Къде в Пловдив??? - 98

• 35 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
За всички почитатели на МАРИО,фокусите
Скрит текст:
След получаването на много запитвания за това дали
Magic show "Hedon" ще гостува в град Пловдив, екипът ни взе решение да представи шоуто си в кв. Коматево !
Magic Марио /Magic Mario/; Niki Margaritov; Валерия Г.; Атанас Павлов; DJ Naxy - Atanas Pavlov ще Ви потопят в един различен свят. Свят изпълнен с фокуси, комедия, илюзия, много усмивки и магия !
Заповядайте на 24- ти ноември от 18:30 часа в театъра на читалище "Иван Вазов", в кв. Коматево !

МОля,ако разберете за повторна прожекция на"МОралът е доброто" ,споделете. Бях на премиерата , мои близки искат също да го гледат. Рядко е докосването до такива личности  ,особено за подрастващите .
РЕД.Току-що видях две нови дати за филма .
https://kinolucky.com/%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%82 … wQpR8oFwGyB9Am4vc
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 08:30 от Трапезица

# 316
Търся сгъваем хубав чадър за подарък,изключвам китайските магазини.Идеи?

# 317
в ДМ съм виждала чадъри,не изглеждат лоши,обикновени .

# 318
  • до най-прекрасния мъж
Имаше едно магазинче в Централни хали, на първия етаж вдясно, точно до магазина на Арт 96. Продаваха куфари, чанти и чадъри. Имам 2 техни, вече доста години са здрави. Не зная дали магазинчето е още там. Моите са пълен автоматик и подсилени. Много съм доволна, не са се обръщали и при много силен вятър.

# 319
В ДМ не са лоши чадърите, но навсякъде са китайски, качеството е различно, разбира се. От Кауфланд също имам здрав сгъваем и автоматичен чадър, който е от поне седем години и не е мръднал, но беше от стелажите със сезонни стоки, шапки, ръкавици...

# 320
  • Пловдив
За себе си и за подарък чадър съм поръчвала многократно от https://shalovete.com

# 321
Благодаря за споделеното Blush

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 01:20 от Мис Ю

# 322
Здравейте, може ли препоръки за фирми/магазини за входни врати за апартамент, ще се радвам да споделите опит и мнения Blush
https://solid55.com/

# 323
Някой да е срещал в Джъмбо дървени шайби?

# 324
  • Пловдив
За Джъмбо не знам,  но има в МАрт и в книжарница "Дали".

# 325
Момичета здравейте, моят зъболекар ме праща от по-малък град в Пловдив за E01 тест на един зъб. Каза ми да отида някъде второ нещо си? Но не разбрах. Може ли да е имал  предвид второ дкц или има и дентален център или друго заведение, което да има "второ" в името. Помагайте и много благодаря.

# 326
Може да е имал предвид Дентален център 2. Там има най-различни специалисти. Може да се обадите да питате.

# 327
Здравейте,
Баба ми има проблеми със ставата от няколко дни.. Преди години също е имала такъв приблем и е ходила при д-р Гарев,към днешна дата пенсионер или починал. Не знаем. Направил й е някакви лечебни процедури/масажи, след това й е сложил компрес с мед. Извинявам се за дългото обяснение,просто искам да добиете представа. Къде в Пловдив или по-скоро кой се занимава с такова нещо?

# 328
Утре съм на погребение на Рогошките гробища.😥 Как мога да стигна с автобус дотам- от Централна гара или пък от Сточна гара мога ли да хвана 7, 27, да няма промени в маршрутите?

# 329
Съболезнования!
Най-добре от Сточна гара 7 или 27, и двата са до гробищата. Друг  автобусен транспорт до там има, маршрутка 8 минава, но тъй като продължава за селата, почти винаги е препълнена. Иначе от гарата само 7.

Общи условия

Активация на акаунт