БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 31 059
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Явно на Давидови им е в кръвта да си мислят че могат всичко да контролират. И този генерал ми се нарича. Аз мисля, че Лора и Денис сами ще се съберат, защото Давидов само ги поставя в ситуации , за да осъзнаят, че още се обичат. Дори и целта му да е опази дъщеря изобщо не му пука ,че всъщност помага на двама истински влюбени да се съберат. До колкото знам след около 10епизада ще е. То иначе е малко неловко отначало. Обаче въпреки всичко си им личат взаимните чуства. Ама сценаристите се излагат с такива нелепи сцени.

# 121
Значи този Давидов толкова ме дразни,че не е истина. Той колко дълго си мисли,че Денис ще остане с Лора?И въобще осъзнава ли,че тези неща не стават от раз.
Мисли си,че го прави за доброто на дъщеря си, но ще постигне точно обратния ефект.Как не вижда тя колко е щастлива с Денис! И като се разделят ще има "Оле Боже, защо ги разделих?По-добре да не се бях намесвал!"
И в този ред на мисли, ми се струва,че накрая Елена ще плати цената за грешките на баща си.

То, това колко Елена е щастлива с Денис, май само ти го виждаш... Пиша на ти, за да не се окаже, че визирам няколко човека, а, иначе, имате цялото ми уважение Simple Smile

# 122
  • София
Все по-нелеп и трагикомичен става сериала.
Накрая ще се осерат съвсем и язък им за многото сезони и епизоди.

А за Сандо, ама аз нямам нищо против бе, нека нека. Направо да скочи от леглото и друсне един кючек.
Таман директно сериала ще замине сред пародиите.

Нищо смислено не виждам в нито една сюжетна нишка. Много слаба средна част от сезона. И нелепа.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 15:41 от Diavolo

# 123
Елена и на мен хич не ми се вижда щастлива с Денис. Все е на тръни, все се ядосва, все си скубе косите, ходи при него, изисква отговори и се тръшка. Иначе то хубаво, за цуни-гуни 15 мин. може и да е щастлива, но цялостно не бих казала, като се тегли чертата. Основно грижи и проблеми в работата. Но то и по принцип актрисата не излъчва особено радост и щастие, където и да съм я гледала. Малко е меланхолична и минорна, все сърдита. Но пък на красота поне го докарва. Simple Smile
И мисля, че Еленка преписа от Лора. Wink Видя ги зад ъгъла, когато Лора отиде при Денис да го попита за Ива и после като разбра за Акарди, го прегърна, даде му рамо... И Елена следващия път, когато се видя с Денис, приложи същата тактика. Вече беше по-спокойна, подкрепяща и разбираща, сякаш Лора й даде нагледен практически урок и тя разбра, че напред с бутонките не става. Поне така ми се стори на мен. А и все пак Лора го познава много по-добре и това си личи.

# 124
  • Галифрей
Мхм та Ели дори като си получи дозата кекс от Денис пак не е щастлива все нещо ще се тръшне. Оф ни мога с нея.
Е да Лора и Драго се познават от тийн годините.  Спомням си колко беше сладко кагато даваха техните спомени в сезон 1. Драго метъла с една дълга коса я омайваше и се натискаха в парка 😄

# 125
  • Велико Търново
Сара какво обяснение в любов направи на Светла... Two Hearts

# 126
Фамилия Давидови са мега дразнещи. Обаче браво на актьорите - Веселин Калановски прави много убедителен тегав и противен мафиот с пагони, а Неда Спасова - досадна полицайка с дълга човка, вре си я във всяка ситуация. С това хубаво личице на праведница... и на ревниво и изискващо гадже Simple Smile

# 127
Днес беше хубава серия.Сцената с Драго и Сара беше уникална, ох Драго какъв добър баща щеше да бъде...

# 128
  • Галифрей
Ох аз пак изпуснах епизод 😂 хванах само последните секунди.гледах си един друг сериал и се отнесох 😆 Ся ще си я намеря онлайн и изгледам на спойствие.

# 129
  • Велико Търново
Точно същото си го помислих за Драго. Жалко, че Калин го лиши от тази възможност.

# 130
  • Другата България
Е, моето кристално кълбо все пак показа, че на края Драго и Лора ще осиновят Сара по пътя към залеза.
Сядам и аз да гледам епизода.
Едит.
ДавидоФ наистина е Биг Мафиот, да не говорим за манипулатор. Евала. Само че Кольо си е пътник, и с него, и без него. На Босо Мафиото така ли нямаше кой да му го каже, щеше да си спести всичките тези еквилибристики. Накрая не бих се изненадала, ако Кольо в съртния си последен час се присъедини към Денко в борбата му със злото, наречено Давидоф.
Пак се посмях с Лора и Денис. Гледат се като мачоци, Лорката готова да му се метне, обаче идва Мая и естествено - тя не прави една и съща ГРЕШКА два пъти, всичко е МИНАЛО! Оффф, и мармота се чуди да вземе ли пистолета от чекмеджето в този момент и да ги подкара по домова книга. Елена пък я разбирам - Денис се отдръпна рЕзко и по-скоро очаквано, ама тя ще направи така, та да се доотдръпне съвсем, и ще го навре насила в ръцете на Лора. Която пък утре ще каже, че с него е живяла в затвор...тия ще го довършат този човек! Накрая верно Сандо ще стане и ще проходи съвсем адекватен, а Денис ще заеме мястото му с деменция и дезориентиран за време и пространство. И Сандо ще тръгне да отстрелва девойките една по една, то направо....
Ама долетя Батман с костюма докато се обърне бившата, а! То като в София има само една таксиметрова фирма, а Денко е с Батманомобила, нещата се случват бързо и акуратно. И - “В залата го карай!“ Всичко се случва в тая зала, от сезон първи, до момента, тая зала какво ли не беше, и на кого ли не беше. “Залата“. Колко мъка е видяла тая зала, ехеееей.....

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 00:33 от Merri_An

# 131
  • Галифрей
Гледах епизода. Много кратко. Баси спасяването как му пораждат  в акъла на Давидоф тези  неща “ Аз не го карам само го побутвам” 😂 Оставаше да ги заключи и да им спре тока. Такава хубово щяха да си поговорят и е да 😂
Ама и тя Лора как  се беше вкопчила в него. После вика френд зоната. Да бе да. Той отново е готов да скочи в огън за нея.
Сцената със Сара и Драго 😭❤ Как и каза”Аз ако имах дъщеричка искам да е като теб” 😭 Спомних си в миналият сезон как Драго беше бавачка на Сара и си играеха. Толкова се сладки.  Драго си има подход ❤ Ана Никол играе супер❤
За първи път видях някакви силни емоции у Кольо когато Мая му каза,ме Сандо е в кома.
Брей не вярвах,че въобще ще го разчувства . Аве той ся да им вземе да им се жалва и да ги моли да му простят.
Аз ако бях Вели щях да кажа,всичко на Денис.
Ама айде драма да има. Ся Денис с Давивоф ще хващат Кольо. Оф за какво се заминават с тоя? Трябва той и Чезката да хващат Давидоф и Ивка.

# 132
  • Другата България
Според мен Кольо е отишъл в болницата при Сандо, затова Денис влетя така с тоя пистолет.
Ама за нищо ги нямат тези оръжия, все едно близалки раздават и носят, и това в болница, и не само - навсякъде си се разнасят патлаци от кого ли не!

# 133
Току-що изгледах епизода... Ох, ама всички играят много добре в тая серия!! Отличен 6 най-вече за Денис, Сара и Карамитев за играта с очи!
Денис, когато изпрати Лора до тях след спасяването, имаше уникален поглед... Загрижен, притеснен, обичащ... И двамата бяха на косъм от това, да се хвърлят в обятията си. И в тоя момент, както се гледаха, Денис извърна насила поглед, сякаш в опит да изтрезнее и да си каже "замълчи, сърце". Grinning Ох!
Иначе ми хареса, когато Давидов каза, че не принуждава Денис да прави нищо, което не иска, а само го тласка към истинското му желание. Общо взето май така ще се окаже. Влюби се човекът в Елена, защото тя запълни празнотата в душата му, беше като някакъв свеж пристан, извор на нова емоция, страст, даде му желание за живот, нещо, за което да се хване, за да изплува, когато нищо не беше останало. А и си беше предизвикателство - полицайка все пак. Обаче старата любов от тийн годините ръжда не хваща, каквото и да става явно.
Естествено винаги могат да ни изненадат и да не ги съберат, защото Денис може да реши да продължава напред и да не се обръща към миналото. Нещо като в "Дъвка за балончета", ще видим.
Обаче Лора се държа абсурдно тъпо на следващата сутрин, едно такова дръпнато, сякаш и тя си заповядва да не се размеква и да не се поддава на чувствата, защото той я попари в зародиш, че си има друга.
Елена и тя като сърдито дете се държи и го отблъсква с настоятелността си. Не че не я разбирам отчасти защо реагира така (ако знае, че й върза тенекия, за да отиде при Лора, ще стане леле мале), но все пак леко прекалява. Изобщо са хвани едната, удари другата. Joy Горкият Денис!
Сара... Това момиченце ме просълзи... И в разговора с Денис, и с думите към Сандо. Браво на детето, прекрасно се справи! Heart Eyes
И накрая Карата... Пълните с мъка очи на непоклатимото, жестоко чудовище, когато разбра, че синът му е в кома, бяха просто... Браво, Шопов, най-после класна игра. 
P.S. Велин ме издразни, че не сподели със сина си всичко, пък заедно да се обединят да борят злото. За какво не му разказа и скри от него, не ми стана ясно.
 P.S.2. Извинявайте за чаршафа. Heart

# 134
  • София
Карамитев е изгубена кауза
Няма прошка за него
Уби майка им, иска да убие любимата на синът си
Знае, че си отива и ще си отиде като куче сам
И всички тези емоции + все пак някаквата останала любов у него към синът му бе изписана на очите му

Малката Сара си е находка, едно от малкото деца у нас, които наистина играят и обичат камерата, а и тя обича тях.

Читав епизод като цяло!

Общи условия

Активация на акаунт