Нашите second hand находки - тема 46

• 84 709
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Така е, безумни са цените на бебешкото и аз много се радвам, че изгледах моето предимно от ВУ. Преди 7 години едва се занасях до нас с по 3 чанти за има-няма 20 лв. Имаше дрехи като за преобличане през половин час и да не пера цяла седмица.
Сега е тегава работата с детското над 8-9, почти не се намира нещо читаво.
Отдавна не съм била на обиколка по магазините, така искам да ходя да се поровя ...

# 406
От февруари започва зимната разпродажба в Зиг заг и ще е 7лв/кг. Но във всеки магазин май ще е по различно време, може да се види в страницата им.

# 407
Можете ли да ми препоръчате магазин в района на хотел Плиска?

# 408
  • София
Миналата седмица  минах в Хуманата в Младост  4 и се шашнах от цени.Обувки по над 50 лв.,блузи по 15-20 лв.Въобще инфлацията е и при този тип магазини.
Къде е Хумана в Младост 4?

Последния месец минах през няколко Мании /Младост 4, Дружба, Гео Милев, Сухата река, Джъмбо/ и навсякъде забелязвам тенденция към преминаване към аутлет магазин. Дрехи с етикети на високи цени. Самите секънд хенд са малко, ретро и доста обрани. Миналата седмица в Дружба например, където и двете зали са огромни нямаше нищо!!?!? Зала Б беше почти празна.

# 409
Ще следя за Февруари в Зиг заг, тази неделя бях и цените бяха 33/кг 🤯 премериха ми един пловер, излезе 15 лв. Познайте дали го взех.

# 410
Миналата седмица  минах в Хуманата в Младост  4 и се шашнах от цени.Обувки по над 50 лв.,блузи по 15-20 лв.Въобще инфлацията е и при този тип магазини.

Последния месец минах през няколко Мании /Младост 4, Дружба, Гео Милев, Сухата река, Джъмбо/ и навсякъде забелязвам тенденция към преминаване към аутлет магазин. Дрехи с етикети на високи цени. Самите секънд хенд са малко, ретро и доста обрани. Миналата седмица в Дружба например, където и двете зали са огромни нямаше нищо!!?!? Зала Б беше почти празна.
Хуманик, извинявам се от коректор на телефона е.

# 411
  • София
А къде е Хуманик?

# 412

Има и Хумана в Младост 4 https://www.google.com/maps/place/ul.+%22Aleksandar+Paskalev%22+ … 56408!4d23.377947
Това с разрастващата се аутлет част в Маниите ми убива желанието да влизам там. Защо да си купувам дънки Зара за 50 лв. оттам, когато мога да си ги купя за 20 през януари.
Хуманик не знам какво е.

# 413
Хуманата е точно до обновеното Фантастико в Младост 4.
Humana Mladost 4
ул. „Александър Паскалев“ 5, 1000 ж.к. Младост 4, София София, София 1000

# 414
Отдавна не бях посещавала ВУ.
Находка отпреди няколко дена, струваше ми 4лв и стотинки, беше на 5 лв кг беше. Жилетка за висок младеж

# 415
Искам само да напиша, че с код Mania15 в онлайн магазина дават 15лв отстъпка при поръчка над 60лв до края на месеца, ако за някой представлява интерес.

# 416
Ще следя за Февруари в Зиг заг, тази неделя бях и цените бяха 33/кг 🤯 премериха ми един пловер, излезе 15 лв. Познайте дали го взех.

Аз съм взимал в ден на зареждане и за 17 лв. пуловер от Зиг заг.
Не съжалявам за което понеже беше шотландски и цената му е над 100 паунда нов.
Няма как да искате да има все хубави и евтини неща в магазините при условие, че гледате да пазарувате предимно в последните дни.
За да се издържат тези магазини трябва да си продават стоката и в първите дни от зареждането.
Принципно говоря.

П.П.И с нискотарифните полети е така.Всеки гледа да хване билет за десет евро, а недоволства за щяло и нещяло.

# 417
Можете ли да ми препоръчате магазин в района на хотел Плиска?
М пулс в Галакси трейд център. От Плиска надолу по ул.Н.Коперник, вляво, на бул.Шипченски проход. Ново зареждане всеки вторник. Има и един Дрехата на ул.Коста Лулчев, но цените са високи, а дрехите - не особено запазени.

# 418
Благодаря, ще го видя другата седмица!

Сега се връщам от обиколка по Шик Шик по релсите на трамвай 20/22. Срам ме е да кажа колко пари оставих общо, но едвам се прибрах. Броих дрехите, над 35 бройки са (бебешко), имам няколко космонавта и чаршафи. Впрочем предишният път ходих в сряда, а зареждането на този на Женския пазар е именно сряда, другия преди Халите е вторник. Та миналия път по-слаб пазар направих, а днес, доста дни след зареждане, имаше страхотни неща. Направи ми впечатление и че при дрехите за възрастни е доста добре положението. Единствени минус пиша, че не може да се плаща с карта.

# 419
  • София
Бихте ли пояснили.. за релсите на 20/22?...Може би бившето кино Севастопол... или около пазара.. Всъщност около бившите хали има ли ВУ... отдавна не съм ходила..

Общи условия

Активация на акаунт