БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 30 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Ако може да върнат и Борис, Лина, Радо, Калин, Боксьора, Гергана, Снежа, Огнян и Жоро (сигурно пропускам някой) и да стане "Живите мъртви". Grinning

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 23:28 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 76
  • София
Ако Сандо оцелее след фатален куршум, фатално падане и фатална кръвозагуба, направо да закриват тази пародия.

# 77
Ако Сандо оцелее, излизаме на протест да уволнят сценаристите.

# 78
Ох, оказах се в старата тема 😁 Та си пренасям мнението.
 Боза, и то вкиснала!
Жив е, хайде минахме в жанр фентъзи.
Влади направо да се маха, да не си похабява таланта тук.За такива като Алекс филма е екстра.
Пп. Към Косматко разписал се в старата тема. Не си за бичуване, напълно си прав.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 23:00 от Amber*

# 79
Еленка мега дразнеща в тая серия.
Горкият Денис.
Хаха злобесата иска Мери да ѝ готви Simple Smile уговорки по телефона, това само в тоя сериал съществува. Няма ли за вас дийп уеб, бе мацки, телефоните се подслушват!

# 80
  • София
Познах, а 😂 Тая вещица Лора ли ще поръча? Няма надежда за това зло.

# 81
  • Галифрей
Моята реакция
Ни мога Сандо найстина е жив!

# 82
Познах, а 😂 Тая вещица Лора ли ще поръча? Няма надежда за това зло.

Не мисля, че искаше да поръча Лора, а да разбере защо месарката не си е изпълнила предната поръчка.

# 83
Сандо е жив!!!
Ама и аз съм една врачка:joy:JoyJoy
В промото Денис прегръща Лора, а Елена наблюдава отстрани. Сигурно пак ще има цял епизод драма.
Давидов как се отърва от Анатолий!Този човек наистина няма спирачки.

# 84
Днес серията не беше лоша...като изключим простотията със Сандо,такова падане толкова кръв и накрая в кома.Все пак дано се спаси,верно го бях помислила за умрял...
Сцената между Лора и Ива беше топ...като разбра че Денис е жив😅😅Месарката ми се струва че крои нещо срещу Ива.Давидов и той с неговите планове...добре че поне уби Анатолий с тези кафета.
ПС...оуу в промото Лора прегръща Денис😅❤

# 85
Знаех аз ,че Сандо е жив! Фантастика ни фантастика важното е ,че е добре. Само се опита да объркат хората.
Лора как може да и вярва да тая злобарка. Мисли ,че тя е жертвата, а всъщност е дявола. Айде вече да разбира за истинските и намерения. Мисля, си обаче ,че Лора си търси повод да го вижда, без да го осъзнава. Обичат се още. Денис никой не може да го успокои нито Елена с каквото и да е нито който и да било освен Лора. Явно тя ще го вдигне да крака. Любовта им прави чудеса с тях. Лора най-добре познава болката му относно братската загуба и той точно от нея има нужда колкото и да се бунтува. Обича я и ще с и отвори сърцето пак за нея, не че някога го е загварял ,но е обиден. Ще му мине.

# 86
Лора искам да спре да вярва на тази тъпа Ива...никога не и е била приятелка

# 87
След толкова много недомислици, кървища и псевдо драма в излишно продължилия "Братя" предлагам да направят алтернативен със заглавие "Брат'чеди" и с главен герой Михайлов. Гледа ми се веселба, ако ще и пародийна да е.

# 88
Ива извика Мара месарката, за да й трие сол ли? Да си иска парите обратно или да настоява тутакси да го убие ли? Grinning Ще има да чака, въпросната се усети и скоро май няма да я намери. Wink
Елена беше прекалено настоятелна при Денис, изискваща и леко дразнеща. Не се усеща как сама ще го тласне към Лора. Давидов и той явно ще се постарае да ги събере (което все пак значи, че няма намерение да го убива, а само да го разкара от живота на дъщеря си и не е като да не е разбираемо Grinning), обаче не ми се иска Лора и Денис да се събират по този начин, с манипулация... Ако ще ги събират, то нека да е по друг начин, осъзнато, истинско.
И друго - Денис малко прекали с претенцията си към Светла и това "много му се събра на това дете, помисли си пак". Е, извинявай, момичето има възможност да учи медицина в Щатите!!! И да си зареже мечтите, за да е бавачка до пенсия ли? Някак си нереалистично беше... Да помоли новата си жена да напусне полицейското управление, за да се грижи за Сара, щеше да е по-реално.
А за съживяването на Сандо, смехотворно беше. Явно това ще е неговото изкупление - да е парализиран... С интерес очаквам да видя какво са подготвили за другите...

# 89
  • Галифрей
И аз искам Лора  най- накрая да види истиското лице на Ива. 4 сезона се връзва на глупостите й 😒
Да си отвори очите и разбере,че тази жена й прецака любовта,манипулира в,лъже и тн Списъкат с престъпленията й са дълги.
Искам Лора като разбере каква гадина е да се сбият. Искам женски бой!!! 😂

Общи условия

Активация на акаунт