БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 31 034
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не я ли арестуваха в Дубай?

# 106
  • Другата България
Не я ли арестуваха в Дубай?
Даааа, Дубай, не Русия, така е.
Благодаря, Йо. Старост нерадост.

# 107
  • Велико Търново
Давидов и той явно ще се постарае да ги събере
Той нали затова я "призова".

Знаех аз ,че Сандо е жив! Фантастика ни фантастика важното е ,че е добре.
И кое точно му е добре-то? Комата?
Добра роля се очертава занапред за Алекс Иванов, май, няма що... Освен ако не открият някакъв метод за мигновено вдигане на крака на почти мъртвец.

# 108
Давидов и той явно ще се постарае да ги събере
Той нали затова я "призова".

Знаех аз ,че Сандо е жив! Фантастика ни фантастика важното е ,че е добре.
И кое точно му е добре-то? Комата?
Добра роля се очертава занапред за Алекс Иванов, май, няма що... Освен ако не открият някакъв метод за мигновено вдигане на крака на почти мъртвец.
До преди 2 дни всички много се ядосваха ,че бих "умрял" като се оказа че не е пак недоволство. Имах предвид ,че е жив. Ясно е ,че ще се оправи, едва ли цял сезон ще лежи. Нали все пак ще участва, не искаха ли повечето точно това. Добре е за някой зрители които се надяваха да е оцелял. Въпроса беше дали е оцелял. Ето на. Щом оцелял значи малко по-малко ще се оправя. На корицата стои все пак. Като на филм ще се оправи.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:43 от Cherr_

# 109
  • Галифрей
Cherr не се вдосвай за такива неща, това е просто сериал.

# 110
Cherr не се вдосвай за такива неща, това е просто сериал.
Ама аз не се ядосвам. Не знам защо прозвуча така. Просто се опитах да кажа какво имах предвид. Наистина няма смисъл от тези обяснения. Както и да е.

# 111
Ахх този Давидов

# 112
Не знам откъде да започна, ама минавам да се посмеем, момичета и момче (за друг, освен Дяволо от мъжки пол не знам, да ме извинят, ако са тук и се спотайват). Joy
Тоя Давидов голяма гад, бе... Каква му е мръснишка физиономията и като се ухили ехидно и мазно, аххх... Явно той е уредил мнимото преследване на Лора, за да се намеси Денис и да я "спаси". А след спасяването ще я изпрати до вкъщи, ще влезе и може и да стане нещо. Wink Поне една целувка може да се случи, която да разбуни духовете и да върне спомени. После Денис ще се сети за Елена и вероятно ще се дръпне, ще е объркан и ще се чувства виновен. И докато размишлява, Давидов съвсем невинно ще каже на щерка си "Ааа, той Денис вчера получи обаждане от Лора, докато беше при мен, и хукна към нея, не знам защо". Simple Smile Изобщо много сериозно си играе играта.
А Еди направо ме разби. "Отстраних един полицай". Не, пич, не си го отстранил, а си го УБИЛ! Разликата е като между компютър и компот. Най-хладнокръвно счупи врата на едно младо 20-годишно момче, за което животът едва сега започваше, и то твой колега! Побеснях просто, че използва тази дума. И му дреме на шапката... Тия хора наистина са оперирани от съвест. И после защо публиката симпатизира на престъпниците... Ми те поне са си автентични, не се правят на морални стожери и на много добродетелни.
А Ива... Ох, Иво... Такава ужасница, че не може повече...
Майчето както винаги беше уникален сладур. Профил щяла да си прави във фейсбук да разкаже всичко хахах. Joy И ни е съседка, мъжът ми за втори път я среща в Билла. Grinning Много любима. Heart

