БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 30 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Галифрей
И на мен не ми прилича никой от двата освен брадата и същият цвят коса. Може би височина незнам.
Снимката с Алек и Владо си е от техен  филм, да не си помислите,че е от сета на Братя. Само давам идеи 😁
Може би найстина Борис да бъде игран от друг актьор.

# 706
Няма никакъв Борис, според мене. Баламосват ни Simple Smile

# 707
Бях се замислила- според вас Денис знае ли кой е довел Лора в България? Като ще разкриват всички тайни, да разкрият и тази и разбира се, най-накрая да разберем кой е спасил Борис.

# 708
Мисля, че Денис разбра, че връщането на Лора е от Давидов, нали преди няколко епизода влезе тайно в офиса му и откри една папка "Лора" и в нея даже разпозна човека, който я е нападнал, защото имаше снимка на мъжа...Но после нямаше развитие, сякаш го забравиха

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 13:52 от dragadomuschieva

# 709
И аз си мисля,че на Драго му стана ясно ,че Давидов е замесен. Нападението беше най-интересно за него, а иначе връщането на Лора, Давидов само я изкуши да дойде да помага в България, защото има много нуждаещи се. Решението си беше нейно, тя сама дойде ,знаейки кои са тук и дали Драго ще разбере,че Давидов я е накарал да дойде чрез положението с децата ,няма да има значение и няма да промени нищо. Единственото важно е да успее да помогне да го вкарат в затвора. Мисля, че Елена отначало няма да повярва и е нормално. Едва ли е очаквала големият генерал да се окаже такъв, и то баща и. Най-логично ще е тя лично да го закопчае накрая.

Относно онзи човек в промото мисля,че е нов. Мисля,че не е Борис. По-вероятно е да е Алек. Все пак има 4 епизода, ако искаха да го връщат щяха да го направят в началото, за да има драма. Сега няма за кога ,в момента разрешават кашите. Най-вероятно е нов човек, според мен.

# 710
Мисля, че Денис разбра, че връщането на Лора е от Давидов, нали преди няколко епизода влезе тайно в офиса му и откри една папка "Лора" и в нея даже разпозна човека, който я е нападнал, защото имаше снимка на мъжа...Но после нямаше развитие, сякаш го забравиха
Да, точно така беше и остана малко в нищото. Не стана ясно дали Драго разбра, че т.нар. нападател всъщност е фейк. Т.е. не стана ясно поне за мен дали Драго мисли, че Давидов наистина иска да навреди на Лора или просто е искал да сплаши него. До истинската причина, че е искал да ги събере, се съмнявам, че е стигнал. Но така или иначе това няма да промени абсолютно нищо.
А Лора пък не знае кой уби Радо...

# 711
Да, абсолютно би била интересна реакцията и, ако разбере, че Денис е убиеца на Радо и то, за да спаси Елена...сигурно пак ще се чувства виновна, но надали ще го засегнат хаха...все пак има още 4 епизода
П.П На промото за утрешната серия Лора и Денис ли се целуваха край огъня, а относно човека в началото надали е Борис, но ако е той ще стане доооста интересно

# 712
П.П На промото за утрешната серия Лора и Денис ли се целуваха край огъня...
Те са, те са. Wink

Лора може и да не разбере за Радо, защото има малко време, но и да узнае, все тая.

# 713
Не останаха ли още 8 епизода?

# 714
  • Галифрей
Целувки пред огъня ехе ще имат бебе. Лора ще го изтърси в 59 секунда 😂
Да вероятно е този човек да е нов.
4 са изтеглиха с една седмица финалът, заради световното о футбол.

# 715
Целувки пред огъня ехе ще имат бебе. Лора ще го изтърси в 59 секунда 😂
Както се целуват пред камината, изведнъж ще хукне към тоалетната да повръща. Joy Драго остава сам и гледайки след нея с изумен поглед казва: "Ех, а едно време не й действах така". Joy Joy Joy

# 716
Ама те епизодите са 52. Тогава другите четири епизода къде са? Епизодите са предварително заснети и за мен няма как да ги клъцнат.И в програма на Нова не пише нищо.

# 717
  • Другата България
Епизодите са 48.
Финалът е в четвъртък.
В Уикито вече е променено, явно преди са преписвали.

# 718
Ясно. Жалко, че скоро ще свърши.Дано не са омазали положението. 4 епизода са си 4 епизода.

# 719
От начало в укипедия пишеше ,че са 52 епизода,но всъщност винаги са били 48,но чак сега го разбрахме. Другата седмица ще свършат и игрите,и повечето предавания. С една седмица дърпат назад,заради това първенство. Сега за няколко епизода всичко на куп ще разплетат. Ние си помним някой стари неща обаче явно за сценаристите не са особено важни и няма да ги засегнат. Едва ли Лора ще разбере за Радо, а и Драго и намекна ,че докато се е борил да си върне самоличността са пострадали негови близки хора. Така ,че мисля, че би го разбрала. Няма никакво време за това ,защото Радо изобщо не го споменават и май наистина бързаха да го махнат. А тъкмо се променяше покрай Сара... поне малката сега има шанс да има семейство.

Айде дано Светла стане част от тях. Не съм много сигурна колко е влюбена в Сандо, защото все мълчи. Нито се дърпа ,нито се натиска. И не отговаря на въпроса. Личи и ,че я грижа за него. Сигруно тези епизоди ще си каже. Могат да бъдат прекрасно семейство.💕

Много е възможно на накрая Лора да се окаже бременна 😃 ❤и мечтата им от 1 сезон да се сбъдне. Поне с тези, дълги страстни целувки към това намекват. Сега тъкмо тръгнаха там от където спряха преди години. Затова така като тинейджъри си пишат 24/7😄 ,преди Драго и предлага джиесем и да се виждат по площадките. Технологиите се развиха те докато тръгнат. Само бебе им липсва.

А Калинчо ,кой ще го гледа? Ако майка му се предаде дали Симо ще го вземе? Дано само не остане при социалните. И Мая става да го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт