Хитринки за всякакъв случай - 33

• 47 588
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Занесете якето на химическо, винаги казват може или не може да почистят петното. Ако могат им го дайте, ако те експериментирайте, по-лошо няма да стане, само ще се промени петното.
Ако е градско яке може и да няма мембрани и промазка.

# 541
  • София
Подочистачката на Суифър мие отлично прозорци. Слагаш удобна кърпа, дълга дръжка, въртяща глава.
Супер е 😁

# 542
Подочистачката на Суифър мие отлично прозорци. Слагаш удобна кърпа, дълга дръжка, въртяща глава.
Супер е 😁
Много ти благодаря! Все я заглеждам за тази цел и все не я купувам от опасения да ме се окаже поредната джаджа в килера…

# 543
  • София
Аз преди все слагах ластички, за да хвана къпра за чистачката на прозореца, обаче моите са оргомни (моя глупост) и едва стигам до края. Голяма мъка, последния път щях да се излупам от 7 ет.
Преди няколко дни ги минах набързо, че вече не се виждаше през тях, екстра стана като за набързо. А бяха наистина много мръсни.

# 544
Каква форма за торта да си купя, която да не се драска. Имам ат Лидл с керамично покритие. Оставих я за 2 минути без надзор и ми я надраха с нож при рязане на мека торта. Как го направиха не знам. Много ме е яд!

# 545
Формата за торта е за печене на блатове и стягане на тортата, евентуално. Не да режеш в нея.
Всички се драскат, от мек материал са. Като се поиздраска моята от подмятане в шкафа, купувам нова.
Обикновено я ползвам с хартия за печене.

# 546
Печеш блата и след това нареждаш тортата в чиния за торта. И моята форма е Лидълска. Търпи здрава експлоатация и не е мръднала. Старите ми бяха от някакъв много мек материал, по-скоро започнаха да текат от изкривяване,  отколкото да са били надраскани.

# 547
Формата за торта е за печене на блатове и стягане на тортата, евентуално. Не да режеш в нея.
Всички се драскат, от мек материал са. Като се поиздраска моята от подмятане в шкафа, купувам нова.
Обикновено я ползвам с хартия за печене.
На мъже няма как да обясниш. Ползвах я за стягане, махнах ринга, но нямаше как да я преместя, защото щеше да се разпадне. Аз я режа в такива случаи с една пластмасова джаджа за торти... Мръднах за минута от масата и стана тя каквато стана... За допълнително парче.

# 548
Винаги с хартия отдолу, за да мога да я преместя. И пича да ти купи нова Simple Smile

# 549
https://rosini.bg/golyama-sladkarska-shpatula-za-premestvane-na- … mana-dryvka-10010

За да си местя тортите, съм си купила една такава голяма сладкарска шпатула.

# 550
  • София
Като е с хартия, не се драска при рязане.
Аз слагам голямо парче хартия, хващам с ринга и изрязвам излишното.
Правя един чийзкейк в нея и няма как да се премести. Режа лекичко и няма проблеми.

https://rosini.bg/golyama-sladkarska-shpatula-za-premestvane-na- … mana-dryvka-10010

За да си местя тортите съм си купила една такава голяма сладкарска шпатула.
Няма ли ръб формата ти?
Моята е с малък ръб, не мисля, че ще стане.

# 551
С шпатула би ме било повече шубе да не нараня блата отдолу Flushed Но предполагам е въпрос на свикване Sweat Smile

Dice, защо да има проблем с местенето на чийзкейк? Единствения път, в който съм имала поражение при местене беше, когато не беше достегнал, но обвинявам крема сиренето за това Expressionless Такъв с блат, де, не съм пробвала от тези без (забравих как се казват).

# 552
  • София
Моят е без печене, с бисквитен блат. Става стегнат. Но не смея да го местя, да не стане беля, защото в ръцете съм много слаба.
С хартия отдолу, режа си в тавата, нямам ядове.
И с печене винаги ползвам хартия.

# 553
Като е с хартия, не се драска при рязане.
Аз слагам голямо парче хартия, хващам с ринга и изрязвам излишното.
Правя един чийзкейк в нея и няма как да се премести. Режа лекичко и няма проблеми.

За да си местя тортите съм си купила една такава голяма сладкарска шпатула.
Няма ли ръб формата ти?
Моята е с малък ръб, не мисля, че ще стане.
Има ръб, но повдигаш лекичко с ъгълче на шпатулата и подпъхваш шпатулата леко-леко.
И  една кутия за торти съм си взела, защото и моите като започнат да удрят с тоя нож по дъното.....все едно дърва секат  Smile

Като казахте чийзкейк-точно сега за празника правих-печен. Аз си меся подложката. Премествам го без проблем. ДАже още не сме го изяли.

# 554
А, Dice, моята хитринки е, че ползвам ММ за още един чифт ръце Grinning сама не се навивам Simple Smile

Някой намерил ли е относително прост начин за сгъване на скапаните чаршафи с ластик Expressionless не ги сменям за нищо на света, не държа да са супер прилежни и изпънати, но винаги ги сгъвам на магия, излиза различен размер и ме дразнят неистово -.-

Общи условия

Активация на акаунт