Къде в Пловдив??? - 98

• 35 491
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Търся бяло боди с дълъг ръкав размер 146 см.
Взимала съм от Гранда на втория етаж - магазин Алита и от магазина за турско бельо на Шести септември срещу Областната управа.

# 556
Къде в Пловдив мога да намеря плик за завивка 150/215. Имам предвид физически магазин с нормални цени Simple Smile
В магазина на Мария Луиза са на 220. Може да има и на 215. Аз търся 150/200 и никъде не откривам. Даже и онлайн повечето са 160-150/215-220
Точно от там взех 150/220 и идеално стават на олекотена завивка 150/215. Не знам дали има значение, че и олекотената е купувана от тях.

Благодаря за насоките за шоколадовия чипс. Оказа се, че в Лекси има само веган, при това био. Малко скъпичък ми се видя, но в сладкарските имаше само пръчици и топчета, които биха потекли при изпичане на сладките.

# 557
Къде в Пловдив правят маникюр с аерограф ?
 (омбре ) предпочитания в Кършиака

# 558
В Илиенци също може да има големи размери якета (но не знам доколко големи).
И за мен най-достъпни са капките шоколад от Лидъл, като размер са идеални за печива (има един шоколадов чипс, който е с размер по-подходящ за топене).

# 559
Пак на Илиянци,в дъното,има българско бельо и доста детски бодита
на магазина има табела "Изберете българското".

# 560
С две ръце, два крака и всичко, което имам ги препоръчвам тези хора
https://www.klima-m.com/

Моля да ми препоръчате добър майстор за климатици, да си разбира от работата!!
Може и на ЛС.

# 561
Продължавам да търся фирма/майстор за слънчева батерия. Вече е кажи-речи неотложно.

# 562
  • Пловдив
Къде се вади документ за идентичност на имена?

# 563
  • Пловдив
ГРАО?

# 564
  • Пловдив
по постоянен адрес или в града на раждане?

# 565
  • Пловдив
по постоянен адрес или в града на раждане?

Мисля, че тези документи могат да се извадят навсякъде вече т.е. от всяка една служба ГРАО.
Кметствата имат телефони, може да се опиташ да попиташ, преди да отидеш на място.

# 566
  • Пловдив
Благодаря!

# 567
Вадила съм за идентичност на ЕГН, Мистик. По местоживеене. Не съм родена в Пловдив.

# 568
  • Пловдив
Вадила съм за идентичност на ЕГН, Мистик. По местоживеене. Не съм родена в Пловдив.
И аз не съм...трябва ми за идентичност на моминска фамилия и на тази след брака.

# 569
И аз не съм...трябва ми за идентичност на моминска фамилия и на тази след брака.

Акт за брак не е ли достатъчен като удостоверение? Там нали пише моминското фамилия и каква фамилия приема жената след брака.

Общи условия

Активация на акаунт