БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 30 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Постовете в Инстаграм само потвърждат това ,че е жив ,но мисля че е напълно безсмислено да се коментира при положение ,че до дни ще се разбере.

# 61
  • Другата България
Именно. Утре например.
Точно затова няма нужда от окачествяване постовете на съфорумките, защото всеки пише по темата това, което смята, че се е случило, от видяно, чуто и прочетено.
Ама да се подскача като петле, когато се пише нещо, несъответстващо на хипотези и предположения на инакомислещ говори единствено и само за капацитет на правещия го. Факт.

Ангелите на Топал.
Красиви ангели!

# 62
От това, което показаха - Сашкото е мъртъв, със сигурност.
Вече, ако са решили да го обърнат на фантастика и да му дадат девет живота, е друг въпрос. Но ще бъде супер нелепо и нереалистично.
Дори, и да приемем, че Сашко не е умрял - след такова падане, ще бъде доста дълго в реанимация, какви сцени се предполага, че ще снима??

# 63
  • Галифрей
Забавно е всеки път някой като умре в сериала и казвате “ Той е жив ще се завърне”  Досега никой не се е връщал 😆
Дам преставете си Сандо е жив и си е загубил паметта.

# 64
  • Другата България
Забавно е всеки път някой като умре в сериала и казвате “ Той е жив ще се завърне”  Досега никой не се е връщал 😆
Дам преставете си Сандо е жив и си е загубил паметта.
Joy Joy Joy
И тръгне да сваля Лора например....

А сега сериозно.
Съгласна съм да го съживяват когато и да е, въпреки категоричността ми, че е умрял.
Все ми е едно, въпреки, че ме е яд за него, вече писах.
Обаче, да връщат и Радо в такъв случай. Не ме интересува как, да го връщат.

# 65

Явно има щом питат. Само изплашиха хората.

# 66
  • Галифрей

Сладурковци 😘❤❤ Прекрасен тандем, надявам се в бъдеще отново да работят заедно

# 67
  • Другата България
“Заплитайки действието още повече“. Оффф, накъде повече? И що за заплитане е това, то си е направо разплитане и “изтребване“.
И дано наистина кажат тоя Сандо жив ли е аджеба или не, че явно много полемика по въпроса.
Аз дори искам да е жив /продължавам да смятам, че не е/, защото така ще акцентират и върху него, а не само върху индийските мотиви с ревност и “тази ли, онази ли“. Само че ако са го оставили жив и ще лежи като Борис по ветеринарни клиники във вегетативно състояние, да връщат и Юлия да опожарява клиниките, че тая мъка ще е голяма.....

# 68
Ама това е абсурдно, как може да е жив след такова падане от покрива на огромен склад... С разбитата глава, отворените очи, кървищата... Щеше да има шанс, ако беше паднал на батут, а не на асфалт от такава височина... И аз не исках да умира, но ако оживее след такова нещо, трябва да сложат сериала в жанр фантастика, не екшън. 
Дианче, и аз тъкмо щях да я поствам тази снимка. Сладури! В излиянието си Влади благодари на Йоанна и Неда и пише, че са партньори-мечта. Simple Smile

# 69
  • София
В интерес на истината, падна от по-ниското ниво на фабриката 😂и сега Сандо ще се окаже с тежки наранявания/кома, Светла ще се върти всеотдайно около него в болницата и в последния епизод ще изчезнат заедно към Америка. Тя ще учи за доктор, той ще бърка дрога в някое чикагско мазе. 😂

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 16:21 от yovanka

# 70
  • Другата България
Сега ли да го слагат във “Фантастика“!? Joy
То според мен, ако Сандо е жив, направо в “Научна фантастика“ трябва, това си е откритие и новаторство в областта на медицината!
Що се отнася до фантастиката, старите сезони съм позабравила, покрай лаптопа на Боксьора имаше нещо, дето се смеехме - когато всички мафиоти търсеха въпросния лаптоп, и накрая го намери...Симо, после направо смехотворните и да, на моменти фантастични акции на БОБ-а, ами онова със стареца и линейките? Joy
Ами дрона на Черко? “Оживяването“ на Кольо, Ива и наемничката Мара Месарката ли беше, хлебарката ли беше, дето си поръчва убийство насред центъра и с бебешката количка? Ами чистачките на Ива, които си влизаха в ГДБОП като у дома си и поставяха скрити камери? Охх, това също ми е култова фантастика. Ако се напъна, кой знае още за какво ще се сетя, ветеринарната клиника и Борис вече го отметнах.
Та, един Сандо? МолА ти сА....Joy
В интерес на истината, падна от по-ниското ниво на фабриката 😂и сега Сандо ще се окаже с тежки наранявания/кома, Светла ще се върти всеотдайно около него в болницата и в последния епизод ще изчезнат заедно към Америка. Тя ще учи за доктор, той ще бърка дрога в някое чикагско мазе. 😂
И тия ли да отпътуват към залеза? Аз предвидих това за Лора и Драго още в началото на сезона, ако може обаче Драго да е цял, и контактен, че иначе ми се губи идеята на залеза, ще се наложи да я сменям с мрак.
Ама за Сандо и Светла още не съм мислила сюжет, твоя ми допада. Само че, Сара? Вещица не само на Хелоуин? Sunglasses

# 71
Ок, така погледнато, с цялата хронология на събитията, които бяха изброени, направо е абсолютно задължително Сандо да е жив. Joy И нещо повече - ще стане след секунда, ще се изтупа от прахта и ще хукне да бяга, да не го гепи БОП-а. Joy

# 72
  • Галифрей
Накъде отиде сериала думи нямам те хубово заплитат ама после как ще се разплетат? 😂
Ще видим довечера какво са забъркали. Пиле  с грозде.

# 73
  • Другата България
За довечера вече съм написала сценария - Денис страда и става слаб, Елена прави сцени, Денис става освен слаб, и изнервен, и отива къде - при Лора. Или ако не стигне физически, духовно вече на 1/3 ще се е придвижил към нея.

# 74
Той Сандо нали оцеля веднъж, не помня стреляха ли го… един сезон куцакаше, сега пак ли ще повтарят? 😂

Общи условия

Активация на акаунт