Нашите second hand находки - тема 46

• 85 785
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Наистина цените вече са много завишени за ВУ. Преди години, когато в Люлин имаше голяма Мания съм купувала долнища на анцузи Адидас, Рийбок, Найк за по 50 ст. броя. И до днес ги носим. На мен долнищата на анцузи са ми необходими всекидневно за градината. Последно накупих такива в Искам по 1.50 лв. Тези магазини са по-скоро вехтошарник, но се намират и читави дрехи. Във ВУ в малко градче си купих хубаво червено палтенце , пролет/есен , а не зима, за 8 лв. Вълна , някаква скандинавска марка. Дори тези 8 лв. ми се видяха много Sweat Smile Последно преди години бях купила 5-6 палта , вълна за по 1 лв. Дълги, къси, наносих им се и не мръднаха. Сега са прехвърлени към племенниците.

# 226
Аз след дълго затишие,пак съм надъхана.Нямам нещо кой знае какво,но и малкият улов ме радва.Не знам нощница ли е,рокля за вкъщи ли е,но за няма два лв. е отлична.Може и да не е носена,не е изсветляла😃

# 227
И аз мен чара на ву е в голяма степен и цената
Психологическата граница от 10 лева рядко я прескачам

# 228
Аз я прескачам често,щом съм преценила,че си струва.Макар и доста скъпи,в лова има дрехи,които пак са мн.изгодни.Слагала съм тук снимка на рокля Desigual от края на мин.зима.В деня на зареждане излезе нещо около 28лв.След известно време в немски магазин беше 183лв.Open Mouth Ще ме извиняват!Там не са нови колекции.След време още си стоеше в магазина,но намалена около 80лв.

# 229
От Ремикс все още намирам находки, но вече  много по-малко и си трябва доста дебнене.
Последно успях да хвана някакво нощно намаление миналият месец и забърсах яке/дъждобран на Schmuddelwedda
Тези якета отговарят ли си на номера?
Че и аз ги загледах, качеството си личи, но не знам номерацията как е...

# 230
  • Sofia
Какви са тези якета?
Гледам ги в Мания и Ремикс,различни цветове и цени са 🤔

# 231
Против дъжд и вятър, обаче, доколкото виждам, има различни видове( не като цветове и модели, а по- скоро с по- дебела подплата и с по- тънка, явно за различни температури); не знам има ли нещо друго, което да се гледа като предпочитание( дали да е за по- меки дъждовни дни или за по- студени такива)...
Всъщност и аз нищо не знам за марката, от тази тема ги видях и ми стана интересно.

# 232
Здравейте,купих си тези ботушки от едно чарити,не помня дали съм ги показвала тук,но вече ги ожулих,бяха чисто нови за 5 паунда.
Напоследък цените в чаритата са вдигнати до небесата,щом продават суетшърт на Праймарк за 5 паунда,че то в магазина им е пак толкова,но не струват,стават на топчета след второто изпиране.

# 233
Напоследък цените в чаритата са вдигнати до небесата,щом продават суетшърт на Праймарк за 5 паунда,че то в магазина им е пак толкова,но не струват,стават на топчета след второто изпиране.

Такива хубави дрехи съм намирала по чаритата в Англия… И магазините не са така големи и претъпкани като тук, и дрехите (на места) са по-евтини. Имам доста дрешки от тях, едно яке за дъжд от там, като ново го взех за около 2 паунда.

# 234
  • MJF
Да помоля за ценоразписа за този месец на Мания в Люлин 10 ако има някой да го "пусне" и тук. Той е от тези Мании,  които са с цени на седмица а не на ден.
Аз бях последно в нея на 1 декември/четвъртък като ден от седмицата и цената бе 5лв/кг и бе последен ден преди новото зареждане. Имаше доста хора и въпреки това и като за мен излезе нещо останало. А аз се отбих с идеята, че вероятно е пред-пред последен ден и да прегледам мъжкия сектор евентуално за долнище анцуг и нещо горно поларено за вкъщи.
Та за тези Мании даже не е много точно да кажем , че са и месечни и от там идва и моето чудене напоследък от както почнаха не строго по седмиците от месеца ами някакава още не ясна ми логика към края и началото на месец.

# 235
Още не съм ходила да го снимам - ще мина тези дни.
Те имат месечен ценоразпис, но веднъж е с 4 седмици, веднъж с 5 седмици. Логика не търся, снимам, гледам си датите и ходя когато преценя, че ме устройва цената.
Уж трябва да дозареждат всяка събота, но последните 2 седмици не го правят.

# 236
  • ☀️София / London🌂
От Ремикс все още намирам находки, но вече  много по-малко и си трябва доста дебнене.
Последно успях да хвана някакво нощно намаление миналият месец и забърсах яке/дъждобран на Schmuddelwedda
Тези якета отговарят ли си на номера?
Че и аз ги загледах, качеството си личи, но не знам номерацията как е...
Да, отговарят си на номерата,поне според мен. Аз съм ХL, пасна си ми точно.
Бих инвестирала и в зимно такова. Това , което имам е с тънка подплата и е по-скоро за пролет/есен.

# 237
Да помоля за ценоразписа за този месец на Мания в Люлин 10 ако има някой да го "пусне" и тук. Той е от тези Мании,  които са с цени на седмица а не на ден.
Ето.

# 238
Една покупка за 7лв., последен ден преди зареждане от Четири сезона на Д.Петков.

Ето и календара на Мания Димитър Петков-снимката е лоша, но бързах, че ме гледаха "на криво"...
Скрит текст:

# 239
Благодаря за календара, а находка с тепач, със здраве да се носи!

Общи условия

Активация на акаунт