Нашите second hand находки - тема 46

• 84 504
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
На Краснодар магазина им има зала с обувки.

# 646
Poppyflower, страхотни са, със здраве да си ги носиш! Кой е магазинът на Зиг Заг с обувки?
Тези са от магазина на Краснодар. Обувки има и в Меден рудник. В Братя Миладинова нямат,а за Славейков не знам, там отдавна не съм ходила. От магазина в Меден Рудник също имам много добри попадения от обувките.

# 647
  • Mediterraneo
Моите блузки на Десигуал.

# 648
Отговарям си на въпроса за Шик Шик - още няма пролетно зареждане. Бях вчера, навсякъде си е зимно, макар и да има много хубави неща. За цената - обърнах внимание, максималната е 32.90 в деня на зареждане за дрехи. За битовото не погледнах. След това пада на 25.90, после на 21.90 и така в деня преди зареждане стига до 12.90. Очаквали пролетно до седмица - две.

Но в Мания в Дружба вече си е пролет. Става въпрос за зала А, разбира се. Вероятно от тази сряда пролетта ще дойде и в Зала Б. Доволна съм и от двете обиколки - и в шиковете, и в манията. От втората си взех страхотни суичъри от зала Б, а от зала А на половинката долнище за спорт, както и някои бебешки истории. Има намаление - при покупка над 35 лв. има отстъпка от 10 лв. при маркиране на карта Мания.

# 649
Днешните находки от Скандинавия(Пловдив). Утре имат ново зареждане и, докато пазарувах, прибираха стока, та не беше много приятно. Повечето детски дрехи от там са Newbie, Name it, Lindex и са доста запазени, в сравнение с други магазини. Днес беше 27 лв/кг, дадох за всичко 29лв. Доволна съм, като се има предвид цената на новите дрехи.

# 650
Рядко ходя в Мания вече,но днес имах време и се отбих,изобщо не съжалявам този път.Разбира се,разглеждам само в зала Б,че в другата зала цената им е като за нови дрехи,а на мен ми е слаб ангела 😄...
Намерих спортно пролетно яке за мен,уникално...
Грейка за малкото дете ,блузка за голямото 🙃 и всичко това за около 2..,2.50лв бройката.

# 651
  • Бургас
Аз вчера в Хумана се зарадвах с ей това яке. 34 лв ми излезе, за мен си е повече от находка, защото е като ново, а цената му в редовен магазин хич не е ниска.

# 652
Аз вчера в Хумана се зарадвах с ей това яке. 34 лв ми излезе, за мен си е повече от находка, защото е като ново, а цената му в редовен магазин хич не е ниска.
Цвета е страхотен, качеството е излишно са коментираме 👌

# 653
И аз съм за пореден път доволна от Четирите сезона- три летни блузи и нова пола за 3.30 общо...Още от миналата седмица на Димитър Петков има пролетно-летни дрехи, има и още есенно-зимни, на половина може да се каже.
Скрит текст:

Полата и блузата са много тъмно сини, почти черни( различен нюанс)

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 18:30 от denyil

# 654
От днес Хумана имат 30% намаление на всичко. Пратиха ми смс, не съм минавала

# 655
От години нищо не си намирам в ''Хумана''.Тук стигам до извода,че в същата верига в Бургас,стоките са много по-добри.

# 656
  • Ямбол
О, аз в нашата Хумана в Ямбол си намирам доста готини неща, същото важи и за едната ни Мания. Понякога има и скучни зареждания, но често има находки.
Скрит текст:

Зеленият се прибра вкъщи с мен 😅. От Хумана е.

# 657
От Хумана Бургас Меден рудник си купувам доста неща. Доволна съм и от цените и от попаденията си. Не мога да качвам снимки, за да ви се хваля Simple Smile Но разбрах , че магазините им в центъра са с по-високи цени. Тук започват на зареждане от 15лв бройка, и всеки ден падат. Зареждането е на 2 седмици, като накрая падат до 1-2лв. Манията ми е скъпа. Има дни с изгодни цени, но са през седмицата , а аз нямам време тогава.

# 658
  • Бургас
О, това за цените в Хумана- М.рудник не го знаех, но останах с впечатление от снимките им във ФБ, че магазинът е доста голям.
Последните години само от Хумана пазарувам, най-подредено ми е там, в Зиг заг са едни големи хамбари, няколко пъти съм влизала, ми то само се щурам вътре. Иначе заради на Poppyflower Кроксовете специално ходих в този на Краснодар.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 12:39 от selleste

# 659
Едно бъфче за мен .

Общи условия

Активация на акаунт