ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 343
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Сетих се, че осен топка, комплект хилки за тенис на маса е също в този бюджет, 20-30 лева.
Ра, моля се за вас

# 631
  • Пловдив
Ра, дано да е временно. Моля се всичко да се оправи.
Благодаря за съчувствието момичета. Мъжът ми е добре. Трябва да се пази от натоварване, ама кой ме слуша. Чувства се добре, все едно нищо не е било. Дано е за последно.

# 632
  • в очите на дъщеря ми
Божичко,  ra .....

# 633
  • Бургас
Ра 🙏🤗🍀

# 634
Ра, моля се всичко да се оправи!

# 635
  • София
Как е голямата?
Моята мързелува, усилено Joy

Моята открива студентския живот, че при 2 годишното затваряне нищо не беше усетила 🤣🤣 Учи логопедия 3 курс. Сега посещава по свое желание и абсолютно безвъзмездно кабинета на една логопедка, за да учи занаят. За сега има голямо желание, а аз се радвам, че си намери призвание.
От вас се подсети да проверя графика за класните. Оказа се, че в петък е минало класното по БЕЛ. Доволна е от себе си. Надявам се, да има съвпадение и с учителката.
Ра, стиснати палци и от мен.
Ренидент, и за вас стискам палци.
Знам какво е да трепериш за половинката. С моя мъж за 1 година минахме през мозъчна операция за отстраняване на, слава Богу, доброкачествен тумор и операция за отстраняване на меланом. Трета година се борим с последствия и от двете.
Сила, момичета! Човек не знае с какво може да се справи, докато не му се наложи.

# 636
  • София
Ра Hands Pray

Моята открива студентския живот
Моята се лута сред специалностите и все още не знае какво иска. Искаше лингвистика, все още не се е отказала де.

Алекс само за класното по БЕЛ каза, че е минало. Ще видим колко се е справил.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 18:21 от AnMary

# 637
И у нас е твърде разхвърляно, като при сестричката на набора е още по-зле, щото все още има и много играчки. Наборът, освен дрехи, хвърля ритуално и учебниците/тетрадките на пода, като ги вади от раницата - ей това не мога да го разбера, има собствена стая, бюро и всичко необходимо, но не.
В нашето семейство не обичаме да ходим на пазар, подаръци едвам за собствените деца успяваме да купим някакви, и като се появят инициативи, свързани с още избор на подаръци (засега само при малката), тегава ни е тази задача, ама какво да се прави.
Ей, хора, друго си е да е минала годината на седмокласното НВО. Младежът отиде на спортно състезание (европейска купа), пропуска малко училище, даже спечели бронзов медал - малко си поприпомняме тези хубави емоции! Миналата година не беше приемливо да го няма 3-4 дни, да пропусне примерно школата по БЕЛ в събота:smiles:. Пък и самата подготовка, тренировките се удвояват преди състезание .. Животът след НВО отново става нормален Blush
Имаме обаче и една драма. Разформироваха стария им клас, а с новия нещата нещо не се получават.. Преди винаги си идваше весел от училище, сега вече няма fun Sad Съчувствам му, аз имах славни гимназиални години в чудесен клас.
Известие от Школо винаги ми носи неприятно чувство, моят смята за обидно да се бори за оценки Open Mouth а и си върви по някаква собствена програма на интересите, която рядко съвпада с училищната. Въпреки че е запален по програмирането, поне на игри не се увлича да играе задълго, та не мога и много да му се скарам.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 18:55 от FreshBreeze

# 638
  • София
Ра, стискам палци. Моля се всичко да се нареди при вас.

# 639
  • Разпиляна във въображението
Ра, стискам палци!

Нашият бюджет е 10 лв. Още не са теглили на момче или момиче ще подаряват и се чудя дали да не й кажа да попита за по-голяма сума.

# 640
  • Майничка
Ако е за момиче, в магазинчетата за сребро се намират интересни висулки и под 10лв. С 50 см тънка кристална панделка от кинкалерия за стотинки, бижуто заспива.
За момчетата - забавни чорапи от Пирин Хил в кутийка или ваучер от "На тъмно" (имат по 10лв.).

# 641
Ra, кураж!
Мисля ви и се моля за вас!
Рени, поне при вас се нормализираха нещата!
Бъдете здрави! И устойчиви, момичета!

# 642
Ra,дано е временно и да го преодолеете.Много искам всичко лошо да е зад гърба ви.Сили и кураж!!!!
За подарък в у-ще ,вчера избрахма книга от НДК(голяма блъсканица)+календар.Като идея беше нахвърлил ключодържател,коледна чаша с чай и пъзел от тези металните-тип логически(дано ме разберете,ама не знам как се казват).
За статистиката в Школо-мълча си,срамна работа,а уж около 5-ца се върти,като успех.Силен и спокоен  клас са.

# 643
  • София
Умувах и аз за подаръците снощи. Днес с дъщеря ми ще ходим в "На тъмно" и може да взема един ваучер.
Но ще звънна на синът ми да го питам.
Мислех и за слушалки, но ще мина паричният лимит. Ужасно трудно е да избирам подарък за напълно непознат.

# 644
  • София
И при нас е драма с подаръците. Трябва да подарява на момче, бюджет 20 лв, максимум 30 лв. Иска да купим слушалки. Има намаления сега, но за тези пари не очаквам голямо качество. Ще добавим и лакомство. Дано се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт