Нашите second hand находки - тема 46

• 84 503
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Ехаа, това се казва находка! Честито!
Ново е май около 50-60 лв.

# 661
  • София
Простете ми невежеството, ама какво е "бъфче"?

# 662
Коминче му казвахме в детството. Шапко- шал

# 663
  • Велико Търново

И аз имам едно на същата марка, намерих го преди около месец за стотинки

# 664
Ехаа, това се казва находка! Честито!
Ново е май около 50-60 лв.

Да, толкова струва ново от мерино.
Предпоследната находка също беше топ.
Французка марка жилетка като нова за 14 лв., а онлайн нови са по 250-300 евра.

Светулчица, на етикета има рисунки за приложението на бъфчето.
Много полезно е в планината.

# 665
  • София
Включвам се с една разочароваща за мен новина. В магазини Мания са вдигнали цените за кг и в двете зали. Като пример ще дам в зала Б последен ден от 5лв/кг вече цената е 8лв/кг …

# 666
Поне от година е вече 8 лв най-ниската цена в зала Б. Пак добре, че не са вдигали още.

# 667
  • София
Поне от година е вече 8 лв най-ниската цена в зала Б. Пак добре, че не са вдигали още.
До вчера беше 5лв/кг
Съответно предния ден 8лв, 12лв и така зависи от деня /говоря за София,но доколкото знам цените на всички Мании са еднакви/

# 668
Включвам се с една разочароваща за мен новина. В магазини Мания са вдигнали цените за кг и в двете зали. Като пример ще дам в зала Б последен ден от 5лв/кг вече цената е 8лв/кг …
При нас зареждането е в сряда,във вторник съответно в зала Б е 6 лв./кг....Поне до онзи ден като пуснах поста беше толкова.

# 669
/говоря за София,но доколкото знам цените на всички Мании са еднакви/
Явно не са еднакви. На Красно село наистина поне от година вече е 8 лв., а не съм ходила няколко месеца, дано няма нови изненади.

# 670
  • София
На Стамболийски преди 2 седмици беше 5лв в зала Б, а Люлин, който е с месечно зареждане видях, че от новия месец последния ден преди зареждане ще е 6лв. НО те от тази седмица са с ново зареждане, преполагам, че на Д. Петков и Опълченска ще е същото. Понякога ходя и на Сливница, той беше със Стамболийски (5лв в последен ден), но там не съм стъпвала от няколко месеца. Идея нямам как са.

# 671
  • София

Нови цени Маниа
Посочената снимка е за аутлета в Люлин

# 672
  • Sofia
Много са завишили цените в ремикс,мания,шопмикс и други подобни онлайн магазини 😤

# 673
  • София
Нямало вече цена на брой в зала А. Харесах едно яке вие вторник, ден на зареждане петък и с отстъпката излизаше 30 лв. Оставих го.

# 674
Отдавна при нас няма цена за бройка.
Ето и нашия календар в Русе

Явно в Русе сме по- богати, щом цените са още по- високи Wink

Общи условия

Активация на акаунт