Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 725
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Идвам да ви кажа за една хитринка, за която ме "светнаха" в неделя.
Като се почисти банята, се полира с гланц за съдомиялни. Има резон в тази работа, но често да си кажа, бях скептична Joy
В неделя измих основно, след което полирах плочките, смесителите и огледалата с микрофибърна кърпа, напоена с гланц.
3 дни от тогава, и няма нито едно петънце! Днес запретнах ръкави, да мия пак - ами то няма какво!
И понеже така и така се бях настроила за чистене, взех че измих паравана и минах и него с гланц.
С две хобитчета вкъщи, предполагам знаете в какво се превръща огледалото в банята, след миенето на зъби Joy И за да е разкош, аз освен огледалото на мивката, имам и такова на вратата срещу мивката Sad Та и двете огледала просто минах със суха микрофибърна кърпа и всичко изчезна!
Абе с две думи - мързелива работа Joy

# 301
  • Пловдив
Я покажи какъв гланц?

# 302
  • Велико Търново
Маниче, суийт маниче Simple Smile ела светни и моите бани, моля те!

# 303
  • Бургас
Гланц не използвам от години, сег ще ме накараш да си купя Simple Smile

# 304
  • Пловдив
SKK, нямаш ядове, тъкмо съм загряла Joy
Гланц и аз не полз ам от години, но в неделя си купих специално за целта - взех Сомат, че такива таблетки ползвам.
Кухнята ми го отнесе като нямаше какво да търкам в банята Joy И още една хитринка, може и тук да съм чела за нея, не си спомням Rolling Eyes
Напръсках фурната с обезмаслител, залепих по едно парче кухненска хартия отгоре и пак напръсках - много по-лесно я изчистих (много, много съжалявам, че не взех фурна с пиролиза Scream)

# 305
Котления камък пада ли в банята с тоя гланц за съдомиялни?

# 306
  • в сърцата на децата <3
По-скоро няма да се задържи нов, но стар няма как да падне от гланца.

# 307
Аз съм споменавала многократно -най-безотказен за варовик е Полирапид.Водата е толкова варовикова при нас,че една капка остава бяло....добре,че е той..за поддръжка може да пробвам тази хитринка...Simple Smile

# 308
  • Пловдив
Както вече са казали - няма как гланцът да изчисти - той просто полира и водата "бяга" от повърхността, без да оставя следи.

# 309
  • Велико Търново
Изтътках керамиката, стъклата и всички смесители в трите бани с гланц от съдомиялната. С други думи, Изтътках си ръцете от чистене и полиране цял обяд и вечер.... Утре трябва да мия на ново параван, голямо омазване съм му Причинила. По него виждам всички цветове на дъгата.... Иначе, да, изглежда по лъскава санитарията Simple Smile

# 310
Изтътках керамиката, стъклата и всички смесители в трите бани с гланц от съдомиялната. С други думи, Изтътках си ръцете от чистене и полиране цял обяд и вечер.... Утре трябва да мия на ново параван, голямо омазване съм му Причинила. По него виждам всички цветове на дъгата.... Иначе, да, изглежда по лъскава санитарията Simple Smile

Защо си го причини?

# 311
Sweet,  как ме запали и мен с този гланц...😁
Преди време си бях взела турски препарат, със силикон.
Целта му е, като пръсне вода да не остава и да побелява.
Не виждам кой знае какъв ефект от него, макар че ползвам доста видове турски препарати.

# 312
  • Велико Търново
Сега да докладвам, ММ ми каза " с какво си чистила баните този път, по - добре са от обикновено!" уауу:) чак той е забелязал разлика :

# 313
  • Варна
Моля за помощ! Как да махна лепило Loktite от дамаска на стол? Не се сваля дамаската😥🤔

# 314
Моля за помощ! Как да махна лепило Loktite от дамаска на стол? Не се сваля дамаската😥🤔
И да се сваля пак отговора е - никак. И аз имам на дивана и си седи така от години, а какво ли не съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт