ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Рени, ужасен кошмар сте изживяли! Стискам палци да се възстанови бързо мъжът ти!

# 601
  • София
Рени, какъв ужас си изживяла! Добре, че си лекар и си разпознала симптомите.
Бързо възстановяване на мъжа ти! Стискам палци всичко да минава леко и без последствия.
Под какво напрежение сте били тези дни тричките, само вие си знаете.

# 602
Рени, през голямо изпитание сте преминали. Важното е, че си реагирала по най-бързия и адекватен начин и всичко е станало както трябва. За съжаление е така, спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Да, доста са неадекватни на моменти, знам какво карат. Като цяло имах впечатлението, че са по-страхливи и все пак карат, а не оставят вкъщи.
Важното е, че всичко е зад гърба ви и няма сериозни, тежки последици. Гледай напред.
Сетих се за подходящ пример какво карат- баба с очеизбоден напреднал недиагностициран и нелекуван Паркинсон с давност на очеизбодния тремор от над година- карат я като.... парциален епилептичен статус!!!! Smiling Imp  Да се смееш ли, да плачеш ли!
Наблюдавана сцена пред УНГ- слиза на самоход от линейката  /политкоретно!/ ром на видима възраст между 40 и 50г. Пред вратата го питат какво му има- "снощи пих 2 литра вино и тази сутрин гласът ми нещо е пресипнал, та повиках бърза помощ!". А какъв букет карат под рубриката инсулт, просто не е истина! От бъбречна, през сърдечна недостатъчност, та до пневмонии и ковид.
Всеки има добри и лоши дни, имало е дни, когато и аз съм се срамувала поради грешна преценка. Много хващаме, ама сигурно и много изпускаме.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 08:43 от ra2

# 603
  • София
renydent, не мога да си представя какво ти е било.
Аз в стресови ситуации леко превъртам и се паникьосвам.
Дано всичко вече е зад гърба ви.

Ра, стискам палци и на теб.

Снощи получавам съобщение по вайбър, че синът ми трябва да участва в някакво "Антидопингово обучение за състезатели и спортно-технически лица", от 11 часа. Мисля че е онлайн. Но даже и да е онлайн, как за бога в 11, по време на час.
Без сертификат за преминатото обучение няма да го пуснат да се състезава извън България.
Казах му снощи за обучението и той ме попита "А какво е допинг?"

# 604
  • Mars Hotel
Рени, много страшно звучи това. Добре, че знаеш как да реагираш.
Дано да се оправи мъжа ти бързо!

# 605
  • Пловдив
Благодаря момичета. Нещата са наред. Сега се иска малко да се кротне и да почива. Чувства се като спънат кон, като го ограничавам.

# 606
  • София
Ау кой съвсем случайно мернах в темата.
kami_ch, здравей. Съвсем изключих, че децата бяха набори. Ти можеш и да не ни помниш Simple Smile

Обучението мина. Слушах и аз, щот довечера ще дообяснявам.

# 607
  • София
AnMary, здравей! Hands Wave Радвам се, да се срещнем!
Разбира се, че ви помня! Набори са не само малките, а и големите! Simple Smile
Аз малко бях спряла да следя наборската тема, но НВО-то ме завърна рязко. Така че изобщо не съм случайно в темата.
Сега честичко надничам, но по-рядко пиша.
Присъединявам се към колежките с разхвърляните деца. Опитвам се да не се ядосвам, шегувам се, че подът в стаята не е кош за боклук, нищо че го е превърнала на такъв, белким като се посмеем и да се светнем, че не бива. Безуспешно.
Сестра и се е заела да я превъзпита, в една стая са, но и на нея не и се удава особено.
От опита ми с голямата обаче, бих казала, че и това ще мине.
Нещата се променят, преди на малката не и пукаше за външния вид, но сега става час по-рано, за да се нагласи за училище. Надявам се, да следва и по-добра грижа за стаята.
Мечти. Но аз съм търпелива Simple Smile))

# 608
Здравейте,
Хич не ме бива в подаръците, а в класа ще си разменят подаръци. Сумата, която са определили е около 20 лв. Моля кажете идея за момче.

# 609
  • София
Изчакай да видиш дали няма да се разберат да разменят ваучери.

# 610
Трудна работа са тези подаръци. Нашите ще празнуват другата седмица. Не знам дали ще си разменят подаръци, нищо не е споменавал. Решила съм обаче, ако го правят, да вземе някоя хубава играчка за елха и кутия коледни сладки или голям шоколад. Всички обичат сладкиши.

# 611
  • София
AnMary, здравей! Hands Wave Радвам се, да се срещнем!
Разбира се, че ви помня! Набори са не само малките, а и големите! Simple Smile
Помня. Как е голямата?
Моята мързелува, усилено Joy

И аз няколко години не бях писала в наборната тема.

И моят син днес каза, че ще си разменят подаръци. И при нас бюджета е 20 лв.
Идеята за ваучери не е лоша.

# 612
Renydent,съчувствам ти и добре,че имаш опит!Стискам палци да се справите успешно със здравословните неволи и да посрещнете празниците здрави и смирени.
Ra,стискам палци за чудесни резултати.
Убеждавам се,че децата ни са уникални.Еми питам моят,как мина днес,какво имахте по програма и той с гордост отговаря:"Мина добре, забравих да си науча урока,но по бел всичко ми е вярно,но не ме посочи да си чета домашното"🤪
За подарък закупи новата книга на Слави Панайотов и тайно се надява да получи същото,ей тук съм без коментар.
И за финал-уморен е,дали от това,че беше болен или,че става рано,има пътуване...често заспива докато учи и на моменти се притеснявам.

# 613
често заспива докато учи и на моменти се притеснявам.
Моята би заспала докато блее, а прекрасната сигурно докато се съзерцава🤣🤣🤣
Така че... Не се притеснявай💃💃💃
Ренка, Ра, всичко ще е наред🙏🙏🙏

# 614
  • в очите на дъщеря ми
често заспива докато учи и на моменти се притеснявам.
Моята би заспала докато блее, а прекрасната сигурно докато се съзерцава🤣🤣🤣
Така че... Не се притеснявай💃💃💃
Ренка, Ра, всичко ще е наред🙏🙏🙏
Аааааа нивгаШ, толкУз  красУта....😅😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт