Къде в Пловдив??? - 98

• 35 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Жената може да е с кола и тези квартали да не са й проблем.
На Главната няма чак толкова голям избор на детски дрехи, освен 1-2 малки магазини. В Мол-овете е удобно, защото всичко е концентрирано на едно място и има голям избор - както евтини, така и скъпи.
Също може НМ на Главната или магазините на Пешеходния мост.

# 121
Здравейте!
Обмислям утре да се разходя с децата в Пловдив.
За първи път ще го посещавам и ми се ще да понапазарувам дрешки за мен и за децата. Бихте ли предложили подходящи магазини, предпочитам да са с турска стока, в молове не ми се ходи!
Малко странно решение за първо посещение на Пловдив, но щом така сте решили ви препоръчвам Руския пазар… и след това задължително Младежкия хълм с детското влакче 🤗

# 122
Благодаря,
Моля да ми препоръчате хубав ресторант , където предлагат риба и хубави ястия
Simple Smile

# 123
  • Пловдив
коригирах...

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 13:04 от mystic woman

# 124
  • Пловдив
mystic woman , а не могат ли да ти я доставят или ти трябва спешно?
Например в аптеки Запад могат да ти проверят дали го имат и в коя аптека е. Или за колко време могат да ти доставят.
Аптека Запад – Еврохоспитал
ул. Коматевско шосе 79, Пловдив 4004
+359889397931

Аптека Запад 3
бул. Васил Априлов 48, Пловдив 4002
Детайли
+359884940726

# 125
  • Пловдив
mystic woman , а не могат ли да ти я доставят или ти трябва спешно?
Например в аптеки Запад могат да ти проверят дали го имат и в коя аптека е. Или за колко време могат да ти доставят.
Аптека Запад – Еврохоспитал
ул. Коматевско шосе 79, Пловдив 4004
+359889397931

Аптека Запад 3
бул. Васил Априлов 48, Пловдив 4002
Детайли
+359884940726
с 300 зора намерих разбрах фармацевт, аптека до Каспела, ще ми поръча и в понеделник ще я взема...

Благодаря!

# 126
  • Пловдив
Благодаря,
Моля да ми препоръчате хубав ресторант , където предлагат риба и хубави ястия
Simple Smile
За какъв ценови клас става въпрос?
Хубави заведения са Мусони, Мемори, Нобел до Медикус алфа, Миконос, Сол и пипер, Порто греко на Лаута готвят много вкусно, Ноте ди вино, в Паваж знам, че приготвят риба, но не съм пробвала. Tams housе в Капана. В Торо Гранде не си спомням, дали има риба, но може да проверите менюто в интернет.Тези са висок клас. Всички те предлагат по 1-2-3 варианта с риба, т.е не е чак толкова богат избора.
Ние ходим в Рибарника в Тракия. Южен полъх най-вероятно също предлагат някаква риба.

# 127
  • Пловдив
Откъде тръгват автобусите за Асеновград - Юг или Родопи? И как мога да намеря точно разписание за утре?

# 128
  • plovdiv
От Родопи, обадете се на автогарата най - добре

# 129
Откъде тръгват автобусите за Асеновград - Юг или Родопи? И как мога да намеря точно разписание за утре?
От Юг със сигурност, възможно е и от Родопи да има

# 130
  • Пловдив
А актуален тел на Автогара Юг? Не мога да се свържа с тези, дадени в нета.

# 131

Ако някой разбере съществува ли някъде този магазин 1001 стоки, ако има желания нека сподели.
Имаше евтини гърнета и докато се наканя да купя той затвори 😂😂😂
Преди да го изтърбушат нацяло, на този магазин1001 стоки тип левче, имаше залепена бележка, че ще го разхвърлят из няколко подобни обекта из града....Много жалко, и на мен ми беше много удобен

# 132
  • Пловдив

С ВЛАК Steam Locomotive  е доста приятно,особено интересно за малки деца.

# 133
  • Пловдив
Винаги така сме пътували, ако не сме с кола. Но сега не става - ремонтират нещо по линията и през деня са с прехвърляне и доста изчакване.

# 134
  • Пловдив
Винаги така сме пътували, ако не сме с кола. Но сега не става - ремонтират нещо по линията и през деня са с прехвърляне и доста изчакване.

О благодаря  ви за информацията...нямах представа за ремонта.

Общи условия

Активация на акаунт