Нашите second hand находки - тема 46

• 84 492
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Значи по евтино иде да пазарувам от абаут ю с доставка от Германия, отколко от 2 ръка
Грета, извинявай, но вече няма да съм еко.

# 676
  • София
Преди в мания се намираха божествени находки, сега освен ,че цената е доста по-висока, е трудно да намериш наистина маркова и запазена находка, защото поне два пъти са претършувани и отделени - всички хубави неща.
1 път за сайта , и втори път за щендерите с цена 60лв /кг...

# 677
  • София
По ВУ вече е много обрано навсякъде, аз съм родом от меката на тези магазини ( Казанлък) и дори там като се прибирам почти няма хубави неща.

# 678
Преди в мания се намираха божествени находки, сега освен ,че цената е доста по-висока, е трудно да намериш наистина маркова и запазена находка, защото поне два пъти са претършувани и отделени - всички хубави неща.
1 път за сайта , и втори път за щендерите с цена 60лв /кг...

Ми то е пълно с търгаши как да не е претършувано...

# 679
Прави сте за ''мания''.От месеци не ми харесва нищо.Хем гледам предимно сектора с находки.Днес бях до ВМА,нищо заслужаващо внимание!Вчерашно зареждане.

# 680
Аз миналата седмица си харесах една блуза в Хумана,.малко ме заболя сърцето да дам 7.50 ама се прежалих Wink ама като видя бродерия и ми омекват капачките Wink

# 681
Едни чисто нови обувки, от Remix. Бях си ги харесала от бая време и просто чаках промоцията/намалянето на цената. Доволна съм. Наистина нови и удобни!

# 682
Не че е пълно с търгаши, а просто богатите страни спряха да изхвърлят така, както го правеха преди. Това важи и за колите втора ръка, не се внася толкова много, защото няма.
Ковид и инфлацията сега си казаха думата, същото ще стане и с техниката. Примерно производителите на GSM устройства са си свили производството на нови модели апарати в годишен период почти на 50% и започнаха да предлагат по-дълъг период на софтуерна поддръжка на самото устройство (примерно 4 години напред обновяване на операционната ви система).
Редно беше да се случи всичко това, защото много и често употребяваме нови неща.

# 683
Подозирам, че и в Шик Шик ще вдигнат цените. Бях в понеделник в магазина на Мария Луиза и по пода имаше чували с лятна стока, явно чакащи днешното зареждане. Същевременно таблото с цените го нямаше.

# 684
Plam3, интересни наблюдения. Вероятно се изхвърлят по-малко дрехи покрай Ковид и кризата. То къде и кога да ги износят хората?
Обачееее и търгаши яко си има. При Манията веднъж за онлайн магазина, веднъж за аутлета и цените на бройка, после на зареждане всичко се обира от прекупвачите…
Еми. За нас това остана

# 685
Днес минах през Мания (Бургас, на Трапезица), цената вече от 8лв е на 10лв/кг за четвъртък, а утре не обърнах внимание колко е( деня преди зареждане). Но пак съм доволна. Взех няколко тениски за мен и малката за 10лв.

# 686
Ето и моята находка от Мания Simple Smile

# 687
  • Ямбол
Я ми препоръчайте някой читав магазин в Бургас около центъра. Поне два пъти месечно съм тук за по 2-3 дни, да не си губя тренинга и да не скучая много 😅🤣.

# 688
Я ми препоръчайте някой читав магазин в Бургас около центъра. Поне два пъти месечно съм тук за по 2-3 дни, да не си губя тренинга и да не скучая много 😅🤣.
Аз се сещам за Хумана ( на ул. Александровска срещу Стоматологията и на ул. Лермонтов), Зиг Заг зад Свободния университет и Пимпо до Старата поща и до Краснодар.
Скрит текст:

# 689
  • Ямбол
Попи, благодаря Simple Smile). Хуманата и Зиг-заг ги знам къде са, ще ги огледам. И Пимпо май се сещам къде е, ще го потърся следващият път.

Общи условия

Активация на акаунт