ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 397
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • София
сега се опитваме да отделим още една стая, че да си имат отделни бърлоги и да правят каквото искат.
Ние ги разделихме отдавна. Трапезарията, в която имаше само един шкаф, хладилник и маса стана на детска.
Ако преди е имало само една стая кочина... вече са две. Ако кажа нещо за едната стая се чува "защо не видиш неговата/нейната".

Моят има да прави проект по история за Второ Търновско въстание. Нахвърлял е някакъв текст, оскъден, ще смуче от пръстите си и ще украсява Simple Smile

# 556
Тони, по Литература какво е било на класното. Моето дете ще има такова в петък, но се чудя то комбинирано ли ще е бълг. език и литература.
Неговата стая е подредена, но моята не е. 😂😂😂

# 557
  • София
И ние тази седмица ще имаме класно по български език. Щяло да бъде есе. Странно ми се стори.

# 558
И ние тази седмица ще имаме класно по български език. Щяло да бъде есе. Странно ми се стори.
И в нашето ще има есе. А той е много зле в това отношение. Дано има въпроси и от бълг. език. Някой може ли да сподели, ако детето му е правило есе на каква тема е било.

Ох, сега класната ми се обади да си го прибираме, че е болен.

# 559
Ама и аз съм мноу зле, писах, писах, па забравих:
Честит празник на всички празнуващи. Ако някой реши да почерпи, нека метне и бонбончета.
Бъдете живи и здрави, дълги години да празнувате, и сърцата и душите ви да се пълнят със обич и любов.

Краси, класното ни е за януари, вчера беше контролното, с удоволствие иначе бих казала какво е имало. Нашите не знам как ще го правят туй контролно, иначе класни и др. пис. изпитвания ги правят на телефоните, през Тиймса. Диването когато успее прави шот с отделни снимки, вчера успя да направи дълга снимка ( тип клипче ), то пък беше за Античност. След като го снимала, променила някои отговори на няколко въпроса.

АнМари, успех с проекта. Да ти донесе дятето една хубава шестичка. Добре, че нямаме История тази година.

Цитат на: krasi78

link=topic=1490465.msg45685469#msg45685469 date=1670311225
И в нашето ще има есе. А той е много зле в това отношение. Дано има въпроси и от бълг. език. Някой може ли да сподели, ако детето му е правило есе на каква тема е било.

Ох, сега класната ми се обади да си го прибираме, че е болен.

И вие ли, значи и аз да чакам изненади. Като нищо може да им го стоварят и туй.
Краси, дано детето се оправи бързо и не е нещо сериозно.

Мамзелче, как е красотната, размина ли се, или ще боледува пак. Охх, дано не се разболее, ако се, да се оправя бързо, последният път помня, че беше зле.

Нашите третия час ще им минава проверката, ша има да шпрехат на енглиш, та пушек са съ вдига.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 21:14 от Тони ♒🍀

# 560
  • София
Честит празник на всички именици! Свети Никола да бди над вас и ви закриля!

И ние в работата имаме празнуващ колега, та вече започнахме с питиетата.

Тони, от това ме напуши на смях ....... знам, че е от автокоректора , ама ме развесели Kissing Heart

Ама и аз съв мноу зле, пиках, пиках, па забравих:

Мамзелче, дано девойката да удържи фронта.
Краси, бързо оздравяване и на твоят младеж.
Ра, стискаме Ви палци, мила! Не се навивай предварително! Всички дружно ще отправим добри мисли към вас. Heart

Май има някакъв вирус, или пък от времето - ту топло, ту студено. Аман вече!

Оххх, още 3 седмици до празниците. Не че ми и е коледно, ама ми се почива вече.
Нещо много бързо ми се вижда връщането на работа/училище - 3 януари. И много ме нервят като пишат коледна ваканция! Ама каква ваканция бе хора, то това са си официални почивни дни, само дето са им дали на децата още 2 дни бонус.

# 561
Да и аз на това се чудя, 2 дена само им е бонуса.

# 562
Както каза нашата лл-има коктейли от вируси в момента ,и съответно утре остава у дома за да се доукрепи.Мрънка,спи,взе да хапва,остава и да навакса.
Честити да са всички празнуващи днес!
Аз няма да се мръщя на ваканцията,колкото-толкова😝само искам малко да се наспя.
Издирвам примерни класни по мат и бел.

# 563
Както каза нашата лл-има коктейли от вируси в момента ,и съответно утре остава у дома за да се доукрепи.Мрънка,спи,взе да хапва,остава и да навакса.
Честити да са всички празнуващи днес!
Аз няма да се мръщя на ваканцията,колкото-толкова😝само искам малко да се наспя.
Издирвам примерни класни по мат и бел.

Бързо да оздравявате! И на мен ще са от полза примерни класни.

# 564
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Не съм ви чела, че нямам време, но се почерпете за мое здаве и здравето на набора!

# 565
  • София
Честит Никулден и честито на всички именици!
Да са здрави и много щастливи!

Днес в класа са си разменяли коледни чорапи с лакомства за Коледа, но е било много забавно с въпросите - Ти какъв чорап получи?Satisfied

# 566
  • София
Честити да са празнуващите днес!

Наборката влезе в отбора на 14-годишните (не днес, онзи ден), та идвам да почерпя с именяците и аз Simple Smile
Шаранът е от Нинка, десертът - от мен Simple Smile

# 567
  • София
Мандаринка, жива и здрава да е! Да бъде позитивна, уверена и много, много щастлива!

Момичета, сега ми се мерна на сайта на издателство Регалия, че имат 25% намаление от 6-11.12.

# 568
Здрава и успешна да е малката мандаринка!
Живи и здрави да са и имениците!

Класните и при нас са на дневен ред + проекти, домашни, контролни, писмени и сигурно изтървавам нещо. Понякога се чудя как успява да намери време за всичко. То е едно след друго нон стоп. Искам да идват почивните дни

# 569
  • Mars Hotel
Честито на всички празнуващи! Бъдете здрави и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт