Къде в Пловдив??? - 98

• 35 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Аз дори не разбрах дали се пита за сладки или за някаква декоративна фигурка...или пък за формичка за сладки...🙃 Добре е да се уточни.
Аз търся такава формичка, за предпочитане да не е много малка и да не е част от комплект.🙂🤔

# 481
Долче, в момента в Лидл има формички за сладки, но не зная има ли човече. Провери там, ако искаш. Аз купих сърце и емоджи. Иначе човечета съм купувала в опаковка три броя в три различни размера от Джъмбо, но беше преди 3-4 г.

# 482
Тара, може ли снимка на твоите формички на ЛС?🙂

# 483
Аз дори не разбрах дали се пита за сладки или за някаква декоративна фигурка...или пък за формичка за сладки...🙃 Добре е да се уточни.
Ако питах за нещо друго различно от джинджифилова сладка щях да го напиша. Аз просто търся къде продават джиндижфилови човечета на бройка. Гледах в сайта на торти Чочко, но няма. Писах в интернет, но за Пловдив нищо не ми излиза. Коледният базар отваря чак на 16- ти, а на мен ми трябва сега.

Mia Rulana, искаш да си вземеш джинджифилови сладки или искаш само 1 бр. бисквитка? Нещо май не схващам, прощавай 😕
Само едно искам.

# 484
  • Майничка
Ако не държиш на украсена сладка, в кафе Veloce с/у гимназията по битова техника (до ДКЦ 1, на Понеделник пазар) обикновено има, но ще трябва да си я украсиш сама и евентуално да я опаковаш по-представително, там я дават в хартиено пликче.

# 485
Мia Rulana, на мен не ми беше ясно. Първата ми асоциация беше с декоративна фигурка всъщност.🙂
Миналата година в Попимони в близкия до мен Кауфланд имаше разни украсени коледни сладки на бройка (поединично опаковани, украсени). Мисля, че имаше и джинджифилови човечета тогава, вероятно и тази година ще имат. Предполагам, че ще има и по други сладкарници. Допускам, че нещо подобно може да има и в Лекси.🤔

# 486
Трябва ми спешно тел.номер на д-р. Кичеков, Акушер - Гинеколог 🙏 Ако някой го има, ще бъда благодарна, тъй като аз, въпреки че ходя при него на консултации го нямам...

# 487
  • Пловдив
Джинджифилово човече, индивидуално опаковано, има със сигурност в Попимони в Кауфланд в Смирненски. Снощи купувах шоколадови рибки и видях че продават. Украсено е и е около 10 см.

# 488
Точно този Кауфланд е до нас и миналата година там съм виждала.🙂

# 489
  • под тепетата
Ket_G, кажи моля, какви са тези шоколадови рибки, че ми стана интересно!

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 08:21 от bilqna_69

# 490
  • Пловдив
Имаш късмет, че снимах една 🙂
Имаше и много големи по 25 лв, опаковани в целофан. Стават за подарък.
Тези са малки по две в пакетче - 2 лв. 

# 491
  • под тепетата
Благодаря! Интересни са, то всичко де е с шоколад ме привлича Sweat Smile

# 492
  • Пловдив
Здравейте,
Пералнята има проблем, който може би е малък /сама успявам да го овладея - понякога/. Възможно е да се касае за необходимост филтъра да се почисти, но не успях да го отворя, въпреки усилията. Необходим ми е човек, с когото да се консултирам за проблема и който да дойде  да отвори този филтър и евентуално, ако проблема продължи да дойде отново и да се ангажира с ремонт на уреда на място.
Касае се за Кършияка.
Молбата ми е, ако можете да ме насочите към някого.

# 493
  • Тра-ла-ла
Имате ли инфо как са актуалните цени на пижамките Ареал в началото на Асеновград?!

# 494
  • Пловдив
Къде в Пловдив продават пантофи на Дефонсека, разчитах на моловете, но там вече няма. В Лекси също проверих.

Общи условия

Активация на акаунт