ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 083
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Миналата година в групата на родителите се бяхме разбрали подаръците, които да си разменят да са книги. Не знам дали е спазено на 100%, но една книга винаги е добър вариант. Техника за 20-30 лв според мен няма много смисъл. Повечето деца имат по-качествени слушалки примерно.

# 646
  • София
Ра, насочвам цялата си положителна енергия към твоето семейство! Нека коледното чудо се случи във вашия дом!
Рени, дано всичко е вече зад гърба при вас!

При нас е някаква много сложна схема в коледните подаръци. Преди 2 седмици са теглили имена и ти ставаш "коледен ангел" на детето, чието име изтеглиш. Задачата ти е да го изненадваш по някакъв начин до тържеството - да му пускаш тайни бележки с мотивационни мисли, да му рисуваш картички, да му мушкаш лакомства в несесера, абе - каквито изненади ти хрумнат. На самото тържество трябва да подариш подарък на този, който на теб ти е бил коледен ангел (не знаеш кой е), а на теб ще подари детето, на което си писал въпросните бележки. Наборката не знае кой ѝ пуска изненадите, но голямо дебнене е из класа. Рови из интернет да търси мъдри мисли и ме кара аз да ги пиша, да не я разпознаят по почерка. Онзи ден някой беше залепил в тетрадката ѝ стикер "good job" на домашното (не някой, де, нейният "ангел"), което я подсети, че има някакви печати из (разхвърляните си) шкафове и днес щяла да ги носи и да дебне, кога може да лепне един на нейния подопечен. За подарък сме купили луксозно издание на "Корейски народни приказки" - нали трябва да се запознаят с културата на тази страна, да подхванат и малко народното им творчество. 15лв е бюджета, ама го нахвърлих с 3лв. Едва ли е огромен проблем.
А новата книга на Слави Панайотов пристигна, при това подписана от самия Слави Joy Беше си я поръчала за РД, но тогава беше пре-ордър и миналата седмица дойде. Не знам с какво толкова ги печели тийновете тоя човек. Опитвала съм се да гледам негови видеа, ама ми става лошо от мърдането на камерите, имам проблеми с вестибулара явно и не успявам да издържа повече от 10 мин.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 15:37 от мандаринка

# 647
Това, което описваш, Мандаринка, звучи страшно интересно. Сигурно много се забавляват най-вече с това дебнене.
Моят син каза, че май няма да си разменят подаръци. Били правили гласуване и май повече отказали размяната. Обаче все пак не бил съвсем сигурен какво са решили, тук ми липсва онзи емотикон, който си блъска главата, и днес щял да разпита, че партито е утре и време няма.

# 648
Ра, моля се за вас. Нека коледното чудо да е Heartза  вас.

# 649
# 650
  • София
Мандаринка,  много се впечатлих от организацията при вас. Супер забавно и нестандартно! Значи са интересни и креативни децата. Всичко нова ми се струва,  че много приляга на малката  мандаринка. Спомням си, че тя обича да прави мили жестове и изненади.
При нас ще си разменят подаръци 20-30лв. Ще подарява на момиче. Няма никаква идея какво да бъде и за да бъде по-практично май ваучер от Лили с коледна играчка.
Ра, нека резултатите са добри и изкарате спокойно и щастливо празниците!

# 651
  • София
Купих ваучер и книга (за диктаторите). Звънях на синът ми да ми каже какво иска да му взема, той мислел че питам за подаръците в у-ще. Каза "историческа книга" Simple Smile Взех две, едната я хареса за себе си. Взех и Пратчет. Имам я у нас. Съученикът му я бил чел и нямало да я подарява, щяла да остане за него.
Одобри подаръка.

# 652
Аз да попитам един тъп въпрос. 🫣 Какво е. "На тъмно"?

# 653
  • Майничка
Аз да попитам един тъп въпрос. 🫣 Какво е. "На тъмно"?
Заповядай!
https://www.natamno.com/bg/

# 654
Ра, стискам палци резултатите да са добри. Дано днес вече нищо да не го боли, и на коледа да се случи най - доброто.

Мандаринка, страхотно е това при наборката, една идея и от мен, може да бутне едно шок. яйце.

При нас изобщо не се е отваряло дума за размяна на подаръци. В училище все същите щуротии, като вземе да ми разказва, на моменти се пукам от смях.
От днес си е вкъщи, отиде на училище сутринта, поседя до вторият час, после на лекар отиде, сега е в болничен. Учителката по Мат. предложила, ако някой иска да прави класното в четвъртък, моето се чудило, но докато се начуди, взе, че се поразболя. Сега дано използва времето до 20.12., за да се подготви за класното. Теста по АЕ, също ще го пропусне в петък, и него ще го прави др. седмица.
За подарък, за момче, може да му се вземе външна батерия, парфюм, шах, кубчето рубик, нещо такова. Ся се сещам, че това става и за момиче.

# 655
Организацията в класа на малката мандаринка много ми хареса. Страхотна идея и най-вече различна. При нас стандартна размяна на подаръци. Паднала ни се е девойка и младежът съответно каза - оправяй се. Нямал идея какво ги вълнува девойките:) Ако било момче - по-лесно щял да измисли. А с девойката са заедно от яслата. Не е като да не я познава. Купих една раничка от reserved. Беше намалена, иначе нямаше да се вместя в бюджета. И една коледна играчка вързах за дръжката и така.

Ра, стискам палци да се наредят нещата.

Класни, контролни и проекти вървят ударно при нас. Само като го слушам се изморявам.

# 656
  • Пловдив
Много ми хареса организацията с "коледните ангели". Това е страхотен начин да се сближат  децата в класа. Да мислят един за друг, а малките жестове да ги направят още по-добри.
Нашите утре ще ходят на постановката "Одисей". Ще бъдат впечатлени със сигурност.

# 657
В старото ни училище и в сегашното няма традиция за размяна на поданици. Но ми звучи много приятно!

# 658
В старото ни училище и в сегашното няма традиция за размяна на поданици. Но ми звучи много приятно!
Е това най - ми хареса за подарък, рано сутрин ме развесели. Пустите коректори,букви и пръсти, все намират как да объркат по нещо.

# 659
  • София
Честит първи сняг! Вчера докато валеше беше много красиво . Е, няма да се задържи, но поне напомня, че зимата е на прага. Не че се оплаквам от топлото време, но е хубаво вече да има снежец,  трябва и ски да се карат.

Общи условия

Активация на акаунт