Къде в Пловдив??? - 98

• 35 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Вадила съм за идентичност на ЕГН, Мистик. По местоживеене. Не съм родена в Пловдив.
И аз не съм...трябва ми за идентичност на моминска фамилия и на тази след брака.

Акт за брак не е ли достатъчен като удостоверение? Там нали пише моминското фамилия и каква фамилия приема жената след брака.
М не...не било...от ПОК Доверие ме развъртат и ...Angry

# 571
Къде в Пловдив мога да си купя зимно яке голям размер дамско.
На руския пазар.

# 572
  • Пловдив
Описание на "услугата" по издаване на удостоверение /с електронно или присъствено подаване/
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/obshtinsk … irani+uslugi/2092

# 573
ГРАО са единен регистър, въпреки, че са ситуирани по места в общините, той се поддържа от МРРБ и на място може да стане много бързо ваденето на нужния документ, но си зависи от порядките в общината и от служителите.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 01:49 от 🧡 Clo 🧡

# 574
  • под тепетата
Къде в центъра мога да купя мастило за принтер Епсон ?

# 575
Къде в центъра мога да купя мастило за принтер Епсон ?
В Офис 1 предлагат мастила за мастилено струен печат. В централната градска част остана само магазинът им в началото на ул. Генерал Данаил Николаев, от към бул. Руски, на десния тротоар. Да те предупредя само, че съвместимите им консумативи не струват, за лазерни тонери говоря. От поне 20 години съм пенсионирала мастилено стуйно мултифункционално устройство. Ползвам го само за скенер в момента.

# 576
  • под тепетата
Благодаря, Clo! Мотах се вчера покрай университета, но няма. Насочиха ме към Гранда. В Дедал също не продават.

# 577
Биляна, ако не ти е супер спешно, поръчаю онлайн. Иначе централният им офис е срещу Метро. Там ще има по-вероятно, защото в магазина, който ти посочих имат беден асортимент, но пък с поръчка, доставят всичко.

# 578
  • под тепетата
Поръчали сме, но кой знае кога ще дойде с нашата администрация. Ако мога да  взема днес от близко място, ще си свършим работата спокойно.

# 579
  • Майничка
Къде мога да намеря "магически" гъби на Сано или Фино, белите?

# 580
  • Пловдив
Биляна, вероятно са те насочили към Копи контрол - пак е на "Капитан Райчо", но е по-скоро срещу Торо гранде, една синя сграда. Често сме я споменавали тази фирма - аз работя само с тях и съм доволна, но пък не ползвам мастилено-струено устройство.

# 581
  • под тепетата
Благодаря, tonitabrandtner! Ще гледам да се завъртя нататък днес.

# 582
Търся детски чорапогащник телесен цвят, може и с блясък. Чорапената борса на "Шести септември" не работи, така че отпада като вариант.

# 583
  • Пловдив
Търся детски чорапогащник телесен цвят, може и с блясък. Чорапената борса на "Шести септември" не работи, така че отпада като вариант.
В Лекси има чорапогащници. Често съм спасявала положението от там.

# 584
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да си купя зимно яке голям размер дамско.
На руския пазар.
И на "Пещерско шосе", бившата Била, има голям китайски магазин. В него има голям избор на якета. Има и големи размери.

Общи условия

Активация на акаунт