Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 707
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Дами, търся вариант тениските да не побеляват под мишниците след 1 месец носене.
Значи ... в началото всичко изглежда добре, но след около месец всички тениски започват да имат бели петна под мишниците, които избиват и от външната страна.
Сменихме дезодоранта с пулверизатор със стик, който уж не прави бели петна, пак същата драма.
Купувахме прозрачен гел на Жилет, петната пак се появяват и съсипват всички тениски.
Прането в пералнята не маха петната. Дайте някакъв съвет как да се справя с това разхищение на тениски.
Това ми похвалиха, но не съм го ползвала все още.

Скрит текст:

За гланца и плочките в банята. Моите се мат надявам се да не им навредя? Grinning

# 316
Има препарат за махането на такива пожълтели петна от бели тъкани на Dr.Beckman ...
  За мен е страхотен, а пък е на половин от показаната цена и опаковка,  но и най- вече че го има по големите вериги...
Но върху цветни не съм ползвала.🤔
А авторката на това питане, питаше за бели следи върху черните тениски  🤔

# 317
Имах петно от каноконлит на дънки (не помня марката, ама все тая). Ами - станаха домашни и петното си остана до последния им дъх.

# 318
Аз не бих пробвала да го премахна, защото тези лепила втвърдяварт плата и той може да се "счупи".

# 319
Трябва да си купя нов спрей моп. Последния купих от Кауфланд и се счупи долната част мн бързо. Дайте идея от къде да взема нещо малко по качествено, до към 20-30 лв. и да върши работа.
Или ако има нещо друго на пазара за което не съм чувала Simple Smile обикновените стирки с гъбата и въжетата не ми вършат работа, защото гранитограса ми е мат и едвам движа по него.

# 320
На Виледа са качествени, но цената няма да ти хареса.
Не мисля, че ще намериш за 20-30 лева нещо, при условие, че качествените, тип пеперуда са там някъде. Цените са много нагоре вече.

# 321
Препарата за петна от пот и дезодорант на Dr. Beckmann става и за цветни дрехи
https://www.lidl.bg/p/aktsia-bliasak/dr-beckmann-sprey-za-premah … e-na-petna/p76817

# 322
Как се чисти флумастер от тениска🙄не е много отделни чертички....

# 323
Здравейте. Моля препоръчайте ми нещо срещу борба с праха. В апартамента мебелите са главно в бял цвят и ми се налага да чистя прахта всеки ден. Буквално след час се е завърнал отново. Ако се сещате за нещо с което да напръскам и да се задържа без прах за по-дълго време? Благодаря ви.

# 324
Здравейте. Моля препоръчайте ми нещо срещу борба с праха. В апартамента мебелите са главно в бял цвят и ми се налага да чистя прахта всеки ден. Буквално след час се е завърнал отново. Ако се сещате за нещо с което да напръскам и да се задържа без прах за по-дълго време? Благодаря ви.
Няма да се пребориш сама даже и с пречиствател за въздух. Има фирми, които извършват обезпрашаване, но тази услуга не е особено евтина.

# 325
  • Mediterraneo

Не съм открила нищо, което да действа. У нас мебелите не са бели, но прах се трупа постоянно. В събота обирах, днес изглежда все едно не е чистено поне от седмица. Просто е много запрашено при нас, няма спасение.

# 326
  • в сърцата на децата <3
Единствен шанс (ама не гаранция, а шанс) е с пречиствател за въздух. Бях гледала преди един с овлажнител, но беше преди наистина много време и сигурно са оптимизирали процеса отдавна.

На първо четене ми излиза това, но със сигурност съм виждала и много пъти по-евтини.

# 327
  • В страната на мечтите
Как се чисти флумастер от тениска🙄не е много отделни чертички....
Зависи какъв е, повечето детски са на водна основа и се изпират само със студена вода и после в пералнята, вече ако е нещо по - особено не знам, спирт, мицеларна вода и т.н....

# 328
И при нас е страшно прашно. Единият ми шкаф е черен... Ние живеем на главен булевард - просто се примирих. И да обирам прахоляка вкъщи, като излезем навън е прашно. А ние честно казано освен да спим вкъщи, май за друго не се прибираме.
Дрехите трупат много прахоляк също, имайте го предвид.

# 329
  • Пловдив
От домашния прах се отървах със сушилнята и робота, който обикаля всекидневно.
Пропуснем ли ден, в който да не го пуснем, прахът се появява по всички мебели Rolling Eyes
С алергия съм, та килими вкъщи няма, които също според мен са огромен прахозавъдник.
Сега прах бърша един път в месеца и то не защото има, а за да са,че все пак съм забърсала Joy

Общи условия

Активация на акаунт