ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 351
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
bobsi81, със сигурност е изтощен и от болестта. Ако има възможност му предложи след училище да посипва 1 час или да ляга рано. Така ще се възстанови . Със сигурност не учи през цялото време, така че пак ще успее с домашните, но няма да има време за "свободно" гледане или игрите . Осъзнавам, че е лесно да се каже, но трудно да се постигне.
Когато бях ученичка в гимназията пътувах до съседният по-голям град, което ми отнемаше към 1.15 -1.30. Бях си наложила да поспивам 30 мин. и така си отпочивах. Но сега да накарам сина, няма да стане. Ще зяпа клипове уж си почива, но всъщност мозъка продължава да бъде засипван с бльоджа и не почива. Поне книга да четеше, пак е някаква отмора.
 Ако играе по-интензивно това също ги изморява много. Аз лично се притеснявам за мозъка и очите на моят.
Ще ставам пак злата майка , трябва да го поогранича , че това не е добре за него.....размишлявам си гласно

# 616
Рени, ох! Изживели сте кошмар! Бързо възстановяване пожелавам!

И при нас ще има размяна на подаръци. Големи вълнения около това събитие.
Първо си бяха теглили листче с номер от класа. После обаче, някои деца искаха промяна. Да не знаеш предварително на кого ще подаряваш, а само дали ще е момче или момиче. Имаше анкета във вайбър групата. Цял ден се променяха резултатите. Явно има деца, които си сменят мнението. И накрая пак остана първия вариант. Но пак теглили номера и сега разбира се детето е друго. Първо беше момиче, сега е момче. За мен момчетата са по-сложни. 🤔 И аз търся идеи. Нашия бюджет е 30 лв.

# 617
Моята дъщеря изтегли...
себе си.
Чудих се как да подходя, дали да не кажа на класната да теглят пак всички, но накрая й взех подарък в два варианта да се самоизненада.
Бюджетът при нас също е 30 лева.
Та за тази "размяна' от нея за нея ще бъде или последната книга на Неда Антонова, Елегия (избрах я, без да знам, че е съвсем нова) плюс нещо още, или комплект шапка и ръкавици.
Едното за в училише, едното за под елхата.
За момче може би също ръкавици или колан, чадър, портмоне.... плюс нещо коледно, както писа Стон.

Мила Рени, дано всичко лошо е зад гърба ви!

# 618
  • София
Рени, бързо възстановяване на мъжа ти. Ра, стискам палци за резултатите.
Синеочке, как така детето е изтеглило себе си и не е казало. По-скоро помоли класната да размени твоето дете с друго момиченце. Например ако Иван подарява на Мария, да се разменят и Иван да подарява на дъщеря ти, а дъщеря ти на Мария. А може и самото дете да помоли приятелче да се разменят.
Аз най-обичам да дам 100 идеи на моето и то да каже - всичко става. А ограничението за парите се надявам да е ориентировъчно.

# 619
  • София
Blueeyes, това, че детето е изтеглило собственото си име даже е по-добре, защото си познаваш детето и ще може да му избереш подарък съобразно интересите му. За детето пак ще е изненада.
Моят син каза, че бюджетът е 50 лева, но може и да не е разбрал правилно. Каза още, че са се разбрали да не се пише от кого е подаръка, а само за кого е.

Рени, дано всичко вече е наред при вас. Добре че си лекар и имаш възможност да се довериш на себе си, а не на Бърза помощ.

При нас няма нищо ново. Младежът го раздава лежерно и не си дава много зор, но мисля да го постегна малко втория срок. Вече няколко пъти светва забележка “Липса на внимание” в школото и той всеки път не знае защо има забележка. Просто си гледал, ама не в дъската Grinning
Не му се карам, защото е щастлив и се чувства добре в училище. Много е впечатлен от това, че всички деца са добронамерени, за разлика от предишното му училище.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 07:40 от Rouzi

# 620
  • София
Rouzi това ми напомня за моя хубостник, те даже май са в един клас. И при него светват липса на внимание и той не знае откъде. Но и успеха му е ужас въпреки че му харесва и класа и училището.

# 621
  • Пловдив
renydent, ra, дано всичко лошо е зад гърба ви!
blueeyes, това, че е изтеглила себе си, означава, че и на друго дете в класа така се е паднало. Когато дойде денят да си ги разменят. Мисля, че изненадата ще е по-голяма.
При нас също ще си раздават. Доколкото разбрах, някои са си посменили листчетата Wink
Дъщеря ми иска отделно да подарява и на приятелки. Няма много време.

# 622
  • София
Евето,  средния успех и класацията в Школо почнах да ги пропускам умишлено Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623
Евето,  средния успех и класацията в Школо почнах да ги пропускам умишлено Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз 🙂. Да не си разваляме празниците все пак 😆. Въпреки че имам съмнение относно верността на въпросната класация.

Дайте идея за коледен подарък на момче до 30 лв.?

# 624
  • София
Аз тази класация не я гледам. Все си стои на седмо място в класа от началото на годината, не мърда. Според мен, не е вярна.
И нашите ще си разменят подаръци, още не е ясна сумата, но подаръкът ще е за момче. И аз ще следя за идеи.
И в техния клас едно момче е изтеглило себе си, но са се сменили с листчето на моя син. В такава ситуация е добре детето да си каже.

# 625
Моето се нодяваше да изтегли себе си. Знаело точно какво да си купи:)).

# 626
  • Бургас
Рени,бързо и безпроблемно възстановяване на мъж ти!
Набора имаха тест по немски в петък,поредната диагностика ли беше,ко беше,не го запомних. Тръпна в тих ужас от Школото !

А,той е толкова спокоен,че чак ме нерви, страшно много!

# 627
Лошото се почна. Нетърпими болки на фона на 80 мг оксикодон за 24 часа.

# 628
  • Майничка
Лимитът на щерката е 20 лева, към ваучер от "На тъмно" се е ориентирала. На моите казах 12 до 15лв., така де, да се научат да мислят комбинативно. Тях ако питаш, и 30 кинта е малко, 50 са баш таман! Като почнат да вадят собствени пари, тогава да се хвърлят на едро.😁
Аз мойто подаръче го нагласих вече.

# 629
  • София
При нас нищо ново.Много учи моето дете,постояно има нещо да прави.Казва,че и омръзна училището и иска да си почине.
Да се избере подарък за момче наистина много сложно.Като идея за подарък ми хрумва топка(ако детето обича футбол),тениска,козметика(но тук има нюанс да не се засегне от такъв подарък),ваучер за Декатлон.На моята се падна да подарява на момиче,вече купихме подарък.
Мамзел,твоето момиче ли го боли корем? За паразити изследвахте ли?
Преди години и при двете деца имаше коремни болки.При големия те бяха няколко години подред.И на края го оперираха от апендицит(флегмонозен) по спешност,от тогава няма болки.
При малката явно беше на нервана почва.На сумати лекари я водих.Всичките казваха ,че нищо нередно не откриват.Когато за пореден път каза,че я боли корема и казах,че лекарите казаха ,че нищо и няма.Тя веднага каза ох болят ме гърдичките.Тогава ми светна,че е от нерви. Може би твоята дъщеря има някакви притеснения,разпитай я.

ra,прегръдки.Всичките сме с вас мислено и стискаме палци.

Общи условия

Активация на акаунт