Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 651
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
И аз не мога да си обясня Дайсче! Grinning затова търся решение, но не "направи си сам". Искам да е професионално. Иначе бих купила една кутия готина за ключове и бих я сложила, то това е в мазата, ама съм се заела с малките неща дето останаха по къщата да довършвам сама. Wink

# 451
  • Sofia
С белина и обезмаслител съм избелвала тоал.чиния боядисана в жълто от един гаден препарат.

# 452
За да падне боядисаното от тоалетната чиния, трябва да се почисти добре наслоения варовик. Препоръчвам за целта Доместос зиро лайн гел. Да не се смесва с други препарати, защото съдържа киселина!
Намазва се добре, изчаква се петнайсетина минути и се търка с четката за тоалетна. Ако е необходимо се повтаря процедурата.

# 453
Да си повдигна въпроса отново:
Каква беше хитринката за почистване на оцветена в синьо от препарат тоалетна чиния ? Върти ми се нещо, че белина се ползваше, но не съм сигурна..
Хитринката е никаква, защото дори и да махнеш оцветяването, то гадният препарат е съсипал гланца на дъската. Играла съм го това с ДМ-ски боклук и си купих нова дъска.
Изобщо не става дума за варовик (аз варовик нямам), а за препарат, проникнал през гланца и впил се в пластмасата.

# 454
Питането е за тоалетна чиния, не за дъската ѝ.

# 455
Питането е за тоалетна чиния, не за дъската ѝ.
Аааа, ок. Благодаря.
Аз да си кажа и за съсипването на дъските Simple Smile

# 456
  • Sofia
Оцветена бяла пластмасова дъска на тоал.чиния също с белина се оправи.

# 457
ТЯ и моята се оправи, но на светлина се виждаше как там, където е било оцветяването, гланцът на дъската е заминал и това място стана податливо на мръсотия. Ясно е, че за да проникне и оцвети, значи нещо се е разрушило в пластмасата, а за скъпа дъска със специфична форма идеше реч.
Научих си урока да не купувам подобни боклучави препарати.

# 458
Защо не смените пластмасовата чиния, а се мъчите с препарати и тн.?

# 459
Защо не смените пластмасовата чиния, а се мъчите с препарати и тн.?
Аз ли? Дъската отдавна я смених, но трябваше да я поръчам.
 Пластмасова чиния?

# 460
  • Sofia
З-то може би не е обикновена...
Нашата като се пукна ,дълго търсихме и много трудно намерихме подобна ,за да пасне на формата.

# 461
  • София
И аз не мога да си обясня Дайсче! Grinning затова търся решение, но не "направи си сам". Искам да е професионално. Иначе бих купила една кутия готина за ключове и бих я сложила, то това е в мазата, ама съм се заела с малките неща дето останаха по къщата да довършвам сама. Wink
Да, да,те са си съвсем професионални, просто там пускат "реклами).
Работилници, ръкоделия разни.

# 462
Чета няколко страници назад и не намирам решение на проблема си, така че ако някой знае: Как да махна акарите, без да си сменям матрака и дивана?

Не ща да викам фирма, съмнявам се дали ще има ефект. Някой ползва ли прахосмукачка против акари? Има ли спасение?

# 463
  • София
Не знам дали ще помогне, но съм чела за наръсване на матрака със сода бикарбонат, оставяш няколко часа и чистиш с прахосмукачка.
Дали действа - идея нямам, но поне няма да навреди Simple Smile

# 464
  • Пловдив
Тая сода няма ли да запуши прахосмукачката?

Общи условия

Активация на акаунт