Нашите second hand находки - тема 46

• 85 791
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • MJF
Много благодаря на отзовалите се за ценоразписа. Не за първи път.
Ориентирах се , че ще посетя магазина в новата година. Живи и здрави. Smile
Горе на снимка виждам симпатични ботуши , със здраве да се носят.

# 241
Колко време отнема доставката на онлайн поръчка от Мания?

На сайта пише 3 работни дни, два дена вече минаха, а нямам никакъв имейл от тях, че пратката се обработва или е насочена към куриер или нещо от сорта...
( в това отношение Ремикс са много бързи, направо съм приятно изненадана от тях)

# 242
Поръчвам от Мания до техен магазин, че е безплатно, и само един път доставката беше на третия ден. Обикновено е за 6-7 дни, но на мен не ми пречи да почакам, а и предполагам, че събират по няколко пратки, за да им е по-изгодно. Но до адрес би трябвало да са по-бързи.

Следя поръчката в сайта им - там дават номера на товарителницата и може лесно да се проследи къде е пратката в сайта на куриерите.

# 243
Iveta_S, благодаря, но странното е, че няма и номер на товарителница в сайта, като вляза в " поръчки". Ще изчакам още ден - два и ще им пиша, ако няма промяна.

# 244
Еххх, момичета и момчета, минавам да се похваля. Не издържах.
Минавам вчера през Манията набързо без никакви очаквания, а с какво излязох…
Първо намирам една рокля от кадифе с прозрачни цветя. Разкошна, че и моят номер. С капса беше, т.е. по-скъпа на кг, но я метнах в пазарската чанта.
После гледам един шал, приличащ на Sonia Rykiel. Викам: имитация, но пак добре. Интересен е, иконичен.
Познайте дали не се оказа оригинален, 100% вълна, направен в Германия.
После отивам в един затънтен ъгъл, все едни парцаливи… гледам една рокля. Хващам я: Elisabetta Franchi, че и моят размер.
Добавих и един вискозен шал с макове (много обичам) за разкош. С някайва промоция 30% на втори артикул всичко това ми излезе под 30лв!!!
Имаше едно ленено сако с набран ръкав H&M. С етикет, ново. Бях го сложила в Любими наскоро, точно такова.
Еми, не го взех. Не стоеше толкова добре. Разглезих се.
Ще отида и тото да пусна.
😂😂😂

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 21:55 от HappyRSmile

# 245
  • Sofia
Чакаме снимки 😁

# 246
  • Mostly in my mind
Ама така без снимки не се брои Stuck Out Tongue Winking Eye

# 247
Утре ще ги цъкна на светло.

# 248
В коя Мания тези прекрасни находки?
Аз в последно време само от Ремикс и мания онлайн пазарувам.
Днес поръчах от Ремикс две палта по 21 лв, и двете с приличен процент вълна. Дано ги одобря като дойдат.

# 249
Мания Младост 1. По принцип там нищо не намирам, но вчера ударих джакпота.
Между другото, в Мания Бургас ме беше впечатлило качеството в сравнение със Сф.
В Бургас имаше страхотни находки. Кажи-речи всички дрехи бяха интересни и запазени, въпрос на размер беше.
В София са основно прокъсани и неугледни.

# 250
Някой купувал ли си е палто на Topshop от Ремикс? Ако да, как са като качество?

# 251
Аз поръчах едно, което върнах. Много беше красиво и материята беше страхотна, както и кройката, но S размер за мен отговаря на XS, въпреки че можеше и да стане, и да седи добре, на фино момиче без бюст. Още не е яд, че не ми стана, така и не успях да харесам друго толкова

# 252
  • Велико Търново
Момичета, не съм писала тук много отдавна 😊 Иначе ви чета постоянно де 😁
Бях се поспряла с манията по килата, защото бях хоумофис. От шест месеца обаче съм си пак на работа и то в друг град. Тук се оказа рай за мен, защото е пълно с магазини от "нашите". Нямам седмица без находка, що рокли накупих лятото, сега вълнени и кашмирени пуловери и шалове, просто не е истина. Вдъхнових се днес да пиша заради поредните находки - обувки за майка ми за 14лв

и за мен- естествена кожа и страхотно качество за 13. После намерих марката

Купих и чисто нов комплект кухненски ръкавици, дебели и хубави-4 броя за 3.60

# 253
От кой секънд хенд по центъра сте доволни? Преди обожавах един в подлеза на Ндк, но май от няколко години го няма.
Съвети където да сте били скоро в хубав и евтин?

# 254
То да има хубав, па и да не е евтин....Ма няма
На мен сега ми е интересна хумана, досега не съм посещавала, сега отвориха до нас.

Общи условия

Активация на акаунт