 09:22 от Тони ♒🍀

# 554
  • София
Ра, стискам палци за добри новини!

За разхвърлянето - сега се опитваме да отделим още една стая, че да си имат отделни бърлоги и да правят каквото искат.

Общи условия

Активация на акаунт