Къде в Пловдив??? - 98

• 35 605
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Че то, мястото, отдавна е гъчкано от строителство. Щом като на мястото на Захарна фабрика, ще строят небостъргачи току до реката, колко му е на розариума да го застроят...... Тъкмо по асфалта, на алеята, директно в поредната туристическа спалня....Вече даже нямам сили да се ядосам!

# 391
  • Пловдив
Това наистина ли е вярно?🙄 Щели да строят някакви сгради на мястото...Ако е вярно, много жалко за хубавото местенце...🤐
*Предупреждавам, че съобщението е оформено като некролог, макар да не става дума за човек, а за парк.
Скрит текст:
За огромно съжаление е вярно! В четвъртък  общинските съветници, гласуваха парк Отдих и култура да се застрои, в групите за Пловдив доста се дискутира проблема, организира се и протест, но явно вече някой си е платил да строи там.... 

# 392
  • Пловдив
Областният управител може да отмени това решение. Много се надявам при силен обществен отзвук това да се случи. От нас зависи. Това място баба ми го наричаше "Царския остров". Мястото е било подарено от цар Борис трети на Прослав. Отвратително е това, което се случва в Пловдив, направо ме е срам какви боклуци управляват града ни.

# 393
+1 за последната публикация! Аз съвсем случайно разбрах, вероятно изобщо нямаше да разбера скоро, ако не бях минала по тази улица и не бях погледнала какво пише...Надявам се да се заговори по-сериозно по темата (не само в групите за Пловдив)!

# 394
И аз разбрах вчера.Не остана въздух от това презастрояване. Срам за управниците,срам и позор,продадоха си душите.

# 395
И аз разбрах вчера.Не остана въздух от това презастрояване. Срам за управниците,срам и позор,продадоха си душите.

Поредните, които го правят. Първо едните, след това следващите и т.н. докато не остане кътче незастроено.

# 396
https://www.peticiq.com/8111?fbclid=IwAR1TauFlVYdY9hyHyOdYJu5lcD … Mvwn4FejpFTAmjC-U
Сега ми изскочи от фейсбук,петиция против застрояването на Розариум

# 397
  • Пловдив
Някой посещаващ болница Парк Хоспитал, след митницата?
Трябва да търся там д-р Канарев, ама нямат ни сайт, ни регистратура в събота...? Странно...

Освен КОЦ Пловдив, къде има читав онколог?

# 398
Къде в район Южен или Кючук Париж има сервиз за телефони?
Благодаря предварително.

# 399
Здравейте!
Къде в Пловдив мога да намеря спортен комплект анцуг на България? Като изключим репликите в сайтове като olx и bazar.bg, единствено в спорт депо намерих онлайн, но моделите не са в наличност в пловдивските магазини.
Идеи?

# 400
  • Пловдив
Здравейте!
Къде в Пловдив мога да намеря спортен комплект анцуг на България? Като изключим репликите в сайтове като olx и bazar.bg, единствено в спорт депо намерих онлайн, но моделите не са в наличност в пловдивските магазини.
Идеи?

Декатлон.

# 401
  • Пловдив
Търся електрическа кафеварка -тип "кубинка", но и с електрическа част. Намирам само онлайн, а искам да я видя на живо, преди да купя. Да сте виждали някъде подобно нещо по магазините?

# 402
Здравейте!
Идеи?

Подлеза на Централна гара имаше едно магазинче с такива. Днес работеше като минах, но не съм се загледала подробно.

# 403
Там са само реплики, а господинът казва, че не търси такава. Иначе и в Халите имаше футболен магазин, но там също не бяха оригинални. 🤷🏼‍♀️ Та, към въпроса, във Flair в Плаза мол имаше последно.

Здравейте!
Идеи?

Подлеза на Централна гара имаше едно магазинче с такива. Днес работеше като минах, но не съм се загледала подробно.

# 404
Някой посещаващ болница Парк Хоспитал, след митницата?
Да. Бяхме там за операция - премахване на бенка. Положителен отзив мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт