Къде в Пловдив??? - 98

• 35 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Търся детски чорапогащник телесен цвят, може и с блясък. Чорапената борса на "Шести септември" не работи, така че отпада като вариант.

Виж в някой магазин на Астарго. От там си купих много хубав, с ликра, за мен. И забелязах, че много детски имаха.

# 586
В Астарго намирам някои много изгодни неща.
В Happy Golden (бившата Била на Пещерско шосе) има доста якета, да, размери също, но не се настройвайте за много "китайски" цени точно на якетата.😉 Повечето дрехи, обувки, чанти там ми се струват със завишени цени (*особено като за китайски магазин). Друг тип стоки обаче са с много добри цени. Все пак не се купува яке всеки месец.🙂

# 587
Скоро не съм имала път към Кик, ако някой е ходил скоро и обърнал внимание може ли да ми каже дали ще открия картонени кутии и някакви пакетчета.
Трябват ми малки или средни кутии да сложа сладки в тях и някакви пакетчета, за детски лакомства- Дядо Коледа,бонбони, сокчета ей такива неща.
В Пепко не открих и се сетих за Кик.

# 588
Има, да, днес бях там.

# 589
Здравейте, някой да знае къде в Кючук Париж мога да намеря дрянова клонка? Трябва ми за сурвачка.

# 590
Търся билкар, може и да е в околностите на Пловдив. Simple Smile

Дряново клонки ще пуснат скоро, според мен още е рано, иначе мисля, че до Доминос/пазара със сигурност ще има, когато наближат празниците.

В кик има много кутии, поне на този до Била (Тракия) съм виждала.

# 591
Ако ви устройват готови сурвакници,ще има на базара на ДБМ този уйкенд в МОЛ ПЛовдив. И много други красоти,разбира се.

LUCIOLE
Вижте си съобщенията,писах Ви

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 10:49 от Трапезица

# 592
  • Пловдив
Вероятно им трябва за изработване на сурвачки в градината или в училище. Може би по пазарите ще има вече тази седмица.

# 593
На четвъртък пазара вчера имаше и готови украсени и само дрян. На входа откъм паметника на Съединението.

# 594
Здравейте, момичета исках да взема подаръчен ваучер от Oysho. Обаче те нямат, можете ли да препоръчате магазин с подобна стилистика, който предлага ваучери?

# 595
Малко странен въпрос - дали има от къде да си взема бъркалки за миксер?

# 596
  • под тепетата
Виж кой сервиз поддържа модела ти. Ще намериш офиса му в интернет. Аз така поръчах.

# 597
  • Пловдив
Малко странен въпрос - дали има от къде да си взема бъркалки за миксер?
Резервни части за уреди съм поръчвала от тук
https://www.servicebg.net/bgsg_sp/index.php?id_category=12&controller=category

# 598
  • Пловдив
Някой питаше за джинджифилово човече, тази седмица има в Лидл

# 599
  • Пловдив
Ще ми препоръчате ли откъде да взема стелки за обувки, предпочитам да са топлички, с някакво хастарче. Сетих се за Дайхман, но дали има такива...

Общи условия

Активация на акаунт