Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 613
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Някакви хитринки да сте си купували от Алито или някой др бг сайт?

# 511
  • София
Аз си купих мечтания миксер с купа Heart , да не ми тежи като правя нещо, даже палачинки Heart .

# 512
  • в сърцата на децата <3
Пфффф що боклучки съм си изпонакупила от китайците... Но последната година и в Али вдигнаха цените, дребосъчните неща вече не си заслужават. Примерно кейс за телефона тук е 10 лева, там е 8. Някои неща си струва да се чакат, примерно за кучето дрешки там пазарувам по 1-2-3$, тук са от 15-20 лева нагоре. Лепенки за "раните" на децата съм купувала, изгодно излизаха и бяха толкова голяма кутия, че чак миналия месец свършиха, а съм ги купувала преди няколко години. За кухнята някакви "много нужни" джаджи - примерно лъжичка, която на дъното има сменяемо сито с различни картинки, в дръжката се слага батерия и вибрира леко. Като си направиш кафе/капучино можеш да си сложиш картинка с въпросната лъжичка.

# 513
В предаването”Моята котка от Ада” водещият препоръчва някакви пръскалки да се слагат по двора,май само вода пръскаха и имаше ефект.
Да, става само с вода. Аз отучих един нахален дворен котарак (на съседите е) да влиза в ббк-то. Върви навсякъде след мен, но там вече не идва, защото знае, че следва студен душ. 😆

# 514
Е явно това ми е грешката, че ги храня 😁 ама ми е жал за котенцата. Ще намеря някакво решение, пък като си вземем куче се надявам да не идват повече. Тогава сигурно пък с кучето ще трябва да се разправям 🤣

# 515
Е то и кучето бая косми "дава" на стопанина Simple Smile

# 516
Него имам надеждата, че от бебе мога да го науча точно там да не ляга 😁😁

# 517
Е явно това ми е грешката, че ги храня 😁 ама ми е жал за котенцата. Ще намеря някакво решение, пък като си вземем куче се надявам да не идват повече. Тогава сигурно пък с кучето ще трябва да се разправям 🤣
Ее, ама ти ги храниш и се надяваш че ще спрат да идват ли? Трудна работа, те са те осиновили вече Joy
Бих пробвала да им сложа кашон или нещо друго подобно накъде отстрани, с някоя стара дреха или кърпа вътре, има някакъв шанс да го предпочетат.

# 518
Зависи си от кучето, може да се окаже, че то стои отстрани и чака котките първи да закусят от неговата паница.
Особено ако е още бебе, котките ще му вземат страха докато е малко и после си остават приятели завинаги Grinning

И според мен храненето на котките е фундаментална грешка, дори да спреш да ги храниш, те ще проверяват редовно. Такива неща не се забравят, и малките си учат къде да проверяват за храна Joy

# 519
Пак добре, че са котки, хората в Канада имат същия проблем с мечките...

# 520
И аз го черпя нахалния съсед Мишо. Отскоро си доведе и булка. Храня ги само на едно място, наближат ли забранената зона, грабвам бутилката😆
Първо го тупках с метла по задника, но не се впечатляваше, явно водата им е големият враг.

# 521
  • в сърцата на децата <3
Пак добре, че са котки, хората в Канада имат същия проблем с мечките...
А в Аляска - с лосовете 😂 Както се казва - всеки с проблемите си...

# 522
  • София
Аз също с въпрос за молци. Спят ли зимен сън? Joy Сериозно! Дойде студеното и изведнъж спряха да се появяват. Точно купих някакви таблетки да наслагам в гардеробите и си стоят неразопаковани, защото гадовете изчезнаха.

# 523
Как да изчистя восък от покривка за маса?

# 524
  • софия
Върху петното с восък се слага лист хартия и през него се минава с ютия (на не много силно). Восъкът се поема от хартията.

Общи условия

Активация на акаунт