Къде в Пловдив??? - 98

• 35 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря! От Смирненски ще се придвижвам, така че ще хвана автобус направо до Сточна гара, щом и 27 ходи дотам.

# 331
Благодаря! От Смирненски ще се придвижвам, така че ще хвана автобус направо до Сточна гара, щом и 27 ходи дотам.
Не знам от коя част на Смирненски си, но с 15 може да прехвърлиш направо на Панаира. Както ти е по-удобно.

# 332
  • Пловдив
Автобус 93 ходи ли до Руския пазар/КАТ? Че на едно място уж да, на другия сайт не баш...
Трябва ми от Тракия до там...знам за 29 и прекачване, ама ми се ще без Simple Smile

# 333
Автобус 93 ходи ли до Руския пазар/КАТ? Че на едно място уж да, на другия сайт не баш...
Трябва ми от Тракия до там...знам за 29 и прекачване, ама ми се ще без Simple Smile
Ако се качиш на 93, трябва да слезеш на Васил Априлов и след това пеша през цялата Шикер махала, или както там се казва, за да стигнеш до КАТ. Най-добре на Централна гара мини през подлеза, да смениш посоката и след това на 113. Аз не бих си го причинила, не е кратко разстоянието.
93 завива в противоположна посока на Васил Априлов, към Стъкларския завод.

# 334
  • Пловдив
Ако се качиш на 93, трябва да слезеш на Васил Априлов и след това пеша през цялата Шикер махала, или както там се казва, за да стигнеш до КАТ. Най-добре на Централна гара мини през подлеза, да смениш посоката и след това на 113. Аз не бих си го причинила, не е кратко разстоянието.
м да...с 44 тогава, ама пак има пеш Thinking

# 335
Мятай се на колата и отивай.

# 336
  • Пловдив
93 пътува до Радиново. Миналата седмица се придвижвах с него до един от автомобилните сервизи в онзи район. Може да се слезе на спирката на ПГХТТ, пресича булеварда и е до КАТ. (най-добре с доверен автомобил, разбира се, мен лично ме е страх да ползвам такси в онзи район)

# 337
  • Пловдив
Може ли да ми дадете информация за местоположението на магазини за преоценени стоки?

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 12:43 от k sh

# 338
  • Пловдив
Да се метна, ако бях аз Simple Smile синкото ще пътува...Нейде в часа по практика ще са...голям е, ама не е ходиш из ония дебри, та...Упътих го с 44 и нейде по България да прекачи на 113.

# 339
Някой знае ли коя сладкарница предлага хубава френска селска торта. Малкия опита домашна такава и сега само нея иска. Видях в чочко, но там не ги харесваме много. Неделя май не я предлагат, долче мела също... Нещо проверено и качевтено?

# 340
Мисля, че Dolche Felini.
Обаче там 1 парче торта са го направили 7.90
Да си я ядат🤷‍♀️

# 341
  • Пловдив
Купуваш готови блатове от Берьозка, заквасена сметана, малка тарелка горски плодове, пък ако имаш домашен конфитюр още по-добре, ядки. Има много рецепти във форума и в интернет въобще, за по-малко от час ще имаш най-добрия медовик евър.
Купувах скоро торта от Неделя, по поръчка, малките - за 8 парчета бяха над 60 лв. Angry Торти не ям, но опитах заради еклерчето, е...по-гнусно нещо не бях опитвала скоро. Още ме втриса при мисълта за онзи вкус.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 18:43 от AlexaS

# 342
Френската селска на Слънчевата пекарна е много хубава, но скоро не съм купувала и не мога да ориентирам откъм цена. Продават и на парче, така, че може да пробвате. Моето дете много я харесва.

# 343
  • Пловдив
Някой знае ли коя сладкарница предлага хубава френска селска торта. Малкия опита домашна такава и сега само нея иска. Видях в чочко, но там не ги харесваме много. Неделя май не я предлагат, долче мела също... Нещо проверено и качевтено?
Това ми е любимата торта и съм я опитвала на доста места, в Долче Фелини е хубава, но вчера приятелка ме почерпи с такава  в Complimenti / в уличката до пирожките /, правели ги с истински продукти от Италия, наистина се усеща разликата във вкуса, капучиното и сладоледите им също са страхотни. https://www.facebook.com/complimenti.bg

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 19:12 от violence

# 344
  • Пловдив
Не знам колко малък е малкия, но бих направила тортата заедно с него. С блатовете от берьозка или матрьошка става бързо и без печене. Може домашната да му стане любима.
Аз торти не съм купувал от години. Правим си домашни.
Някой преди време беше питал за гювеч. В Рила има голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт