Нашите second hand находки - тема 46

• 84 748
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Днес за пореден път установих , че харесвам магазините в последен ден преди зареждане, не само заради цената, а защото стоката не е сбутана и няма голяма навалица от желаещи, а все си харесвам нещо.... Не са "находки", но са покупки, които ми харесаха от Мания Красна поляна.
Не разбрах как са ми се обърнали снимките-оригиналите са наред, пробвах да ги оправя, но не успях. Извинявайте!
Скрит текст:

Памук и кашмир

Нямам идея каква е тази марка, но за мен няма и значение

Десенът отблизо

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 20:06 от denyil

# 376
За Шик-Шик на Красно село предполагам,че работното време е до 18ч.,каквото е на магазините им в центъра.
Аз също предпочитам последните дни преди зареждане,защото не е толкова сбито.Понякога има повече хора,но в ден на зареждане още по-зле.Хем наблъскана стока,хем народа се бута.Имам чувството,че затова все не си намирам нищо в денят на зареждане.Започнах и да го отбягвам.Ако посещавам Мания се ограничавам в ловнаходки.

# 377
  • София
Вчера от Мания за 2,30 лв
По мярка ми е, отдавна си търсех сако

# 378
Всичко на разпродажба от Мпулс:

Вълнен панталон, пишеше да не се пере, но го изпрах на програма вълна, страхотен.

# 379
Никога до сега не съм купувала обувки от физически ВУ. Купувала съм от Ремикса, нови с етикети или в оригинални кутии. Онзи ден по сокаците около Женския пазар попаднах в някакъв ВУ и всички обувки бяха по 5 лв. Реших се Simple Smile за работни ботушки по двора.

# 380
  • Карлово
Яки са, ,ако пък са и твоя номер ...Yum

Закачката е, понеже като ми харесат маратонки например, взимам и номер нагоре.

# 381
Яки са, ,ако пък са и твоя номер ...Yum

Закачката е, понеже като ми харесат маратонки например, взимам и номер нагоре.
Sweat Smile
Интересното е, че са италиански. Те вървят с един номер надолу. Напр. моя 37 отговаря на 38 италиански. Обаче тези 37 имат и аванс Sweat Smile , като при теб маратонките. Пробвано с едни такива дебели зимни чорапи и са идеални. Много съм зиморничава.

# 382
  • София/Севлиево
Чорапите ми харесват,от къде са?

# 383
Чорапите ми харесват,от къде са?
Снимката е примерна от нета. Моите са подобни от Пепко, но не ми се снимаха. Живея в къща, като постоянно съм по двора. Вършат ми чудесна работа.

# 384
  • Пловдив
Хавлиен халат

Кърпа за плажа

Калъф за завивка

Калъф за завивка на детето

Долнище на пижама

Долнище на пижама за детето

И пак за детето

# 385
Минах набързо през Мания, взех неща само за малката, костюма на Калинката още доста време ще й е голям, но й е фен и за тези пари нямаше как да не го взема. Общо 8лв.
Скрит текст:

# 386
Здравейте,ето ги и моите покупки днес от чарити шиповете

Панталон за работа от марката на Лидл за 6 паунда,за първи път виждам работен панталон за жени,пък нали работя в склад..

И блуза същата,която купих на мъжа ми и показах тук,но тъмносиня,не ме притеснява,че е мъжка,ще я нося на работа,когато е студено.

Страхотни находки виждам тук

# 387
Да,а долнището на пижамата с котки е страхотно.Много по мой вкус.Heart Eyes
Аз минах през ''мания'' Света Троица,но нищо не ми хареса.Sad Утре ще има ново зареждане в ''Хумана'',ако някой има интерес.

# 388
От мПулс днес
Боти за 16 лв

Яке за детето

От Мания
По принцип е калъфка за възглавница, но може нещо друго да измислим за малкото дете

Блузи за мен

# 389
  • Пловдив
Silverstone, долнището баш заради котките го взех, не че имам нужда 😁

Общи условия

Активация на акаунт