Нашите second hand находки - тема 46

• 84 750
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Аз в нормален ХМ НИКОГА не съм намирала нищо изгодно. А 60% от дрехите на децата са ХМ. Не знам как става така. Във гората всичко на марката да ми хареса, в магазин- нищо

# 361
И аз така, вземам неща на НМ от втората употреба, които са със страхотно качество, кройките също са хубави. А като вляза в магазина им всичко е някакви парцали на безумни цени. Ми да си ги носят,аз ще си купувам от ВУ вносни от Европа.

# 362
  • Велико Търново
И аз съм на това мнение специално за HM. Като видя тяхна дреха в някое кило още преди да и видя етикета, я разпознавам. Харесват ми и качеството, и моделите. В нормален HM всичко ми изглежда като евтина конфекция.
Аз пак не съм писала скоро, а имам някои нови покупки.
Днес бях на ново зареждане в мания и съм доволна - жилетка за ММ, за мен готина феерична блуза, два шала, шест чифта чисто нови чорапи, четири броя кърпи за ръце(две коледни), кожен колан и много яки ръкохватки за готвене-с всички видове отстъпки и един ваучер платих 31 лева. Като цяло обаче този път не видях кой знае какви дрехи Simple Smile

# 363
Днес от Шик - шик на Красно село. Общо за 2.50. Всички дрехи бяха на минус 50 %.

# 364
Браво, много са сладурски.

# 365
  • София
За България май внасят преоценени дрехи. Joy На сина ми в момента доста пазарувам онлайн от Waikiki и има огромна разлика в качеството спрямо физическите магазини. От сайта не мърдат, переш, сушиш със сушилня, железни са. От физическия на второто-третото изпиране или цветът е избелял, или формата се е изгубила, най-често и двете.
Иначе днес аз направих страхотен пазар от Мания, рокли, дънки, едно леко яке за мъжа ми, много хубави неща, но си е скъпичко в ден на зареждане, това е истината.

# 366
И на мен ми дават дрехи за дъщеря ми от позната с момичета близначки. Мога да изкарам без да й купувам дрехи, но във втората все й харесвам за никакви пари и й ги взимам. Много рядко й купувам нови неща и то ако ми хареса нещо много. Всички дрехи давам на позната за дъщеря й, просто има още живот в тях, а и детските дрехи взеха да стават много скъпи.

# 367
Здравейте чета ви  от известно и се радвам на находките ви. Аз също ходя по втори употреби, но отдавна не съм купувала нищо. Сега търся червен панталон за момчето156размер ми, но нещо не откривам. В Стара Загора имаме Мания, Шик шок, Хумана  и др.

След като 2 -3 пъти търсих нещо конкретно във Втора употреба и не намирах разбрах - там ходиш и пазаруваш това, което си открил, което в момента ти харесва. Не конкретно, а случайно. Защото днес го има, а утре го няма.
   И никога няма точно това, което си си наумил. Но пък откриваш неща, за които не си се и сетил, че ще ти харесат. Точно това е тръпката - да откриеш "съкровището", което не си очаквал.

# 368
Днес наминах през Мпулс и Мания
От мания - две блузи за малкото и по един елек за всеки.

От Мпулс.
Панталон с топла подплата за голямото дете
И една тънка блузка за мен

# 369
Да влезна в темата за детски дрехи. Аз така открих вторите употреби трябваха ми дрехи размер 40-44  см , едно боди ново този размер е в порядъка на 40-60 лв., и  една жена на улицата ме открехна къде мога да намеря за жълти стотинки. Та от 2018 г. досега си продължавам с купуванено на дрехи от ВУ яд ме за обувките,че вече рядко намирам в гр.София малки номера.

# 370
Специално за ХМ в нашия град ги шият на ишлеме в близките села. Качеството е отвратително, ако нещо ми потрябва просто си поръчвам онлайн, така има вероятност да получа една идея по-добро качество. Имам чувството, че им пращат снимка на модела и от там вече как ги кроят и с какви материи е магия и изненада и за тях самите. Определено имат нужда от повече контрол на качеството.

# 371
Да влезна в темата за детски дрехи. Аз така открих вторите употреби трябваха ми дрехи размер 40-44  см , едно боди ново този размер е в порядъка на 40-60 лв., и  една жена на улицата ме открехна къде мога да намеря за жълти стотинки. Та от 2018 г. досега си продължавам с купуванено на дрехи от ВУ яд ме за обувките,че вече рядко намирам в гр.София малки номера.
Не зная кой размер е това, но ето във фейсбук .

# 372
  • София/Севлиево
Това е размер между 1 и 2 години,като за моето бебе.Аз обаче имам много от него,вече купувам 98 и 104(от 3 години нагоре).Скоро и аз ще подарявам,но 86,което е от 1 до 1,6 години.От 80 и надолу ги раздадох...

# 373
Днес от Шик - шик на Красно село. Общо за 2.50. Всички дрехи бяха на минус 50 %.

А дали обърнахте внимание до колко е работното време на магазина (Шик Шик на Красно село)? Имам някакъв спомен за 18 ч, но се надявам да са поне до 19 ч, за да успея да разгледам.

# 374
Нямам информация за работното време на магазина.
При следващо посещение ще проверя.

Общи условия

Активация на акаунт