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 01:13 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 113
  • Другата България
Честно да ти кажа, аз даже не се и смях тази вечер.
Избива ме на агресия.
Още в началото на епизода и поредната нелепа сцена с Денко, ама този път с Елена. Като знам какво направи, за да я “спечели“ и колко беше упорит, клетви в любоФФ и т.н., и сега това отношение само защото отново е в едно от неговите състояния.....оффф, верно е смешно. Joy Друг е въпроса, че в сцената Елена беше далеч по-адекватната, дойде НЕ с лошо, убит е млад полицай, колега, съвсем нормално подходи. Ама нашето изнервено момче....
И от началото стъпвам на края и другата нелепица с Лора. Значи тя някъде си, той някъде си, и тя му звъни, и Батман слага синия екип и червения шлем, яхва Пегас /а, той беше герой от друга митология/, и се визуализира моментално при “нападнатата“ бивша. Спрете Земята, тоест, Луната, да сляза, тотална некадърност, като ще ги събират тези двамата, ако ще ги събират, не може ли да е просто, да е лесно, да е най-нормалното нещо на света, ами се налага да се тръгне от София, през Мароко, та до Аляска?
И ДавидоФФ го направиха егати и супердупермегагига Биг Бос на босовете, той е по-бетер и от италианските Октоподи, ла Пиовра с толкова пипала, че и той не им знае броя, дон Корлеоне може да му диша прахта направо!
Сега имам друго прозрение - Денис и Черко ще се съюзят в борбата срещу генерала мафиот, всеки от личен интерес, и цената естествено, ще я плати Елена. Подозирам, че това ще е епичния финал - Давидоф и Денис в престрелка, Черко се намесва, и има геройски загинали. Един, двама, трима - все тая, така или иначе няма да има време да ги съживяват.

# 114
Йоанна казва в Инстаграм, че краят ще е очакван за тях и неочакван за нас. Ха, сега! Кое може да е толкова неочаквано? Принципно си представям всичко... И Денис мъртъв, и Денис с Елена, и Денис с Лора (най-малко вероятното за мен е последното, защото Давидов иска това, а той е злодей и плановете му накрая е логично да бъдат осуетени като за финал на сериала). Вече, ако го съберат с Черко или Еди например, си признавам, че ще бъда най-изненадана де, ама надали това са имали предвид. Joy Joy Joy

# 115
  • Галифрей
М да така е. Уж този сериал трябва е да е криминална,драма и романтика тук там а то се превърна в пародия.
Давидоф много спунки е гледал. Тези налепи планове да събере Драго и Лора. 🤣  Супер Драго ще долети със скороста на светлината и “ ще спаси” бившата си жена. И Лора ще си каже “ Ал моят герой” 😍

След всичко аз не искам така да се събират Драго и Лора, надявам се в един момент да разберат и ей така на пук и Давидоф да си изяде очилата 😂

Моята теория е че Чезка и Драго решават да изиграят сценка, ще лепнат скрити камери и микрофони. Пускат го лайф в социалните  мрежи.
Да примянат големият бос, Чезка  стреля по Драго с халостни патрони и се скрива зад един кашон и вика спец службите. После се ява Давидоф и той си казва всичко “ Ех Денис Денис жалко,че ми съботира плановете” Някакви ей такива, целият екип идва и го закопчават. Накрая дават грамота на Драгомир,че е примерен гражданин. Официално  започва работа в полицията.

# 116
Значи този Давидов толкова ме дразни,че не е истина. Той колко дълго си мисли,че Денис ще остане с Лора?И въобще осъзнава ли,че тези неща не стават от раз.
Мисли си,че го прави за доброто на дъщеря си, но ще постигне точно обратния ефект.Как не вижда тя колко е щастлива с Денис! И като се разделят ще има "Оле Боже, защо ги разделих?По-добре да не се бях намесвал!"
И в този ред на мисли, ми се струва,че накрая Елена ще плати цената за грешките на баща си.

А сцената между Денис и Черкезов беше....
Страшно неудобно ми стана.

Спасяването на Лорка не ми се коментира.Тотална глупост и излишна драма.Защо трябваше да я връщат? Сега Денис цял сезон ще се чуди коя иска.

# 117
Ами и аз се чудя при този богат избор.

# 118
  • Галифрей
Ся остава само  Драго да намери портал назад във времето и да даде кондом на дядо си. 😂

# 119
  • Другата България
Скрит текст:
Значи този Давидов толкова ме дразни,че не е истина. Той колко дълго си мисли,че Денис ще остане с Лора?И въобще осъзнава ли,че тези неща не стават от раз.
Мисли си,че го прави за доброто на дъщеря си, но ще постигне точно обратния ефект.Как не вижда тя колко е щастлива с Денис! И като се разделят ще има "Оле Боже, защо ги разделих?По-добре да не се бях намесвал!"
И в този ред на мисли, ми се струва,че накрая Елена ще плати цената за грешките на баща си.

А сцената между Денис и Черкезов беше....
Страшно неудобно ми стана.

Спасяването на Лорка не ми се коментира.Тотална глупост и излишна драма.Защо трябваше да я връщат?
Сега Денис цял сезон ще се чуди коя иска.
Чакай, още не е обърнал подобаващо внимание на Светла.....Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт