Къде в Пловдив??? - 98

• 35 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за насоките за емблемите.

За мехури и следи от мазоли съм много доволна от тези лепенки на Урго. Линкът е произволен.
Скрит текст:
He гибъркайте с тези за сваляне на кокоши тръни и мазоли, те са различни. Има в различни опаковки на този производител, но много бързо зарастват раните.

# 466
В района Пълмед- Лидл на Пещерско шосе има ли някъде ксерококс ?

# 467
Tочно там не знам да има, има срещу Медицинските общежития. Ако все пак ти е вариант.

# 468
До Тета в уличката
В района Пълмед- Лидл на Пещерско шосе има ли някъде ксерококс ?

# 469
  • Пловдив
Момичета, магазинът за кожени дрехи, който се помещаваше в халите, до Арт93, изместил ли се е някъде или е затворил?

# 470
Пак си е там, просто е в другия коридор. Като влезеш от главния вход, вляво.

# 471
  • Пловдив
Благодаря! Ейййй, как не ми хрумна да обиколя коридора!?

# 472
  • Пловдив
За открити рани тип мазол съм ползвала и судокрем отгоре с лепенка.

# 473
  • Пловдив
Благодаря за всички отзиви. Слагам сулфатиазол и днес мога да ходя доста по-свободно. В такива моменти винаги се сещам за една серия на приятели, в които Моника си беше купила нови ботуши, но не можеше да ги върне, защото вече бяха напоени с кръвта й. Нещо подобно е Joy

# 474
Tочно там не знам да има, има срещу Медицинските общежития. Ако все пак ти е вариант.
Някъде където бяха магазинчетата за цветя ли или ?

# 475
На ул. "Царевец", точно срещу Медицинските общежития се пада (отстрани има магазинче тип левче- срещу него)- мисля, че си е точно копирен център. Откъм ул. "Силистра" (пресечката срещу общежитията, много е близо) също има едно или две места, където копират. Запомнила съм интересното име Зубър.☺️
Ето, трябва да е това, долу отляво има и снимка:
https://2pos.co/6526/3026

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 02:05 от dolce miele

# 476
  • Пловдив
Къде мога да намеря от този тип шапки?

На витрината на магазин за детски дрехи на Пешеходния мост видях подобна шапка.

# 477
Същата шапка, но с кафяво зайче съм купувала от Джъмбо.

# 478
Откъде мога да си купя джинджифилово човече?

# 479
Mia Rulana, искаш да си вземеш джинджифилови сладки или искаш само 1 бр. бисквитка? Нещо май не схващам, прощавай 😕
Та, това, което ми идва за сладки на брой е Колекция на ул. Родопи (навярно и в друга Колекция има, но тези просто са тествани и одобрени), от там всяка година получавам от моя приятелка и са наистина красиви и вкусни.
А, ако искаш едно по-голямо джинджифилово човече, смятам че може да поръчаш във всяка сладкарница.

Съжалявам предварително, ако не съм схванала питането. В своя защита - спах 5 часа и определено не ми стигнаха 😂🤷🏼‍♀️
Хубав да е денят на всички!

Общи условия

Активация на акаунт