Нашите second hand находки - тема 46

• 85 807
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Преди се питаше за магазини за втора употреба в гр. Пловдив, така че споделям снимка:

Намира се до ресторант Айлякрия/ срещу писоарите в Капана. Тук са по-отбрани дрехите и цените са една по-високи.

# 316
# 317
Честити празници на всички!  Здраве и сбъднати мечти!
Вчерашната ми " находка "( 2лв. от Четири сезона на пазар Димитър Петков)

Влязох и в обновения магазин, за който говорите- ужасен е ( поне за мен)-преди беше зле, но можеше да се намери нещо интересно на добра цена, а сега...скъпо и с лошо качество.  Има и малко домашни потреби, но цените са като за нови.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 07:36 от denyil

# 318
Страхотни патъчки Тамарис

# 319
  • Sofia
Удобни ли са такъв модел обувки?
Все ми се струва,че петата ще се измъква  и ще са като чехли 🤔

# 320
Аз имам такива на същата марка два чифта с каишка, и един без каишка (малко по-различни са като модел, като балеринки са) Да, шкяпкат малко, но не чак да ти падат от крака. Иначе са много удобни. Моите са купувани на редовна цена и леко завидях тук.

# 321
Здравейте,понеже предишните обувки не са ми удобни и отпред са тесни,днес пак се разходих из чаритата и си купих тези кларкове,които ми заспаха на крака и са много удобни,излязоха ми 5 паунда.Хубав ден

Като бях дете този вид обувки бяха много популярни,дори имах два вида Бургунди и кафяви,да съм била някъде в 6-7 клас,спомням си,че ги носеха с дълги чорапи и шотландски плисирани полички.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 20:09 от marga1977

# 322
9лв от Хумана, чисто нови

# 323
Браво момичета,чудесни находки!Много обичам да виждам  често и повече снимки тук.Heart Eyes
Ботушките не са мой тип,но са страхотни.От ''Хумана'' в София ли са?Аз знам само този на бул.Сливница.Ако не ми мине котка път,утре ще се вдигна до там и ''мания''.Още не съм оползотворила талончето с петолевката.Кларковете са ми много,много любими.От известно време ми се носят точно червени обувки,нещо цвят бургунди.Даже се оглеждах за кожени такива,кларкс.

# 324
Ботушките не са мой тип,но са страхотни.От ''Хумана'' в София ли са?
Не, от Сливен. Не са и кой знае колко мой тип, но пишеше кожа, видимо са нови и с вата, та за тези пари не им се чудих много, с кеф ще си ги нося Simple Smile

# 325
  • София
Някой има ли за декември разписание на Мания аутлет ?

# 326
Някой има ли за декември разписание на Мания аутлет ?
За Люлин

# 327
Честита да е Новата година!  Здраве, късмет и нови находки !
Днес отново посетих Четири сезона- напоследък дори и в последен ден преди зареждане си харесвам по нещо

# 328
Здравейте! Честита Нова година! Ето и днешната находка!

# 329
Здравейте,ето е едната от днешните придобивки на мъжа ми,яке на Twisted souls за 10 паунда,утре ще ходя да разглеждам на спокойствие.

Ето ги новите покупки от днес,блуза за мъжа ми и ботуши на Джордж

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 13:48 от marga1977

Общи условия

Активация на акаунт