Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 761
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Дайте идея, моля ви!
От дървената сапунерка остават гадни жълти следи и естествено вода. Изгле добре, за мен, но е голям мискинлък Sad
Какво да подложа?

# 121
Търсиш и купуваш с подходящ размер нещо като чинийка от магазин за левче или такъв за домашни потреби. Другият вариант изрязваш пластмасова подложка с размера на сапунерката и я залепваш със силиконов пистолет на добре подсушена повърхност.

# 122
Aз имам сходни бамбукови - поставка за четки и дозатор за сапун. Тази за нормален сапун директно изхвърлих, баш защото ми късаше нервите -.- Лакирах ги отдолу с водонеразтворим лак, вече не оставят следи.

# 123
  • Велико Търново
От къде да намеря такъв лак? Практис?

# 124
И обикновена железария ще стане, само обясни на хората какво точно ти трябва. В големите също ще има - Практис, Практикер, Бриколаж, Баухаус... Simple Smile Харесваш си някой помощник и го караш да ти намери подходящ лак Grinning Аз съм ползвала яхтен, мисля, имах останал от едни дървени брошки Simple Smile

# 125
  • Велико Търново
Благодаря! Следобед ще ходя до практикс (както казва сина ми) и си написах напомняне на екрана на телефона Simple Smile))

# 126
Skk007, подлагам едни гъбички, които се водят тампони за почистване на грим. Подменям периодично.

# 127
  • оттам, откъдето започва България
Става и с обикновена кухненска гъба, но пък се наслоява върху нея сапунът и пак трябва да се чисти.

[bskk007[/b], и с обикновена пластмасова сапунерка е така.
Засега съм си решила проблема относно миене на ръцете, като ползвам течен сапун.
За тяло ползвам сапунерка, която се налага постоянно да плакна, т.е. няма решение. Simple Smile

# 128
То дори не става само с плакнене, от време на време играе препаратът с който чистя банята и светва сапунерката. Пластмасова де, дървени и бамбукови не вземам точно за да мога да го правя тоя номер и да не ги мисля.

# 129
  • Велико Търново
Сега да ви пусна една муха Simple Smile
От няколко седмици насам си мажа ходилата с балсам/маска за коса и станаха супер мекички. Вярно, вече не ходя боса, но все пак са си доста по-гладки от преди. Очевидно, няма метър за мекота, но усещането е за такава Simple Smile

# 130
Тази хитринка ще я пробвам задължително.

# 131
  • в сърцата на децата <3
Някой ползвал ли е такава четка? Някак ми се иска да повярвам, но скептика в мен надделява 😂

# 132
Това ако е с батерии, си го представям като голяма ламя...
Иначе продават такива накрайници като четка да се закрепят на бормашина - предполагам че един такъв за проба би бил и по-евтин, и без да го изхранваш с батерии постоянно. Съмнявам се някой да ползва всичките накрайници на това нещо, поне аз основно първата четка бих пробвала.

# 133
Има ли трик за лесно почистване на петна и наслагвания от чай от вътрешната страна на чашите?😃 За миене на ръка на чашите става въпрос, не в съдимиялна...С накисване с таблетка за съдомиялна+ топла вода май пак не ми харесваше съвсем резултатът...Търкане със сода...или с друго?🤔

# 134
С Циф светват.Ако искаш нещо еко, може с лимонтозу и вода да постоят.Може и пръскане с обезмаслител.

Общи условия

Активация на акаунт