Нашите second hand находки - тема 46

• 84 715
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Карлово
И на мене много ми харесва долнището. Бих изхвърлила 2 от моите, за да не се затрупвам и пак бих го взела.

# 391
И аз имам едно с кучета Wink заради кучетата го взех. Децата много му се кефят

# 392
Момичета, чета ви от доста време и днес за първи път реших да влезна в такъв магазин. Отидох в Мания срещу Медицинска академия. Нищо не си харесах. ☹️.Много ви се радвам на находките.

# 393
Редовно рушкам и аз из ВУ,само Зиг-заг имам на лесно и когато нещо излиза евтинджос и е супер запазено го взимам.Последно тези за 12.80лв

# 394
Две неща, които поръчах на ММ от Ремикс.

# 395
  • Карлово
Момичета, чета ви от доста време и днес за първи път реших да влезна в такъв магазин. Отидох в Мания срещу Медицинска академия. Нищо не си харесах. ☹️.Много ви се радвам на находките.
E, ти пък искаш от първи път във ВУ и с находка!
И ние не всеки път имаме покупки.

# 396
  • Ямбол
Не мога да не се похваля. Намерих си тази рокля на Bogdar в един магазин в Ямбол, за цели 12 лв.
https://bogdar.com/collections/dresses-all/products/nancy?variant=39941959221294

Скрит текст:

# 397
  • София
Да ви покажа някои находки от последно време.
Това е палтото, за което  писах, че е от вълна, alpaca & virgin, вече минало химическо чистене:
Скрит текст:
Скрит текст:
Рокля, много ми е удобна, малко над коляното стига:
Скрит текст:
Ботуши Геокс от кожа, видимо или като нови:
Скрит текст:
Къси панталони и пола, не знам от каква кожа, не стоят толкова късо, но ще ги нося с плътен чорапогащник:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 398
  • Карлово
Тази грейка е сладурска находка на Ботега:

Цветът е червен.

# 399
Браво, страхотни находки
Мъжът ми ми направи компания в Мания, попадна на много удобно ново работно облекло и се обзаведе, аз си харесах и два пуловера вълна. Много слабо заредено, явно разпродават, но има интересни неща.   Никога каквото търсиш Joy

# 400
Пак от Remix. Близо месец имах огромно желание да си открия нова раничка, нещо до 20лв макс. Накрая открих тази за 29лв, мъжът ми я хареса много и ми я подари Simple Smile Наистина и на живо е като чисто нова и с много симпатичен дизайн и цвят Simple Smile

А това пролетно яке  закупих за 10,20лв Simple Smile Оказа се доста по-тънко отколкото ми се щеше Grinning , но има някакъв чар в него и е като ново.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 14:21 от AniNe

# 401
Дами, Маниите работят ли в ден на зареждане? Имам нужда от нещо по-представително, затова искам да отида днес, а сряда, доколкото знам най-близката ми Мания зарежда.

# 402
Ден на зареждане обикновено значи деня с нова стока, когато и цената е най-висока. Тогава даже работят до по-късно. Или поне тази в Дружба. Ако става въпрос за деня преди това, когато на практика служителите редят стоката, магазинът е с намалено работно време. Явно нямаш приложение на Мания, може да видиш в Google maps за магазина, за който те интересува, или пиши тук, ще проверим в приложението Simple Smile

# 403
Ден на зареждане обикновено значи деня с нова стока, когато и цената е най-висока. Тогава даже работят до по-късно. Или поне тази в Дружба. Ако става въпрос за деня преди това, когато на практика служителите редят стоката, магазинът е с намалено работно време. Явно нямаш приложение на Мания, може да видиш в Google maps за магазина, за който те интересува, или пиши тук, ще проверим в приложението Simple Smile
Миналата седмица  минах в Хуманата в Младост  4 и се шашнах от цени.Обувки по над 50 лв.,блузи по 15-20 лв.Въобще инфлацията е и при този тип магазини.

# 404
Ооо, да, хич не се изненадвам! То се очакваше с тези цени на горивата, промишлен ток и тн. Аз и друг път съм казвала, ама ще се повторя - аз освен от зала Б в Мания от доста време не купувам друго. Тази в Дружба е особено огромна и съм повече от доволна и за себе си, и за половинката. Благодаря тук, че писахте за бебешкото в Шик-Шик, когато имам възможност, ходя към центъра и от там зареждам за Нероден Петко, но при бебешките и детските дрехи съм още по-възмутена от редовните магазини - ти го гледаш с размерите на ръкавица за възрастен, ще го носи месец-два, а цената му като на дреха за възрастен Flushed Бях пратила майка ми наскоро в голям магазин за бебешки стоки заради намаление там с молбата да вземе чорапи за новородено. Тя същото каза: "впечатлих се как чорапки като напръстници са с цената на чифт с размер 43 номер" Joy

Общи условия

Активация на акаунт