Къде в Пловдив??? - 98

• 35 562
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
На ул. Перущица ли? Не съм ги забелязала, трябва пак да погледна.🙂

# 451
Препоръчайте, моля, къде да ми погледнат лаптопа. Губи час и дата, а също след последният ъпдейт на Уиндоус се включва, но нито една икона не се появява на десктопа и не може да се влезе никъде. Нов Асус е, ползван много малко, но гаранцията изтече преди месец.
Също къде да си сменя батерията на телефон Самсунг. Вероятно по Руски, но ми трябва да я имат налична.
Лаптоп ми поправиха и почистиха зад блока на бул.Руски, където е социално подпомагане. В дясно в уличката срещу рибния магазин. Скоро не съм минавала от там и не зная има ли го мястото. Беше поне преди 3-4г, но бях доволна. Стана бързо и не беше скъпо.

# 452
# 453
Сервиз за лаптопи има на Руски 20,блока зад спирката на автобусите,посока Гарата,преди Експо хотела.Ние сме доволни

# 454
Къде има шивачка, която има достатъчно добра машина за бродиране, която да се справи с по-плътен плат, за суичър става въпрос. Омръзнаха ми забележки в школо през ден, та търся решение. Почти 60 лева за униформен, който е ужасно грозен, много дебел и ще бъде малък след няколко месеца, отказвам да купя.

# 455
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли къде са преместени двата цветарски магазина на ул. Царевец в кв. Смирненски до Сани-то?
Крайния, на Толя е преместен в Кичука, бул Александър Стамбулийски 107 Магазин за цветя “Т&Т”  

Този срещу Мола,  не правят букети, на ъгъла е

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 09:12 от violence

# 456
  • под тепетата
Clo, в халите долу до входа за Била има ателие, в което продават и бродират надписи на хавлии. Може би ще стане това, което си замислила.

rire, много готин аватар, чак завидях! Smile

# 457
Май в магазина за униформи в Маркет център имаше и само емблеми (на някой училища)

# 458
Къде мога да намеря от този тип шапки?

# 459
Купувала съм от Джъмбо, но не зайче, а коледна. Може да има и други модели, не съм обръщала внимание.

# 460
В Happy Golden на Пещерско шосе видях подобна (в преобладаващо бяло, не съм сигурна какво животинче беше).

# 461
Здравейте, знаете ли къде поправят чадъри? Счупи ми се една спица, пък е скъп.

# 462
  • Пловдив
Знам, че темата не е за това, но все пак може би ще ми препоръчате нещо. Нуждая се от крем или спрей за свален мазол и оголена кожа към момента Cry

# 463
  • до най-прекрасния мъж
Прахче Топоцин или Сулфатиацол и лепенка отгоре. Прахчето ще изсуши кожата и ще зарасне по-бързо.   
Другият вариант Цителиум на А Дерма или Неомицин, за бебешки пъпчета го изписват, но става и за рани.

# 464
Цикатридина спрей също става. Във всяка аптека го има май.

Общи условия

Активация на акаунт