Къде в Пловдив??? - 98

• 35 580
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
а препоръчвате ли ги тези, искам някой изпробван

# 436
Съвет за всички заети около Никулден

Аз като едно майче,което няма много,много време за готвене,поръчах от ресторант “Златна Рибка”,намиращ се до Военна болница. Лошото е,че нямат доставка на 06.12,а трябва да го земеш от място.
Цените са много добре,според мен.
Пъстърва на скара 3,50 за 100гр.
Скумрия 3,хек 3. Това е което аз поръчах.
Надявам се да съм помогнала. 😁

# 437
  • до най-прекрасния мъж
Препоръчайте, моля, къде да ми погледнат лаптопа. Губи час и дата, а също след последният ъпдейт на Уиндоус се включва, но нито една икона не се появява на десктопа и не може да се влезе никъде. Нов Асус е, ползван много малко, но гаранцията изтече преди месец.
Също къде да си сменя батерията на телефон Самсунг. Вероятно по Руски, но ми трябва да я имат налична.

# 438

Аз като едно майче,което няма много,много време за готвене,поръчах от ресторант “Златна Рибка”,намиращ се до Военна болница. Лошото е,че нямат доставка на 06.12,а трябва да го земеш от място.

Кога е по добре да се направи поръчката? В деня или предните дни?

# 439
Магазин Кавалер на главната все още ли е там?

# 440
  • Майничка
Магазин Кавалер на главната все още ли е там?
Не, май само онлайн има вече.

# 441
Аз се застраховах и поръчах днес. 🙂

Кога е по добре да се направи поръчката? В деня или предните дни?

# 442
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли къде са преместени двата цветарски магазина на ул. Царевец в кв. Смирненски до Сани-то?

# 443
Дамски обувки 42 ,43 освен в Дайхман ,къде другаде да търся?

# 444
  • Пловдив
42 има в мат стар, ако имаш късмет. Преди имаше един магазин на Иван Вазов, в един двор, но не съм минавала от там от много време. За зимна обувка или маратонки 42 има и в Декатлон. 43 от дамските не съм виждала, но пък и мъжките спортни обувки стават. Малко са по-широки.

# 445
Виждала съм 42 в Ню Йоркър в Мол Пловдив.
Присъединявам се към питането за цветарските магазинчета до Сани в Смирненски. Много ми бяха удобни...😐

# 446
42 e все по-трудно да се намери във физически магазин на Дайхман. Днес куриер ми достави 44 номер от поърчка онлайн. Отговорят си точно на номера. Поне ако има някакъв проблем, веднага ти възстановят парите, не е като да не съм връщала. Явно е политика на фирмата, големите номера да се пренасочат основно онлайн.

Иначе пълна номерация, но основно до 41, има в новооткрития им магазин в новия Ритейл парк, срещу Ален Мак.

# 447
Зависи и какви точно обувки, но Punto( до х-л Санкт Петербург) имат 42 в онлайн магазина, поемат разходите по една смяна на размер, може и да имат в магазина, не знам. Сега погледнах, Декатлон също имат 42, и те с безплатна доставка до техен обект.
В Kompass( Мол Плаза) също вижте.

# 448
На Декатлон обувките и маратонките вървят с номер назад, умалени са. И при мен е така, при децата също. ММ почти не успява да си намери при тях нищо. Говоря за техните марки. Имайте го предвид, Слъчице.

# 449
Здравейте, някой знае ли къде са преместени двата цветарски магазина на ул. Царевец в кв. Смирненски до Сани-то?
Срещу МОЛ Пловдив,под новите кооперации.

Общи условия

Активация на акаунт