Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 753
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Вече има и мухъл за съжаление на места.
Този дали ще върши работа :
https://zora.bg/product/fdap-20l1

# 181
Не, 750 мл. на ден са нищо. Това, което показах, има капацитет 13 литра за 24 часа.

Мухълът напръскай с:
https://shop.lillydrogerie.bg/500ml-26792
Има и по-евтин вариант, но не е толкова ефикасен.

# 182
  • оттам, откъдето започва България

Слаб е показаният от теб.
Аз от Кауфланд на промоция си купих този:   https://reno.bg/vlagoulovitel-homa-hdh-10t20-26607 
и съм много доволна. Гаранцията е 3 години.
Възможно е скоро да го пуснат на промоция.

# 183
Нашият е от Лидъл, капацитет 20 л/ден, цената също беше двойна, но сме супер доволни. Имайте предвид, че подобни уреди все пак шумят (докато работят), но пък не е задължително да работят денонощно.🙂 Дъщеря ми обаче пък през зимния сезон обожава да заспива на включен уред, не иска тишина.😆

# 184
  • Пловдив
Не съм убедена, че това е правилната тема, но все пак да опитам.
Дайте някаква идея или хитрост да се опазя маратонките за по-дълго и по-точно отвътре, където се изронва дунапренът на обувката. Знам, че това е слабото място на всяка маратонка, но все пак дали нещо може да се направи по въпроса Simple Smile

# 185
Влагоуловителят от Кауфланд е изключително тих.
Имаме такъв.

# 186
Не съм убедена, че това е правилната тема, но все пак да опитам.
Дайте някаква идея или хитрост да се опазя маратонките за по-дълго и по-точно отвътре, където се изронва дунапренът на обувката. Знам, че това е слабото място на всяка маратонка, но все пак дали нещо може да се направи по въпроса Simple Smile
Майстора ми слага н.нар. "петичка". Обшива с кожа. Досега нямам рекламация, не си личи отвън.

# 187
Имаме такъв.
Е, и нашият не вдига шум като прахосмукачка.😃 Но все пак няма как да е напълно безшумен такъв уред (поне стандартните модели), а и предупреждавам, защото и хората са различни, някои и при най-лек шум не могат да заспят.🙂 Не е задължително да работи, докато спят, де. Но да кажа, че и малко "вятър" правят, някои хора са по-чувствителни на студ.

# 188
Миналата година взех този от емаг намален на 250лв. Супер е. Беше тръгнало да се появява мухъл и всяка сутрин прозорците бяха мокри . За няколко дни много вода събра. После по един контейнер на седмица.

# 189
Ако вече има мухъл, аз останах много доволна зимата от препарата против мухъл на А1, мисля че от магазин за паралелен внос го взех - беше почти наполовина на цената на Саво, а свърши даже по-хубава работа от него, че и него съм пробвала преди време.

# 190
На А1 препаратът за мухъл май беше с белина...Те доста от този тип препарати са такива де. Взехме един без белина от Метро-Икономик Анти Мухъл пише отпред, без хлор. Не е зле. На Леко със сребърни йони също ми беше препоръчан тогава като такъв, но първо стигнахме до Метро.
Нашият лидълски влагоабсорбатор е пак на подобна цена (на редовната) и капацитет 20 л/ден, само резервоарът е 5 литра. Всяка есен при първото пускане събира около 5 литра за няколко часа...😃 Първият ден го оставям да работи за повече часове. После по толкова за няколко дни, може би около два пъти седмично се пълни резервоарът. Като се има предвид, че това е влага само от една стая+ работи по няколко часа на ден (различно- между 2-3 и 6-7, като си е настроен през това време при достигане на целевата влажност да се самоизключва). Направо се преродихме с влагоабсорбатора!🙂

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 06:43 от dolce miele

# 191
Хлорни са повечето, да. Тогава като разпитвах и търсих, все такива ми предлагаха. А1 като че ли малко по-малко смърди от Саво, ама пак е гадно. Но пък свърши работа от един път, което ме изненада приятно. Второто пръскане беше профилактично, че съм мнителна и нямам вяра дори като вече видимо няма.

# 192
  • оттам, откъдето започва България
Имаме такъв.
Но да кажа, че и малко "вятър" правят, някои хора са по-чувствителни на студ.

Точно този "вятър" ползвам за изсушаване на прането. Simple Smile

# 193
Не знам дали прави вятър, защото си работи самичък в банята. За там съм го взела. На колелца е.

# 194
Anra, прави така, че въздухът в стаята да циркулира и минава през него. Та зависи къде точно около уреда стоиш, за да го усетиш.🙂
Ранобудна, да, нашият си има функция за сушене на дрехи, но понякога използвам по-ниската степен за същото.😃 Зависи колко са влажни дрехите.🙂
Куркумата изпира ли се от тениски тип спортни (онази "лигавата", тънка и бързосъхнеща материя)?🙂🤔

Общи условия

Активация на акаунт