Къде в Пловдив??? - 98

• 35 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Къде в Пловдив продават пантофи на Дефонсека, разчитах на моловете, но там вече няма. В Лекси също проверих.
В Метро?

# 496
  • Пловдив
Къде в Пловдив продават пантофи на Дефонсека, разчитах на моловете, но там вече няма. В Лекси също проверих.
В Метро?
Няма и  там, имат само няколко модела коледни, търся мъжки и дамски.

# 497
  • Пловдив
Здравейте,
Пералнята има проблем, който може би е малък /сама успявам да го овладея - понякога/. Възможно е да се касае за необходимост филтъра да се почисти, но не успях да го отворя, въпреки усилията. Необходим ми е човек, с когото да се консултирам за проблема и който да дойде  да отвори този филтър и евентуално, ако проблема продължи да дойде отново и да се ангажира с ремонт на уреда на място.
Касае се за Кършияка.
Молбата ми е, ако можете да ме насочите към някого.

http://www.remont-na.com/845/hrivas_-_hristo_hristov_et_plovdiv-grad.htm
Тук ги хвалят, пробвай

# 498
Благодаря на всички отговорили. Съжалявам, че съм написала въпроса си неясно. И все пак успяхте да ми помогнете. Чудесни сте 👍

Джинджифилово човече, индивидуално опаковано, има със сигурност в Попимони в Кауфланд в Смирненски. Снощи купувах шоколадови рибки и видях че продават. Украсено е и е около 10 см.
Точно това ми трябва. И като място, и като вид.

# 499
  • Пловдив
Къде мога да намеря от този тип шапки?

Видях същата и други модели в Хепи Голдън, магазин за китайки стоки на Пещерско шосе, след Кауфланд.

# 500
Да, и аз бях споделила за същия магазин, още до входа има на манекен бяла шапка, но предположих, че трябва да имат и други видове.

# 501
  • Пловдив
Пантофи на марката съм виждала в магазин на малкатата главна, от дясната страна посока пешеходния мост.

# 502
Здравейте, едно смешно питане. Препоръчаха ми място, където правят дюнери с агнешко месо, някъде до Торо на Васил Априлов. Знаете ли как се казва точно мястото и дали мога да поръчам предварително и да мина да ги взема. Адрес, сайт, телефон, ще съм благодарна на всичко Grinning

# 503
Бях отишла в голямото Лекси на бул. Марица да търся пантофи Spesita, но имаше богат избор на De Fonseca. Преди няколко месеца беше, не знам сега как е. На втория етаж.
Имате ли инфо как са актуалните цени на пижамките Ареал в началото на Асеновград?!
Ако искаш, за да не се разхождаш чак до Асеновград, на спирката, която в момента не функционира, заради ремонта на Брезовско шосе, до Кауфланд има един самостоятелен павилион, предлагат всичко, което има във фирмения магазин на Ареал. Цените са същите. Отказала съм се от зимните им пижами. Свиват се много, особено ватираните. Ако си с кола, до там се стига
или  през бул. Северен и колелото с Рогошко шосе, или през Филипово и бившото ТПК Марица (болница Св. Иван Рилски).

# 504
В Лексито в Смирненски днес имаше два модела De Fonseca мъжки и женски.

# 505
  • Тра-ла-ла
Ако искаш, за да не се разхождаш чак до Асеновград, на спирката, която в момента не функционира, заради ремонта на Брезовско шосе, до Кауфланд има един самостоятелен павилион, предлагат всичко, което има във фирмения магазин на Ареал. Цените са същите. Отказала съм се от зимните им пижами. Свиват се много, особено ватираните. Ако си с кола, до там се стига
или  през бул. Северен и колелото с Рогошко шосе, или през Филипово и бившото ТПК Марица (болница Св. Иван Рилски).
Благодаря Hug Точно това се чудех - дали има смисъл за 2 пижами да ходя до Асеновград. Аз също не съм доволна от някои от пижамите им. Една пролетно-есенна с тъмно синьо долнище - с месеци ми оцветяваше краката Bowtie Но после се убедих, че и по-скъпи марки пижами се прецакват за нула време.

# 506
Само имайте в предвид, че от Филипово към Кауфланд пътят е ужасен и вероятността да си разбиете колата е огромна. Не мисля, че си заслужава риска за 2 пижами.

# 507
  • Тра-ла-ла
Само имайте в предвид, че от Филипово към Кауфланд пътят е ужасен и вероятността да си разбиете колата е огромна. Не мисля, че си заслужава риска за 2 пижами.
Благодаря. Минавала съм се да го мина преди време...на връщане от Илиянци...то и там всеки път някакви врътни по различни маршрути. Bowtie

В момента къде точно е разкопано Брезовско шосе в района на Кауфланд. Може ли да се завие преди Лукойла като се идва от кръговото с бул.Дунав?

# 508
  • Пловдив
Джулая, можеш да минеш покрай лукойла, като идваш от Дунав. Затворената отсечка е след лукойла до кръстовището на Кауфланд.

# 509
За това през колелото на Адата и бул. Северен е лично предпочитан път от мен.

Общи условия

Активация на акаунт