Къде в Пловдив??? - 98

• 35 619
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Френска селска има и в Кауфланд. На прилична цена. На мен ми харесва, но съм яла последно преди 2-3 години. Гараша от там също ми харесва - повече, отколкото от много други реномирани места.

# 346
Страхотна Френска селска със сладко от боровинки купих миналата седмица от тук https://www.facebook.com/emilysbakery.bg, беше мисля под 7лв парчето, не помня точно, защото купих и соленки и още неща няколко , но препоръчвам с две ръце тази малка домашна сладкарничка в Кичука . Досега каквото и да съм купила от витрината им или поръчала, не ме е разочаровало, определено се усеща, че нещата се правят с качествени продукти

# 347
7лв за едно парче е много. По- изгодно е човек да си я направи сам.

# 348
Трябва ми токсиколог в Пловдив,мъжът ми целия е подут и са го насочили да търси такъв специалист.

# 349
  • Пловдив
Трябва ми токсиколог в Пловдив,мъжът ми целия е подут и са го насочили да търси такъв специалист.

токсикология има на В. Априлов в УМБАЛ Св. Георги. Той, ако е зле, да отива на спешен кабинет и от там ще го насочат към отделението по токсикология. Мой колега така направи алергична реакция към антибиотик и мина по този път - Спешно на Пещерска и от там са го закарали с линейка до В. Априлов.

# 350
  • гр.Пловдив
Здравейте, предния път ме спасихте и сега имам нужда от Вас.
Трябва ми фактура за очила. Ако някой може да ме снабди,  ще съм много благодарна.
Разбира се, услугата няма да е безвъзмездно.
Благодаря!

# 351
  • до най-прекрасния мъж
Един въпрос, който не е може би за тук, но пък е близо до Пловдив.
Някой има ли идея как мога да разбера административния адрес на селска къща в Община Марица? Имотът е бил един до преди 20 г, но после е делен и нямам идея сега какъв номер се води. Никой от семейството ми не е адресно регистриран там, а в договора за делба  не пише. Обаче, като се наложи да ползвам услуги, все се чудя какъв е точният адрес.

# 352
Кадастрален идентификатор няма ли?

# 353
Момичета, къде ремонтират таблети? Питах на няколко места, но ми отказаха. Били само за телефони.

# 354
Препоръчайте ми добър ортопед, по възможност в Кичука , благодаря предварително!

# 355
Здравейте, предния път ме спасихте и сега имам нужда от Вас.
Трябва ми фактура за очила. Ако някой може да ме снабди,  ще съм много благодарна.
Разбира се, услугата няма да е безвъзмездно.
Благодаря!
Ако помолите в оптиката,където ви правят очилата?
Използвам случая да похваля Форумската оптика-клонът под блока срещу Съда (на Чифте баня). Богат  асортимент и много любезно обслужване.

# 356
  • до най-прекрасния мъж
Кадастрален идентификатор няма ли?
Нямам идея, делбата е от преди повече от 20 г, тогава кадастър нямаше. А и това как ще ми помогне да открия административния адрес и по-точно номер на улица? Ако преди делбата имотът се е намирал на номер 9, сега като е разделен и реално са два отделни имота с лице към улицата, трябва да са 9 и 9А, или?

# 357
Да, Блу, ако са разделени на два имота единият трябва да е с буква. Поне преди 20г така беше. Сега са с отделни номера, ако са на нови улици. Попитай в Кметството на селото. При тях са определени административните адреси и номерацията, съобразно ПУП-а.

Хулиганка, др.Карамитев. Работи в МЦ Кючук Париж. Има го в Супердок, оттам може да си запазиш час.

# 358
Търся пердета по-пенсионерска цена, ако може да е в района на  стадион  "Христо Ботев".

# 359
Не знам защо толкова отричате “циганския” пазар за пердета и килими.. Качествено,качествено колко да е в магазин Simple Smile
Търся пердета по-пенсионерска цена, ако може да е в района на  стадион  "Христо Ботев".

Общи условия

Активация на акаунт